Spread the love

Aspirator Robot iRobot Roomba s9 (9158) WiFi – iRobot Roomba s9 (9158) WiFi – Pret 4.799.00 Lei

Descrirea produsului

 • Navigare iAdapt 3.0 cu mapare inteligentă a Imprint™ și tehnologie vSLAM
 • Comunicare cu mopul robot Braava m6
 • Dimensiune nelimitată a zonei de curățare
 • Perii de cauciuc Aeroforce® cu 30% mai late
 • Curățare specială în colțuri Special Edge
 • Aspirare de 40x mai puternica comparativ cu seria 600
 • Perie laterală unică cu 5 brațe
 • Control extins folosind aplicația iRobot HOME
 • Planificare inteligentă a curățeniei
 • Coș de colectare murdărie lavabil

Prezentarea iRobot Roomba s9 (9158) WiFi
Datorită inovațiilor tehnologice cu care este dotat, Robotul aspirator Roomba s9 stabilește un record în ceea ce privește curățarea automată a casei. Designul inovativ Edge maximizează capacitatea robotului de a curăța colțurile și zonele de-a lungul mobilierului. Datorită sistemului său de navigație iAdapt 3.0 unic, cu cartografiere inteligentă Imprint și tehnologie vSLAM®, aspiratorul poate naviga fără greș și curăța orice spații, oricât de mari ar fi acestea. Fiindcă recunoaște unde se află covoarele, crește puterea de aspirare când le curăță, folosind funcția Power Boost. Ceea ce il diferențiază de toate celelalte produse este capacitatea Roomby s9de a comunica și coopera cu mopul robot iRobot Braava m6.

Prezentarea iRobot Roomba s9 (9158) WiFi
Navigarea iAdapt 3.0 cu mapare inteligentă Imprint
Cel mai avansat sistem de navigare cu camere iAdapt 3.0 este capabil să curețe perfect zonele de mărimi nelimitate. Folosind tehnologia avansată de navigație vSLAM, robotul primește peste 2304000 de seturi de date pe secundă și, datorită tehnologiei sale inteligente de mapare Imprint, poate recunoaște fiecare încăpere în parte. De îndată ce Roomba salvează harta în aplicație, puteți seta granițele camerelor individuale, le puteți denumi și puteți seta un program de curățare pentru fiecare cameră. Astfel, aveți un control absolut asupra programului și a camerelor în care să curețe robotul. Robotul are capacitatea de a salva până la 10 hărți de etaje diferite.

Navigarea iAdapt 3.0 cu mapare inteligentă Imprint
Programul SPOT – soluția ideală pentru curățarea unei zone mici
Programul SPOT îți va face mătura și fărașul exponate de muzeu. De acum înainte, dacă verși zahăr în bucătărie sau dacă vrei să cureți doar zona de intrare în casă, activează programul SPOT și robotul va curăța cu atenție un spațiu de doar 1 m² în diametru.

Programul SPOT – soluția ideală pentru curățarea unei zone mici
Încărcarea în timpul curățeniei
Roomba monitorizează inteligent starea bateriei și, dacă este necesar, se îndreaptă spre stația de încărcare pentru a se încărca. După încărcare, continuă curățenia de acolo de unde a lasat-o.

Încărcarea în timpul curățeniei
Funcția Keep Out Zones
Funcția Keep Out Zones vă permite să selectați un număr nelimitat de zone din casa dvs. pe care Roomba le va ocoli atunci când curăță. Acestea pot fi selectate în harta casei, în aplicația iRobot HOME. O dimensiune minimă a unei astfel de zone este de 60×60 cm. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru protejarea zonei cu apă și mâncare pentru câine. Aceasta funcția înlocuiește Pereții virtuali, care au fost utilizați la roboții din generațiile anterioare.

Funcția Keep Out Zones
Funcția Boost Power
Roomba s9 recunoaște când intră pe covor și, datorită funcției Power Boost, maximizează automat capacitatea de aspirare de până la patruzeci de ori. Funcția Power Boost poate fi controlată și folosind aplicația iRobot Home, care permite configurarea puterii de aspirare în 4 moduri diferite.

