Bijuterii & Accesorii – Inele de logodna un cadou unic

Spread the love

Bijuterii & Accesorii – Inele de logodna un cadou unic

Descopera o gama variata de produse din categoria de Bijuterii si Accesorii .Cadouri pentru Femei. —  Cererea în căsătorie trebuie să fie un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestiți, cu plăcere și nostalgie, nepoților, peste ani.

Inelul de logodna constituie un simbol al dragostei, deschide ferestrele inimii si calea spre o viata fericita. Atat forma circulara cat si piatra centrala, reprezinta dragoste impartasita si adevarata dar si o legatura la fel de durabila ca diamantul ce il innobileaza. Inelul de logodna perfect este acela daruit din tot sufletul si cu toata dragostea, la momentul potrivit. Primii despre care se stie sigur ca au purtat inele de logodna, au fost egiptenii. O data cu oferirea inelului de logodna, femeia consimtae sa fie supusa barbatului si sa ii dea ascultare deplina pana la sfarsitul vietii. Mai tarziu, inelul de logodna a fost considerat un semn al iubirii statornice.

Inelul de logodnă este, fără doar și poate, cel mai popular tip de inel din lume. Orice femeie așteaptă momentul în care va primi bijuteria-simbol a iubirii eterne, iar bărbații se dau peste cap pentru a găsi modelul perfect. Toate acestea se întâmplă datorită semnificației deosebite pe care această bijuterie o poartă. Asa ca grabeste- te si fa comanda.