Spread the love

Bicicletă de Oraș Electrică Elops 920E Connect Cadru Jos Alb – Pret 7.499.99 Lei

Informații tehnice
Posibilitatea de conectare 2G/Wifi/Bluetooth
Această bicicletă electrică este echipată cu un monobloc intern ce permite conectarea bicicletei la smartphone.
Această tehnologie a fost dezvoltată de către partenerul nostru industrial AXA Security cu sediul în Țările de Jos și specializat în siguranța pe biciclete (sisteme de iluminare și antifurt) de peste 100 de ani.
Cost
Conectivitatea ce permite localizarea bicicletei are un cost:cartela SIM, consum internet 2G, procesarea datelor din timpul utilizării bicicletei etc.

Acest serviciu este gratuit în primul an după cumpărarea bicicletei. În al doilea an, va fi disponibil contracost, însă fără perioadă minimă de valabilitate.
Poți alege dacă, din al doilea an, să continui abonamentul (în valoare de 24€/an), pentru a putea utiliza aplicația Decathlon Mobility.
Care sunt beneficiile unei biciclete „conectate”?
O bicicletă „conectată” este o bicicletă cu super puteri! Acest tip de bicicletă vă ajută să beneficiați de o serie de funcții și servicii pe care o bicicletă clasică nu le poate asigura.
De exemplu, puteți fi avertizat când cineva vă atinge bicicleta sau când este deplasată de pe loc.
În plus, alte funcții utile cicliștilor sunt incluse și noi funcții vor fi dezvoltate în viitor.
Soluție împotriva furtului
Puteți apela la o asigurare, pentru a beneficia de o protecție completă (accident, degradare a bicicletei, furt, etc.)În caz de furt, vei fi avertizat direct prin aplicația Decathlon Mobility.
Motor
Motor central Brose 36 volt Drive C Alu, 250 Watt. Asigură o funcționare mai silențioasă.
Cuplu motor max. 50 Nm. Această valoare permite evaluarea ușurinței cu care bicicleta va trece mai ușor de anumite obstacole (de exemplu, o urcare).
Motorul este cuplat la un senzor de cuplu pentru a ajusta asistența electrică, pe baza mișcării pedalelor și presiunii exercitate pe pedale, precum o pedală de accelerație la mașină.
Control asistență
O consolă de control LED LCD este accesibilă pe ghidon, pentru a alege între cele 3 niveluri de asistență:Mod Off – Dezactivat (bateria nu este utilizată).

Mod 1 – Economic:asistență până la 60%;
Mod 2 – Normal: asistență până la 120%;
Mod 3 – Sport: asistență până la 320%;
Mod “Walk”: permite însoțirea în timp ce vă deplasați pe lângă bicicletă (asistență până la 6 km/h).
Alte funcționalități ale ecranului
Autonomie rămasă în procentaj.
Afișare: Viteză,
Distanța totală (ODO),
Distanța zilnică (TRIP: resetabilă prin apăsarea butonului “-“,
Distanța poate fi parcursă cu autonomia rămasă, în funcție de modul utilizat (TRIP TO GO”).
De asemenea, puteți comanda aprinderea luminilor, care va activa și luminarea ecranului.

