Spread the love

Banca Origami Mesteacan Bej 110 x 50 x 88 cm – O Banca – Canapea Exotica – Pret 1.500.00 Lei

Banca din mesteacan/ratan Origam bej/ 110 x 50 x 88 cm

Aceasta banca atemporala se potriveste in orice interior.Origami este o banca- canapea exotica, conceputa sa adauge o nota naturala oricarui spatiu.

Este conceputa pentru cei carora le place sa traiasca in armonie cu natura si sa se inconjoare cu lucruri din care radiaza pace si armonie.

Imaginati-va acest lucru: luati o carte, o bautura buna si va puteti lasa rasfatati de magia momentului in care sunteti inconjurat de aceste piese frumoase, care sunt in totala armonie cu natura … Exista ceva mai frumos?Banca foarte utila si  ofera locuri suplimentare la nevoie. De asemenea are un design deosebit care iese in evidenta. Banca are un cadru din lemn de mesteacan pictat, cu un scaun din ratan.

Dimensiuni: 110cm x 50cm x 88cm

Culoare: bej/maro

Greutate: 6 kg

Material: ratan

Ingrijire
Curata cu o carpa umeda sau burete fara agenti de curatare abrazivi sau agresivi.

Banca mesteacan bej 110 x 50 x 88 cm

Bancă se numește o piesă de mobilier, privat sau urban, cu sau fără rezemătoare, pe care pot ședea deodată mai multe persoane, una lângă cealaltă.Aceasta impresioneaza atat la nivel functional, fiind extrem de practica, cat si la nivel estetic, oferind un aspect deosebit si boem curtii exterioare atunci cand este amplasata afara.

Banca mesteacan bej 110 x 50 x 88 cm din gama noastra este o banca atemporala ce se potriveste in orice interior. Origami este o banca- canapea exotica, conceputa sa adauge o nota naturala oricarui spatiu.

Este conceputa pentru cei carora le place sa traiasca in armonie cu natura si sa se inconjoare cu lucruri din care radiaza pace si armonie.

Imaginati-va acest lucru: luati o carte, o bautura buna si va puteti lasa rasfatati de magia momentului in care sunteti inconjurat de aceste piese frumoase, care sunt in totala armonie cu natura … Exista ceva mai frumos?Banca foarte utila si ofera locuri suplimentare la nevoie. De asemenea are un design deosebit care iese in evidenta. Banca are un cadru din lemn de mesteacan pictat, cu un scaun din ratan.

Dimensiuni: 110cm x 50cm x 88cm

Culoare: bej/maro

Greutate: 6 kg

Material: ratan

Ingrijire
Curata cu o carpa umeda sau burete fara agenti de curatare abrazivi sau agresivi.

By Akan