Spread the love

Bocanci Impermeabili X-Hunt Mountain Gore-tex Bărbați – Pret 1.099.99 LEI

Produs conceput pentru activități sportive în natură, practicare intensivă, pe terenuri montan și cu puțină vegetație agresivă.

Colaborarea Asolo și Solognac

Informații tehnice

Colaborarea Asolo-Solognac

Specialiști din partea Asolo și Solognac au colaborat pentru a crea o gamă de încălțăminte unică, cu caracteristici ieșite din comun: Membrană Gore-tex, talpa Vibram, față și îmbinări din materiale rezistente. De asemenea, modelele au fost testate de mai multe ori în Franța,

Gore-tex și Vibram

Specialistul Asolo și specialistul Solognac s-au unit pentru a crea gama de încălțăminte unică ce au următoarele caracteristici în comun: membrana impermeabilă și respirantă pentru a menține piciorul uscat; talpa Vibram Master Mont ce asigură aderență și confort pentru terenuri accidentate la orice temperatură. Pielea Nubuck 1 asigură confort pentru a face față vegetației dure.

Întreținere

Sunt foarte ușor de întreținut. Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați grăsime și nici produse cu detergent. Puteți pulveriza cu un spray de impermeabilitate pentru a reactiva hidrofobia. Atenție, utilizați spray-ul doar după ce bocancii sunt complet uscați! A nu se usca în apropierea unei surse de căldură.

Asolo

Fondată în 1975 în nordul Italiei, marca Asolo este un pionier al drumețiilor și alpinismului. Este primul brand care a creat un model de bocanci de drumeție din material Cordura și piele. Tot el este primul care a propus utilizarea membranei Gore-tex în 1980 pentru impermeabilitate. Astăzi, este renumit pentru calitatea finisajelor, a fabricației și a inovației.

Vibram

Alături de Pirelli, marca Asolo a creat în 1937, prima talpă de alpinism, utilizând vulcanizarea cauciucului. Astfel, a apărut marca Vibram, ce a devenit rapid recunoscută la nivel mondial, pentru aderența excelentă pe care o asigură. Datorită modelelor de bocanci de alpinism pe care îi echipează, marca Vibram este o adevărată referință în domeniu. Astăzi, compusul Mont este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune pentru a asigură confortul termic.

Gore-tex

În 1958 dl. si dna. Gore pun bazele companiei Gore, în garajul lor din Newark, Delaware. Ei sunt cei care descoperă, crează un material care rezistă la intemperii, fără să absoarbă apa. Așa a luat naștere tehnologia Gore-tex. Gama cuprinde atât jachete, cât și mănuși impermeabile. În 1981 s-au creat chiar combinezoane pentru astronauți. Au devenit lideri de piață și până astăzi, marca nu a încetat să inoveze și să creeze produse pentru practica sportivă pe orice vreme.

By Akan