Spread the love

Aspirator Vertical – Prezentare Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi – Pret 1.399.00 Lei

Descriere produs
Aspirator vertical și mop cu aburi 3in1
Utilizare specială pentru pardoseli dure
Filtrarea apei AntiCalc * 4
Design ergonomic ușor
Alimentare prin cablu
Puterea extremă a aburului
O gamă întreagă de accesorii pentru curățarea nu numai a podelelor și covoarelor
Curățare eficientă cu abur
Consum de energie 1700 W
Timp de încălzire 30 s
Nivel de zgomot 84 dB
Indicator de pregătire pentru abur
Lungimea cablului de alimentare 8 m
Setarea aburului
Capacitate rezervor de apă 0,44 l; pentru praf 0,5 l
Prezentare Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Curățătorul cu abur cu Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi vă va economisi timp și vă va asigura o curățare eficientă a întregii gospodării. Datorită unei varietăți de accesorii, acesta vă va satisface aproape toate cerințele. Puteți folosi racleta de geam la spălarea ferestrelor și oglinzilor, concentratorul de abur la curățarea locurilor greu accesibile, peria pentru curățarea îmbinărilor dintre plăci și mopurile din microfibră pentru ștergere. Pachetul include și perii universale colorate pentru toate tipurile de suprafețe din baie (perii albastre), din bucătărie (perii portocalii) și din alte încăperi (perii verzi). Duzul unic de aspirație DUAL CLEAN & STEAM permite aspirarea simultană și curățarea cu abur, reducând astfel curățarea cu până la jumătate.

Prezentare Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Curățare temeinică în câteva clipe
Descoperiți ajutorul perfect pentru toate tipurile de curățare, economisindu-vă timp: permite aspirarea și curățarea cu abur a tuturor tipurilor de podele într-o singură mișcare și aburul curăță toate tipurile de suprafețe în profunzime.

Curățare temeinică în câteva clipe
Curățare sănătoasă
Aburul poate distruge 99,9% din bacterii și germeni, vă poate dezinfecta casa fără a folosi detergenți și substanțe chimice și oferă curățenie sănătoasă, fără alergeni, precum și respectarea mediului.

Curățare sănătoasă
Curățător de abur multifuncțional maxim versatil
Datorită varietății de accesorii, acest aparat de curățat cu abur vă va satisface toate cerințele de curățare. Puteți folosi răzuitorul de geamuri atunci când spălați ferestrele și oglinzile, concentratorul de abur la curățarea locurilor greu accesibile, o perie specială pentru curățarea îmbinărilor dintre plăci și mopuri din microfibră pentru reîmprospătarea textilelor. Pentru aceasta este disponibil un set de perii înguste și largi. În plus, dispozitivul este livrat cu perii universale colorate de diferite dimensiuni pentru toate suprafețele din baie (perii albastre), bucătărie (perii portocalii) și alte încăperi (perii verzi).

Curățător de abur multifuncțional maxim versatil
Eficiență pe toate etajele
Bucurați-vă de o curățare temeinică a podelelor dure într-o singură mișcare, datorită efectului dublu al aspirării și curățării cu abur. Rezultatul este o curățenie excepțională și o curățare profundă în jumătate din timp. Puteți utiliza un atașament Ultra Glider special conceput pentru covoare, care aspiră covoarele într-o singură mișcare ușoară și le curăță cu abur în același timp.

Eficiență pe toate etajele
Mopuri lavabile eficiente și durabile
Două tipuri de mopuri lavabile dintr-o combinație de nailon și microfibră în proporții diferite: fibre de nailon mai dense pentru ștergerea petelor uscate pe podele puternic murdare, microfibre mai dense pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli ușor până la moderat murdare.

Mopuri lavabile eficiente și durabile
Ieșirea aburului după tipul de suprafață
Datorită pozițiilor Eco și Max, intensitatea aburului poate fi reglată în funcție de tipul de pardoseală (parchet, gresie, covor etc.) sau de suprafață (oțel inoxidabil, sticlă, material textil etc.).

Ieșirea aburului după tipul de suprafață
Aspirator cu performanță pe termen lung
Tehnologia avansată de ciclon asigură un grad ridicat de separare a prafului de aer, aducând performanțe mai ridicate și rezultate de curățare mai îndelungate

Aspirator cu performanță pe termen lung
Caseta de detartraj extinde durata de viață a produsului
Caseta de detartraj previne deteriorarea aparatului datorită calcarului și prelungește durata de viață a acestuia.

Caseta de detartraj extinde durata de viață a produsului
Dispozitiv ușor de utilizat
Pornire ușoară, panou de control intuitiv, rezoluție de culoare, comutator de alimentare, înlocuire mop fără contact și multe altele – descoperiți caracteristici avansate care vă oferă confort perfect și ușurință în utilizare. Mânerul ergonomic și roțile îl fac ușor de transportat, poziția de parcare, bobina cablului și baza permit depozitarea ușoară.

Specificații tehnice

 • Model: Rowenta RY8561WH
 • Culoare: alb / albastru
 • Dimensiuni aspirator (LxLxH): 25,89 x 36,28 x 118,98 cm
 • Greutate: 6,5 kg
 • Tipul sursei de alimentare: cablu
 • Filtrarea apei: filtru AntiCalc * 4
 • Setare Steam: da
 • Consum de energie: 1700 W
 • Timp de încălzire: 30 s
 • Timp de funcționare: până la 30 min.
 • Capacitatea recipientului pentru deșeuri: 500 ml
 • Capacitatea recipientului de apă: 440 ml
 • Lungimea cablului de alimentare: 8 m
 • Zgomot: 84 dB

By Akan