Spread the love

Articole si Echipamente pentru Pescuit la Crap in Sezon de Primavara – Cel Mai Bun Pret

Pescuitul la crap are cei mai multi adepti in Romania! Fie ca sunteti incepator sau expert, pescuitul la crap va va aduce intotdeauna satisfactii majore. Din acest motiv va punem la dispozitie o gama complexa de lansete crap care va vor ajuta la partidele de pescuit.

In functie de spatiul de care dispui pentru transport dar si pentru depozitare, poti opta pentru lansete crap din 3 tronsoane care sunt de obicei mai usor de depozitat fiind mai compacte sau lansete din 2 tronsoane care desi au o lungime de transport mai generoasa au avantajul rezistentei sporite datorita mufarii unice sau poate alegi o lanseta de crap telescopica.

La fel merita sa iti indrepti atentia asupra locului din care pescuiesti, daca pescuiesti de pe mal opteaza pentru lansete cu o lungime mai generoasa care sa permita aruncari la distanta, iar daca pescuiesti din barca alege lansete crap pentru pescuit din barca care sa aiba o lungime cuprinsa intre 2.4m – 3.3m.

Orice recomandare ai primi in materie de lansete, un lucru este cert: calitatea este direct proportionala cu performanta acesteia. De aceea am realizat o selectie de produse pentru tine de la producatori renumiti: Daiwa, Okuma, K-Karp, PROLOGIC, Sportex, Trabucco etc.

Toate lansetele de crap beneficiaza de garantie oferita de producator.

Alaturi de lanseta, mulineta de crap bine aleasa joaca un rol esential in capturarea pestelui si aducerea lui cu succes la mal. Poti alege din sute de modele cu diferite configuratii de la producatori cu traditie: Daiwa, Okuma, Cormoran, Jaxon, Baracuda etc.

Pescuit la crap

Daca esti pescar interesat de carp fishing, si te pregatesti sa prinzi marele crap, iti oferim mii de articole de pescuit la crap, din stoc. Consultantii nostrii te pot ajuta sa gasesti cele mai potrivite produse pentru tine, la cel mai bun pret. Intr-un magazin de pescuit de 700 mp gasesti tot ce vrei ! Poti vedea expuse sute de lansete si mulinete, suporti, mii de accesorii de la cei mai importanti producatori de articole de pescuit la crap, de exemplu Shimano, Daiwa, Fox, Nash, JRC, Trakker, Anaconda, Solar, Gardner etc. Cauti swingeri, rod pod-uri sau avertizori, avem tot ce trebuie de la principalele branduri in domeniu. Sectiunea de nada gazduieste zeci de rafturi cu nada de la cei mai de succes producatori autohtoni, dar si producatori europeni leaderi in domeniu, de exemplu Dynamite Baits sau CC Moore. In pescuitul crapului este foarte important si echipamentul de camping. In sectiunea de bagajerie crap poti vedea si pipai sute de produse, huse, genti, lazi frigorifice si orice altceva ai nevoie la capitolul bagajerie. Avem zeci de modele de corturi de crap, scaune si paturi, saci de dormit etc, si le putem prezenta la cerere. In concluzie te intereseaza scule de pescuit ai nimerit unde trebuie !

By Akan