Biciclete Moderne pentru Copii de 3-12 ani – Pret Avantajos

Spread the love

Biciclete Moderne pentru Copii de 3-12 ani – Pret Avantajos

CATE MARIMI EXISTA PENTRU BICICLETELE BMX?

Desi nu pare, acest sport este unul foarte complex, pe piata exista o varietate foarte mare de biciclete BMX adaptate ciclistilor de diferite inaltimi dar si pentru diferite nivele de practica ce se deosebesc intre ele in mare parte prin lungimi diferite ale cadrelor dar si latimi ale ghidoanelor sau ale altor componente. In Decathlon comercializam o singura marime de biciclete BMX, destinata predominant copiilor ce au inaltimea cuprinsa intre 1,30-1,60 m si pentru un nivel de practica incepator ce vor sa descopere sportul, sa invete primii pasi pe o bicicleta BMX.

CUM SA ALEG CORECT O BICICLETA BMX?

O bicicleta BMX este o bicicleta simpla dar foarte rezistenta. Diferenta intre modele este data de scaderea in greutate dar si de cresterea in rezistenta a componentelor ce echipeaza aceste biciclete, scadere in greutate datorata utilizarii aliajelor precum aluminiu pentru anumite componente ce necesita un cost de fabricare mai ridicat, de aici vine si pretul mai mare al produsului finit, bicicleta. Va recomand sa alegeti o bicicleta direct proportional cu nivelul de practica al utilizatorului astfel, daca acesta este incepator, atunci bicicletele pentru nivelul incepator sunt suficiente.

DE LA CE VARSTE SUNT INDICATE BICICLETELE BMX ?

Bicicletele BMX pot fi utilizate de la varste foarte mici pana la varsta unui adult insa, bicicletele pe care le regasiti in oferta noastra de produse sunt ideale pentru juniorii cu varsta cuprinsa intre 8-14 ani sau 1,30-1,60m.