BICICLETĂ POLIVALENTĂ ELECTRICĂ RIVERSIDE 500 E GRI-VERDE RIVERSIDE-Pret 5.699.99LEI

Spread the love

BICICLETĂ POLIVALENTĂ ELECTRICĂ RIVERSIDE 500 E GRI-VERDE RIVERSIDE-Pret 5.699.99LEI

Produs conceput pentru plimbări (practicare consecventă), pe drumuri asfaltate și neasfaltate.Deplasări ușoare! Grație asistenței electrice, parcurgeți până la 90 km.

Informații tehnice

ALEGEREA MĂRIMII

3 mărimi disponibile:Mărimea S: 1,50 m 1,89 m.
Mărimea M: 1,65 m 2 m.
Mărimea L: 1,77 m – 1,90 m.
Dacă sunteți la limita dintre două mărimi:- alegeți mărimea inferioară pentru mai multă manevrabilitate și confort. – alegeți mărimea superioară pentru o poziție mai adecvată pentru viteză.0, 1, 2 SAU 3: CUM SE ALEGE ASISTENȚA?

Mod mers – Asistență la mers.

Mod 0 – Asistență dezactivată.

Mod 1 – Asistență limitată până la 25 Km/h, care vă face să uitați greutatea bicicletei – autonomie în jur de 90 km, în condiții normale.Mod 2 – Asistență moderată până la 25 Km/h – autonomie în jur de 80 km în condiții normale.
Mod 3 – Asistență „Boost” până la 25 Km/h, în caz de urcare mai dificilă (atenție: în caz de utilizare prelungită, autonomia va fi redusă).MOTORBATERIE

Motor brushless 250 watts în butucul roții din spate.Cuplu 42 Nm.
BATERIE

Baterie: Lithium-ion 36v 11,6 Ah (418Wh) cu sistem de strângere ce permite evitarea vibrațiilor bateriei în timpul deplasării. Se vinde cu 2 chei de securizare. Greutate: 2,82 kg.
Vă recomandăm să încărcați bateria după fiecare utilizare.ECRAN DE CONTROL

Ecran LCD, retro-luminat, pentru o mai bună vizibilitate pe timp de zi și noapte. Afișare: viteză, oră, distanță parcursă și globală, autonomie rămasă și mod.Spațiu USB pentru încărcarea telefonului mobil.SENZOR DE ASISTENȚĂ

Un principiu simplu: asistența este provocată de apăsarea pe pedale. Dumneavoastră alegeți viteza!
Bicicleta este echipată cu un senzor de asistență, integrat în monoblocul pedalier.CADRU UȘOR ȘI CONFORTABIL

Cadru din aluminiu 6061, cu o geometrie joasă, pentru a facilita urcarea pe bicicletă. Cadrul asigură confort optim și polivalență.
Este prevăzut cu inserții pentru suportul pentru bidon și pentru portbagaj.FURCĂ CU SUSPENSIE, REGLABILĂ

Furcă cu suspensie SUNTOUR NCX SF17 cu arc blocabil și reglabil. Pivot aluminiu 1 inch 1/8.Cămașă magneziu.Cursă de 63 mm.SCHIMBĂTOR ȘI TRANSMISIE: TRECEȚI LA VITEZA URMĂTOARE!

8 viteze, cu schimbare rapidă.În detalii:
– Casetă 8 viteze MICROSHIFT H081
– 1 foaie: 36 dinți
– Pinioane: 11/ 34
– Lanț KMC Z51
– Schimbător spate: BTWIN RD M25
– Manetă BTWIN SL759.- Inel anti-cădere lanț.CAUCIUCURI POLIVALENTE

Cauciucuri polivalente și întărite „CST TIRENT”. Întăritură anti-pană. Presiunea recomandată este de 4 bari-5 bari (detalii pe marginile laterale).Dimensiuni:700 x 40 (40-622).ROȚI 28″ CU PERETE DUBLU

Bicicleta Riverside 500 E este echipată cu roți cu perete dublu, din aluminiu negru. Pentru transportarea bicicletei, aceasta este prevăzută cu sistem rapid de desfacere a roții din față, pentru o demontare ușoară. Roata din față are 28 de spițe și roata din spate are 36 de spițe. Piuliță la roata din spate, demontabilă cu ajutorul unei chei Allen de 8 mm(multitools btwin 900 compatibil).Diametru roți = 28 inch (21-622).FRÂNĂ PE DISCURI HIDRAULICE: CONTROLAȚI FRÂNAREA!

Deoarece este important să beneficiați de confort în timpul practicii, echipa noastră de pasionați a conceput sistemul de frânare pe discuri hidraulice TEKTRO TKD 160 mm, în față și spate.
O frână hidraulică vă asigură o frânare mai precisă și un confort mai bun la nivelul manetelor. Manete de frână din aluminiu.GHIDON/PIPĂ/DIRECŢIE: PĂSTRAȚI CONTROLUL!

Ghidon semi-înălțat (620 mm), din aluminiu.
Pipă din aluminiu 1 inch 1/8 de 75 mm lungime.
Rulmenți de direcție „ahead set” semi-integrat, 1 inch 1/8.
2 inele de reglare, din aluminiu („spacers”), cu o înălțime de 5 mm.
Manșoane ergonomice BTWIN.ŞA CONFORTABILĂ

Deoarece este important să beneficiați de confort în timpul practicii, echipa noastră de pasionați a conceput șaua B’TWIN ERGOFIT TREKKING 500.Tijă de șa, din aluminiu, gradată și reglabilă.Diametru colier: 35 mm.Diametru tijă de șa = 28,6 mm.Reglarea înălțimii șeii se realizează fără unelte (blocare rapidă).MONOBLOC PEDALIER/PEDALE

Bicicleta electrică Riverside 500 este prevăzută cu pedale polivalente din plastic, care oferă o suprafață de sprijin mai lată, pentru o susținere bună a piciorului pe pedală. Brațe pedalier, din aluminiu, de 170 mm lungime.Foaie din aluminiu cu 36 de dinţi.Protecție plastic.ACCESORII

Bicicleta Riverside 500 este prevăzută cu sonerie, lumini (față/spate), catadioptri la roți și pedale. Bicicleta este compatibilă cu următoarele accesorii (acestea se vând separat):- apărătoare față și spate
– cric
– suport bidon
– geantă șa
– portbagaj spate
– scaun copil

Pentru mai multe informații, puteți cere sfatului unui specialist din magazin.GREUTATE

21,8kg (pentru mărimea S, fără pedale). 21,9kg (pentru mărimea M, fără pedale). 22,0kg (pentru mărimea L, fără pedale).
18,9kg (pentru mărimea S, fără baterie).
19,1kg (pentru mărimea M, fără baterie).19,2kg (pentru mărimea L, fără baterie).

Bicicleta se vinde cu pedale plate B’TWIN FLAT.Greutatea totală (bicicletă + ciclist) nu trebuie să depășească 120 kg.