Spread the love

Articole si Echipamente Pescuit Recomandate, Vanatoare si Outdoor – Cel Mai Bun Pret

Va punem la dispozitie +25.000 produse la un click distanta.  Comenzile peste 249 Lei beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania. In cei 9 ani de activitate am reusit sa aducem in portofoliul nostru, branduri importante precum: Okuma, Daiwa, Prologic, Trabucco, EnergoTeam, Carp Expert, Banax, Rapture, Norfin etc. Dupa o pauza de iarna, primele partide de pescuit ale anului sunt asteptate ca “painea calda”. Dintr-un exces de dorinta de a fi pe malul lacului, foarte multi dintre noi incercam sa “fortam” inceperea sezonului de pescuit, chiar daca nu sunt tocmai toate variabilele atmosferice puse la punct. Vreau sa va fac o mica lista a unor lucruri decisive din punctul meu de vedere pentru a avea o prima partida de pescuit cu rezultate multumitoare, adica sa prindem macar un crap.

Ce echipamente sunt necesare pentru pescuitul la crap ?

Pescuitul la crap este mai degraba un ritual. Nu este o disciplina care sa se practice nici in sesiuni scurte de pescuit, si nici cu echipament minimalist.

Profilul pescarului de crap este unul atipic. In majoritatea cazurilor este adeptul partidelor mai lungi. Timpul ii confera avantaje. Pentru a conserva acest plus, pescarul de crap petrece zile si nopti pe malul apei. Are nevoie de adapost, de echipament de calitate superioara pe care se poate baza indiferent de ora la care apare trasatura. Daca sunteti determinati sa incercati un pescuit la crap, trebuie sa ganditi atent tot ce implica. Indreptandu-ne atentia catre gama de articole de pescuit la crap, este necesar sa mentionam insurmontabilele Lansete si mulinete. Lor li se rodpod-ul, avertizorii, swingerii, cortul, pat si scaun. Pe scurt, pescarul de crap are nevoie de echipament de pescuit si de bagajerie din zona de camping.

Ce ti-am pregatit in sectiunea de pescuit la crap ?

Daca vizitati sectiunea de pescuit la crap la noi, veti gasi un intreg univers de marci si produse dedicate acestui stil de pescuit. Toate produsele sunt ordonate si incluse in categorii in functie de modul acestora de utilizare. Accesand fiecare categorie in parte veti descoperi cu usurinta o varietate mare de produse, atent selectionate penrtu a indeplini nevoile oricarui pescar, atat incepator cat si avansat. De la carlige de crap si trecand prin rig-uri confectionate, zona de auxiliare este vasta si va pune la dispozitie o multitudine de produse. Lansetele sau mulinetele, fire, accesorii de nadire sau de sondare va asteapta sa le studiati pentru a va intregi aresenalul in cautarea crapilor capitali.

By Akan