Spread the love

Aspirator și Stație cu Aburi Poseidon Steam & Vac Plus Rovus – Pret 1.299.00 Lei

Aspiratorul și Stația cu Aburi Rovus Poseidon Steam & Vac Plus a fost proiectat pe baza recenziilor clienților noștri. Oferă casei tale o curățare în profunzime! Aspiratorul cu putere ciclonică absoarbe praful, iar mopul cu aburi îndepărtează petele și distruge microbii și bacteriile. Noua unitate portabilă și detașabilă îți oferă libertatea de a curăța cu aburi chiar și zonele greu accesibile.

Un sistem 2 în 1 pentru rezultate maxime
Rovus Poseidon Steam & Vac Plus te ajută să aspiri și să curețe suprafețele cu aburi, concomitent sau separat, totul datorită unui sistem 2 în 1 simplu.

Aspirarea ciclonică puternică absoarbe praful și murdărie, inclusiv părul de animale, acarienii și alți agenți iritanți. Acțiunea ciclonică face ca mai multe resturi să fie colectate în rezervorul de un litru ușor de golit, nu în filtru, ceea ce nu duce la reducerea puterii în timpul utilizării.
Mopul cu aburi elimină rapid petele, microbii și bacteriile, fără a folosi produse de curățare dăunătoare, ci doar apa normală de la robinet. Un rezervor de 350 ml asigură 30 de minute de curățare, aburii la temperaturi ridicate fiind gata în doar 30 de secunde.
Rovus Poseidon Steam&Vac Plus
Curățare cu aburi cu o unitate portabilă
Rovus Poseidon Steam&Vac Plus este o versiune îmbunătățită a originalului Rovus Poseidon Steam&Vac Plus. Rămâne însă aceeași soluție puternică de curățare a locuinței care îndepărtează murdăria, resturile, microbii și bacteriile, totul dintr-o singură mișcare și fără a folosi substanțe chimice dăunătoare. Ca îmbunătățire, acestei versiuni i-am adăugat o unitate portabilă încorporată și comodă.

Unitatea portabilă detașabilă face să poți duce curățarea cu aburi oriunde ai nevoie. Chiuvetele, blaturile de lucru, geamurile, cuptoarele și grătarele de grădină, căzile de baie, dușurile și vasele de toaletă vor deveni impecabil de curate la o apăsare de buton. Puterea de igienizare a aburilor poate fi utilizată cu ușurință și în cazul hainelor, a draperiilor, a pieselor de mobilier și jucăriilor, îndepărtând pete, distrugând microbi și eliminând bacterii.

Rovus Poseidon Steam&Vac Plus
Accesorii pentru a duce treaba la bun sfârșit
Unitatea portabilă este livrată împreună cu o duză conică pentru concentrarea jetului de aburi asupra locurilor greu accesibile, cu murdărie rezistentă, dar și cu o perie rotundă pentru zonele problematice, asupra cărora trebuie insistat. Laveta detașabilă este ușor de dat jos, de curățat și reutilizat.

Rovus Poseidon Steam&Vac Plus
Duză conică

Rovus Poseidon Steam&Vac Plus
Perie rotundă

Rovus Poseidon Steam&Vac Plus
Lavetă detașabilă

Pentru a te bucura de toate posibilitățile de curățare oferite de Rovus Poseidon Steam&Vac Plus, îți recomandăm setul de accesorii care conține o gamă largă de piese.

Puternic și cu comenzi simple
Rovus Poseidon Steam&Vac Plus este ușor de folosit, având comenzi digitale care îți dau ție tot controlul. Aspiratorul este acționat de un motor de 600 W, iar mopul cu aburi are 3 niveluri și o putere maximă de 1200 W.

Rovus Poseidon Steam&Vac Plus
Cântărește puțin și este ușor de folosit
Designul inteligent al aparatului Rovus Poseidon Steam&Vac Plus, cu un mâner care se rotește la 180 de grade, te ajută să ajungi ușor sub și pe după piesele de mobilier. Aspiratorul poate fi folosit oriunde, iar mopul cu aburi este potrivit pentru podelele de lemn lăcuit, ceramică, marmură, gresie și granit, dar și pentru covoare.

By Akan