Port USB integrat sub ecran, pentru încărcarea bateriei sau a telefonului.
Baterie
Baterie securizată cu cheie (două chei incluse cu bicicleta). Bateria este detașabilă, pentru a facilita încărcarea (la birou, de exemplu).
Autonomie
Autonomiile sunt orientative, pentru o persoană cu o greutate de 70 km și un traseu relativ plat.
Important: Autonomia poate varia în funcție de greutatea transportată (greutate corporală + greutatea obiectelor transportate), denivelări sau condiții meteo (frigul reduce autonomia bateriei).
Schimbător de viteze Shimano Nexus
Acest tip de sistem de schimbare a vitezei este conceput pentru a permite schimbarea vitezei în momentul staționării, fără a pedala.Astfel, plecarea este mai ușoară.
Acest sistem nu este sensibil la șocuri, deoarece este complet integrat în butucul roții din spate și nu necesită o întreținere specială.Acesta se acționează ușor, printr-o manetă rotativă. Atenţie ! Acest sistem necesită încetarea pedalării (1 secundă) în momentul schimbării vitezei.
Cadru
Cadru aluminium 6061, pentru greutate redusă și dinamism.
Disponibilă cu cadru jos (atât pentru femei, cât și pentru bărbați) sau înalt.
Greutate cadru: între 4,6 kg – 4,8 kg, în funcție de mărimea și tipul de cadru.Vopsea pudră albă mată.
Furcă
Furcă cu suspensie, din aluminiu, SUNTOUR NEX, cu o cursă de 63 mm, pentru a absorbi imperfecțiunile roții, pentru confort în timpul deplasării.
Frâne
Frâne pe discuri hidraulice Tektro
Manete de frână din aluminiu.
Ghidon/pipă/direcţie
Ghidon de tip olandez și pipă (diametru 25,4 mm) din aluminium, reglabilă în înălțime, pentru o poziție mai dreaptă și mai confortabilă.Manete prevăzute cu spații pentru fixarea unor lumini VIOO Clip, pentru un plus de vizibilitate laterală, în timpul utilizării.
Şa/tijă de şa
Tijă de șa din aluminiu (diametru 28,6 mm). Șa lată, cu o duritate a spumei adaptată la punctele de presiune de pe șa.Prezintă posibilitatea de a optimiza poziția șeii, datorită șinei reglabile.Colier de șa (diametru 31,8 mm) ce poate fi blocat prin șurub, pentru a evita furtul șeii/tijei de șa.
Vizibilitate
Lumini AXA pe LED în față și spate, alimentate prin baterie. Lumină față integrată cadrului și lumină spate integrată apărătorii de noroi din spate, pentru a evita deteriorarea.
Intensitate lumină 20 LUX. Vizibile de la 30 m (faţă),150 m (spate).
Catadioptru spate, la portbagaj.
Transmisie/pedale
Butuc 7 viteze integrate Shimano Nexus, acționate prin manetă rotativă.Pinion 19 dinți, pedalier 1 foaie 44 dinți, brațe pedaliere 170 mm.Randament: 3,12 m la 7,66 m.Foarte practică în oraș: vitezele pot fi schimbate în timpul staționării. 1 foaie și 1 pinion, pentru a limita întreținerea și deraierea. Braț întindere lanț, pentru a compensa uzura. Lanț KMC Z1eHX narrow EPT anti-coroziune.Pedale plate, din rășină.
Roţi
Cauciucuri Gum Wall 60 TPI, 700×44 ce permit absorbția asperităților, pentru a îmbunătăți confortul.

Valve de tip Schrader.

