Atelier de Pictura cu Produse si creativitate pentru Hobby tau de a picta

Spread the love

Atelier de Pictura cu Produse si creativitate pentru Hobby tau de a picta

Amenajeaza-ti micul atelier de pictura

Esti pasionat de pictura si ai nevoie de un spatiu special pentru a-ti pune talentul la treaba? Chiar daca nu ai un studio spatios, poti transforma o camera a casei sau doar o zona a camerei in locul tau de inspiratie.

Contrar aparentelor, costurile improvizarii unui studio la tine acasa nu sunt deloc mari. Secretul consta in folosirea obiectelor si materialelor reciclate.

Nu iti recomandam sa iti amenajezi micul atelier in dormitor sau in bucatarie, deoarece lucrul cu solventi si alte asemenea materiale poate provoca probleme. Asigura-te ca spatiul vizat poate fi ventilat corespunzator.

Daca ai la dispozitie un spatiu limitat trebuie sa-l folosesti inteligent. Cumpara un sevalet care poate fi folosit pe verticala, pe orizontala, ca masa, cand lucrezi cu acuarele si poate fi pliat atunci cand vrei sa il depozitezi. Construieste rafturi joase unde poti depozita cutii si alte recipiente cu materialele pentru pictura si lasa peretii liberi pentru a-ti expune tablourile sau lucrari care te inspira. Foloseste borcane, vaze si sticle reciclate ca suporturi pentru pensule si creioane.

Instaleaza-ti atelierul aproape de o fereastra pentru a beneficia de lumina naturala atunci cand pictezi. Daca obisnuiesti sa pictezi noaptea sau camera nu este foarte bine luminata, inlocuieste becurile incadescente cu cele cu spectru complet ce imita lumina naturala. Astfel, vei vedea intotdeauna culorile reale, nedistorsionate.

Cum nu ai intotdeauna posibilitatea sa lucrezi cu modele, instaleaza o masa sau un birou aproape de sevalet pentru calculator sau laptop. Orienteaza monitorul direct spre tine pentru ca imaginea folosita drept referinta sa nu iti apara distorsionata.   

Atelierul tau trebuie in primul rand sa iti stimuleze creativitatea. Alege culorile preferate si obiectele care te inspira si creeaza locul in care te poti exprima liber.

Comanda Acuma pentru atelierul tau materiale de pictura.