Spread the love

Brad Artificial Cu Zapada De Craciun Hoff, 210 cm, 1482 Varfuri, PVC/PE, 350 LED-uri, Lumina Calda, Suport Inclus, Verde/Alb – Pret 1.214.00 Lei

Descriere

Bradul artificial cu zapada de la Hoff este prevazut cu surse de tip LED si suport metalic. Acest pom de Craciun are o inaltime totala de 210 cm, este de culoare verde si are ramurile incarcate cu zapada artificiala alba.

Bradul va imbraca incaperea intr-o atmosfera de sarbatoare, fiind deja echipat cu 350 LED-uri cu lumina calda continua ce au o putere maxima de 4.9W si care inlocuiesc cu succes instalatiile luminoase.
Pentru a intampina sarbatorile de iarna cu o atmosfera ce va va binedispune, un element important il constituie decorarea casei cu lumini si decoratiuni specifice. Privirile tuturor vor fi atintite catre acest brad unic, iar sentimentul de incantare va patrunde rapid in inimile voastre, oferindu-va garantia unei sarbatori magice. 
Caracteristici generale:
Aspect natural: materialul din PE, spre deosebire de cel din PVC, confera bradului un aspect naturalconectare rapida: cele 3 sectiuni ale instalatiei LED premontate, se conecteaza usor si in sigurantaSuport cu protectie din cauciuc: suport solid, bine echilibrat, picioare prevazute cu capace de cauciuc pentru evitarea deteriorarii suprafetelorAtmosfera calda, de sarbatoare: LED-uri de culoare alb cald dispuse uniformAsamblare usoara: cele 3 parti sunt usor de asamblat, cu instalatie LED premontataSpatiu redus de depozitare: cele 3 segmente detasabile reduc spatiul de depozitare.
Specificatii tehnice:
Inaltime (cm): 210Diametru (cm): 112Culoare LED: alb caldNumar de surse: 350Tensiune de alimentare (V): 220 – 240Tip sursa: LED1482 varfuriMaterial : polietilena + PVCSuport inclus Material suport: metalPutere (W): 4.9Greutate (kg): 7.5Culoare: Verde.

Specificatii

Tip produsBrad

By Akan