Spread the love

Bicicletă Electrică Urbană Bamboo pentru Adulți Mărimea ML Negru – Pret 17.500.00 Lei

Descriere
Bicicleta electrică din material plant-based, fabricată în Franța

RELIEF este cea mai recentă adăugare la Cyclik, un producător de biciclete din bambus și in din Franța din 2016. Combinația dintre bambus și in, două materii prime, a creat RELIEF, prima bicicletă electrică franceză cu cadru plant-based: o bicicletă robustă, elegantă și design natural. Fabricate în întregime în Franța, ramele RELIEF sunt produse în atelierul nostru din Lyon și asamblate în Villeurbanne, în fabrica noastră de asamblare.

Companionul pentru călătoriile tale zilnice

Electrică și confortabilă, Relief este o bicicletă creată pentru oraș. Deosebit de ușoară – 16,5 kg – RELIEF este în slujba mobilității tale, oferind confort și plăcerea de a te plimba. Conceput pentru a fi folosit atât cu asistență electrică, cât și fără asistență, vă va duce în toate călătoriile zilnice, fără să vă faceți griji cu privire la autonomie.

Componente de ultimă generație pentru o utilizare de lungă durată a bicicletei dvs

Bicicleta Relief este echipata cu noul sistem inovator si ultrausor ebike motion X35 motor/baterie dezvoltat de marca germana Mahle.
Bateria incorporata de 250 Wh care se incarca in doar 3 ore. Ușoară, mică și discretă, este plasată în tubul diagonal al bicicletei pentru o integrare perfectă, o distribuție excelentă a greutății și o longevitate sporită.
Frana hidraulica pe disc se face de catre Shimano. Aceste frâne pentru biciclete de munte oferă o fiabilitate solidă și o frânare progresivă și puternică.
Combinația dintre transmisia Shimano Tiagra cu 10 trepte (11-32) cu motorul Malhe vă asigură că puteți urca dealurile traseelor ​​zilnice cu liniște deplină.
Anvelopele Michelin Protek sunt întărite împotriva perforațiilor, iar lățimea lor de 35 mm vă asigură cel mai bun compromis între confort și performanță.
Bicicleta ta se livrează asamblată: pune ghidonul în ax,pedalele, mergi!

Informații tehnice
TIP DE CADRU
Cadru din lemn
SUSPENSIE
FĂRĂ SUSPENSIE
ASISTENȚĂ ELECTRICĂ
ASISTENȚĂ ELECTRICĂ: DA
ÎNĂLȚIME SPORTIV
1.65 m < Înălțime < 1.90 m
PUTERE BATERIE
36v 7 ah
CUPLU MOTOR
40 – 49 Nm
VITEZĂ MAXIMĂ
25 km/h
CU CRIC
Cu cric
FRECVENȚĂ
ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE
AUTONOMIE (în km)
50 – 90 km
GREUTATE (în kg)
16,5 kg
STARE PRODUS
Produs nou
NUMĂR DE VITEZE
10 viteze
PLIABIL
NU SE PLIAZĂ
POZIȚIE MOTOR ELECTRIC
Spa

By Akan