Presiunea ideală în timpul utilizării este cuprinsă între 3,5 și 4 bari.
Întăritură anti-pană, din nailon 1 mm, integrat la banda de rulare a cauciucului.
Bicicleta este echipată cu axe 3/8″.
Bandă reflectorizantă, pentru a crește vizibilitatea.
Echipament
Portbagaj spate, lumină față și spate, alimentate cu baterie, apărătoare noroi față și spate, cric lateral, protecție lanț.
Cric
Cric lateral înșurubat pe cadru, special ales pentru greutatea bicicletei.Nu este conceput pentru a suporta greutatea unui scaun pentru copii în timpul staționării.
Compatibilitate accesorii
Portbagajul suportă o greutate de până la 27 kg, este compatibil cu un scaun pentru copil, precum și cu gama de bagaje ELOPS.Pe tubul de șa, puteți fixa un antifurt segment sau un antifurt de cadru, fix, de tipul RINNGLOCK/furt de cadru roată spate, ce permite blocarea roții din spate de cadru în timpul staționării.Ghidonul este compatibil cu coșul față 500 12 L.Această bicicletă nu a fost testată și omologată pentru utilizare cu remorcă.
Cum funcționează o bicicletă cu asistență electrică?
O bicicletă cu asistență electrică oferă ajutor la pedalare.Pentru a profita de asistența electrică, este necesar să pedalați. Motorul aprins vă însoțește cu o viteză maximă de 25 km/h și se oprește imediat ce vă opriți din pedalat. Dacă nu doriți să folosiți funcția de asistență, aceasta poate fi întreruptă și puteți pedala ca pe o bicicletă clasică. Această bicicletă a fost testată și în deplasări pe timp de ploaie.
Alegerea mărimii
2 mărimi disponibile, 2 forme de cadru: jos și înalt.
S / M. de la 1,55 m la 1,75 m
L/XL: de la 1,75 m la 1,95 m
Dacă sunteți între 2 mărimi, alegeți mărimea superioară pentru o poziție mai confortabilă.
Greutate bicicletă
Pedale și baterie incluse: Mărimea M: 26,08 kg (cadru jos) și 25,2 kg (cadru înalt)
Mărimea L: 26,58 kg (cadru jos) și 25,88 kg (cadru înalt)
Greutatea maximă utilizare
Bicicleta electrică este validată în funcție de norma EN 15194, pentru un utilizator cu o greutate maximă de 150 kg (utilizator și echipament)
Cum se încarcă o bicicletă cu asistență electrică?
Bateria detașabilă este securizată cu ajutorul unei chei, pentru a putea fi încărcată. Bicicleta se vinde cu încărcător. O încărcare completă necesită 5 ore.
Întreținere/depozitare
O baterie Li-Ion trebuie să fie încărcată consecvent, fără a aștepta descărcarea completă a acesteia.
O baterie neutilizată mai mult timp trebuie să fie păstrată încărcată la 80%. Pentru aceasta, se recomandă o încărcare la fiecare 3 luni.Bateria trebuie să fie depozitată într-un loc uscat și temperat (25°C), pentru o funcționare și o depozitare optimă.
Reciclare
Bateriile care nu mai pot fi folosite pot fi aduse în atelierele Decathlon, pentru a putea fi reciclate corespunzător.Procedura și modalitatea de reciclare diferă de la o țară la alta. Bateriile Lithium-Ion sunt supuse unei reglementări speciale în termeni de transport (avion, vapor).
Un document numit MSDS generat special pentru această baterie, este disponibil la cerere.
Disponibilitate piese de schimb
10 ani disponibilitate piese de schimb electrice (motor, baterie, elemente electrice sau garanție în caz de modificare).
Recomandări de întreținere
1) Pentru orice intervenție (curățare, mentenanță electrică sau mecanică), se recomandă înlăturarea bateriei şi deconectarea de la orice sursă de curent. 2) Îngrijiți transmisia (lanțul trebuie să fie curățat și uns).
3) Nu folosiți un dispozitiv de curățare cu presiune.
Recomandări de depozitare
A se depozita într-un loc protejat în exterior sau protejat într-o husă.
Se recomandă scoatere bateriei și depozitarea acesteia într-un loc temperat, când nu utilizați bateria pe termen lung, așa cum este indicat în manualul de utilizare.
Restricții
Mediul marin (aerul, apa) are un impact extrem de coroziv asupra pieselor mecanice și metalice. Se recomandă să ungeți consecvent transmisia și să curățați cu un material umed elementele de poziție (ghidon, tijă de șa, etc.) pentru a îndepărta depunerile de sare.
Concepere
Produs conceput în Lille, Franța.
Cuvântul echipei
„Această primă bicicletă Decathlon conectată este mai întâi de toate o alternativă la deplasarea cu o mașină. Bicicleta a fost gândită să vă bucurați de o experiență agreabilă, sigură și practică, zi de zi.”
Garanție
2 ani

By Akan