Spread the love

Aspirator Robot cu Mop 3 in 1 Robotic Vac&Mop Rovus – O sa ai o Casă Curată cu Aspiratorul 3în1 Robotic Vac&Mop – Pret 1.699.00 Lei

Întoarce-te la o casă curată cu Aspiratorul 3în1 Robotic Vac&Mop. Mătură, aspiră și sterge. Tehnologia de mapare acoperă toată casa și suprafețele. Complet programabil cu 7 funcții de curățare. Bateria puternică asigură reîncărcarea inteligentă și aduce aspiratorul la baza de încărcare când bateria este aproape goală. Curățenia se reia imediat ce bateria este reîncărcată.

Funcții 3 în 1 pentru podele curate fără efort
Lăsați Robotic Vac & Mop să măture, să aspire și să șteargă casa în timp ce ești plecat la serviciu sau te relaxezi. Tehnologiile avasate de cartografiere, detectare și reîncărcare fac din acest robot o modalitate rapidă, eficientă și fără efort de a vă păstra toate pardoselile curate.

Robotul oferă curățare în trei etape pentru utilizare pe mai multe suprafețe. Cu o singură trecere, poate:

Îndepărta murdăria, praful și resturile
Aspira toate podelele cu până la 1200 putere de aspirare
Sterge cu apă pentru a elimina petele încăpățânate
Funcționează pe toate suprafețele casei, de la covoare groase până la gresie.

Rovus Robotic Vac&Mop
Tehnologie inteligentă fără zone neacoperite
8cmRovus Robotic Vac&Mop
La numai 8 cm înălțime robotul este suficient de subțire pentru a aluneca sub majoritatea pieselor de mobilă, curățând zone pe care periile, aspiratoarele și mopurile obișnuite nu le pot atinge cu ușurință.

Rovus Robotic Vac&Mop
Giroscopul încorporat înseamnă că robotul vă poate mapa casa mai eficient și își amintește unde a fost – fără zone moarte care să rămână necuratate.

De la gresie la covoare, cu ușurință
Roțile mari ale robotului îl lasă să urce peste covoare și tocurile ușilor de până la 1,5 cm înălțime. Senzorii pot spune când robotul este pe o suprafață nouă și poate modifica funcția, dacă este nevoie. Când este detectat un covor, aspirația este crescută automat pentru covoarele mai groase, care prind mai multă praf, murdărie și păr.

Senzorii inteligenți opresc robotul să cadă pe scări, în timp ce senzorii de protecție îl ajută să evite obstacole.

Rovus Robotic Vac&Mop
Curăță diferite suprafețe

Rovus Robotic Vac&Mop
Se oprește în fața scărilor

Rovus Robotic Vac&Mop
Evită obstacole

Complet programabil pentru casa și programul tău
Un calendar ușor de programat înseamnă că poți oferi robotului diferite instrucțiuni în fiecare zi în timp ce 7 moduri diferite de curățare – auto, muchie, giroscop, aleatoriu, zonă, intensiv și scrub – oferă personalizare completă pentru a se potrivi nevoilor casei și stilului tău de viață. Telecomanda din set adaugă confort.

Rovus Robotic Vac&Mop
Încărcare automată și reluare
Bateria puternică face ca robotul să revină automat la stația de încărcare atunci când bateria este slabă. Când este complet reîncărcat, acesta va reporni acțiunea de măturat, aspirat și șters exact acolo de unde a plecat, muncind din greu pentru a vă oferi o casă mai curată. Timpul de lucru diferă în funcție de puterea de aspirare, dar și de zona care se dorește a fi curățată.

Rovus Robotic Vac&Mop
Filtrare dublă, eficientă pentru un aer mai curat
Robotul utilizează un dublu filtru și un filtru HEPA, care lucrează împreună pentru a vă păstra podelele și aerul fără praf, acarieni și microparticule care provoacă iritații și alergii, ajutându-vă pe tine și familia ta să respirați mai ușor.

Rezervorul 2-in-1 servește atât ca rezervor de apă de 220 ml, cât și de cutie de praf de 230 ml, cu un sistem ușor de îndepărtat, ușor de curățat.

By Akan