Funcția Boost Power
Se apropie foarte bine de pereți și ajunge în fiecare colț
Tehnologia PerfectEdge se bazează pe forma robotului concepută pentru curățarea colțurilor, o perie laterală și senzori avansați care scanează spațiul din fața robotului și îl ajută să se apropie de pereți și să ajungă profund în colț.

Se apropie foarte bine de pereți și ajunge în fiecare colț
Sistem Premium de Curățare în 3 Etape AeroForce
iRobot Roomba s9 este echipat cu un sistem de curățare patentat AeroForce, în 3 Etape, care concentrează fluxul de aer în zona îngustă dintre periile rotative. Aceastea accelerează rapid aerul care trece și, în combinație cu un motor extrem de eficient cu funcție Power Boost, crește puterea de aspirare cu până la patruzeci de ori.*

 1. Perie laterală premium

Această perie laterală special curbată are 5 brațe și poate curăța perfect locurile din jurul mobilierului dvs., de-a lungul pereților, în colțuri, precum și în alte locuri, altfel greu de accesat.

 1. Două perii contra-rotative AeroForce late​​​​​​​

Sistemu brevetat din două perii de cauciuc care se rotesc una contra celeilalte cu caneluri speciale care colectează murdăria de pe toate tipurile de pardoseli dure și covoare. Pe podelele dure, periile conduc mizeria direct la coșul de colectare. La curățarea covoarelor, murdăria este mai întâi eliberată din fibrele de covor și apoi colectată. Periile Roomba s9 sunt lățite cu 30%, și astfel Roomba poate curăța cu până la 30% mai repede decât modelele inferioare.

 1. Motor puternic de aspirare​​​​​​​

Aspirarea prafului fin este asigurată de un puternic motor de aspirare. Filtrarea aerului este executată de un filtru AeroForce extrem de eficient, care captează 90% din alergeni și polen.

Sistem Premium de Curățare în 3 Etape AeroForce
Cu aplicația mobilă iRobot HOME, poți să faci curat de oriunde
Puteți controla robotul în mod confortabil de pe smartphone sau tabletă, de exemplu de la serviciu sau vacanță. Pur și simplu apăsați butonul CLEAN pentru a începe. IRobot HOME vă oferă de asemenea o serie de alte funcții utile. Monitorizează și avertizează cu privire la întreținerea necesară a robotului, păstrează statistici cu privire la ciclurile individuale de curățare, iar secțiunea ,,ajutor,, vă ajută, de exemplu să vă râspundă la întrebările frecvente. Puteți avea controlul complet al robotului Roomba într-o casă inteligentă, nu numai cu iRobot HOME, ci și cu Google Assistant sau Alexa.

Cu aplicația mobilă iRobot HOME, poți să faci curat de oriunde
Perii rotative largi
Cele două perii principale din cauciuc cu 30% mai largi, asigură o curățenie mai bună la fiecare curățare. Fiecare perie este special concepută și echipată cu o bandă de cauciuc care rămâne în contact constant cu diferite tipuri de suprafețe – de la pardoseli dure până la covoare și pardoseli normale.

Perii rotative largi
Cartografiere Inteligentă Imprint
Roomba s9 mai întâi mapează cu atenție spațiul tău. Odată ce își salvează harta în aplicație, puteți seta limitele fiecărei camere și să o denumiți. Acest lucru vă oferă un control total asupra locului în care robotul trebuie să facă curățenie.

Robotul poate stoca până la 10 hărți diferite. Cu tehnologia Imprint, puteți seta programul de curățare pentru fiecare cameră în funcție de nevoile dvs.

Cartografiere Inteligentă Imprint
Comunicare cu mopul robot Braava m6
Roomba s9 poate comunica cu mopul robot Braava jet m6. Cu această funcție revoluționară, întâi Roomba aspiră spațiul, după care trimite automat instrucțiuni către Braava, care va curăța cu mopul zona aspirată de Roomba. O combinație dintre acești doi roboți asigură curățarea complexă a podelei, fără a fi nevoie să fiți în preajmă, oferind astfel un confort fără precedent în curățenia casei.

Comunicare cu mopul robot Braava m6
Coș de colectare gunoi AeroForce ce poate fi spălat
Roomba are un recipient de colectare a gunoiului care este lavabil. Acest lucru face ca mentenanța robotului să fie mult mai ușoară.

By Akan