Bocanci si Ghete de Munte, Pantofi Alergare, Parazapezi si Intretinere Incaltaminte Munte – Pret 148.00 Lei – 1.199.00 Lei

Spread the love

Bocanci si Ghete de Munte, Pantofi Alergare, Parazapezi si Intretinere Incaltaminte Munte – Pret 148.00 Lei – 1.199.00 Lei

Incaltamintea este cea mai importanta componenta a echipamentului sportiv sau a celui de munte. Alegerea corecta a bocancilor de munte, ghetelor de munte sau pantofilor de trail running poate face diferenta intre o experienta sportiva placuta si una mai putin placuta. 
Pentru cei care merg pe munte, parazapezile sunt foarte recomandate si nu ar trebui sa lipseasca din echipamentul dvs. de munte.

CARE SUNT CEI MAI CĂUTAȚI BOCANCI PENTRU MUNTE DE LA DECATHLON?

Vedetele acestei categorii sunt celebrii bocanci pentru drumeție în natură de la Quechua, recunoscuți pentru confortul oferit și pentru prețul incredibil. Sunt atât de îndrăgiți pentru că oferă stabilitate și aderanța necesară pentru drumeții în siguranță. Totodată, designul tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre tocmai pentru a obține cea mai bună variantă în ceea ce privește talpa, din punctul de vedere al aderenței, care trebuie să fie adaptată atât pentru teren tip drum forestier, cât și pentru cel de tip mineral, asemănător celui de pe malul mării.

CUM ALEGI BOCANCII PENTRU TREKKING ȘI DRUMEȚIE DE CARE AI NEVOIE?

Este foarte important să cumperi încălțămintea potrivită tocmai pentru a te feri de posibile accidentări sau dureri ce pot apărea din cauza unor alegeri nedocumentate. Există bocanci de trekking special pentru drumețiile la câmpie, pădure sau litoral, care au grijă de piciorele tale și le oferă confort, dar și bocanci pentru trasee montane. Înainte să îți cumperi bocancii, răspunde la următoarea întrebare: „Pe ce tip de teren voi face drumeția și care va fi durata? În funcție de răspunsurile la aceste întrebări, vei găsi acei bocanci trekking perfecți pentru tine.

DE CE SĂ CUMPERI BOCANCII DE TREKKING DE LA DECATHLON?

Fiecare tip de teren are specificitatea lui, iar tu trebuie să acorzi o atenție deosebită produselor pe care le cumperi. Te așteptăm la Decathlon pentru a te bucura de încălțăminte inovatoare, realizată din materiale de calitate, la prețuri accesibile. Modelele de bocanci din oferta noastră au fost create în colaborare cu persoane care practică trekkingul astfel încât aceștia să fie adaptați terenurilor și să permită practicarea cât mai facilă a sportului de către toți cei cărora le place să străbată cărările munților.