Spread the love

Articole Camping – Corturi,Saci de Dormit,Paturi / Scaune Pescuit – Cel Mai Bun Pret

Ce poate fi mai frumos decat clipele petrecute in familie, alaturi de cei dragi.

Corturi — Daca esti pasionat de pescuit, vanatoare si activitati outdoor cu siguranta petreci foarte mult timp in natura. Atunci cand natura iti este casa mai multe zile/nopti la rand ai nevoie de un cort camping sau pentru partide de pescuit care sa iti asigure protectie, siguranta si confort pe toata perioada sederii.

Paturi / Scaune pescuit —

Pat de pescuit – indispensabil la partidele lungi de pescuit, atunci cand in asteptarea marii capturi,  corpul nostru are nevoie de relaxare si confort. Paturile prezentate in aceasta sectiune sunt ergonomice, rezistente si confortabile, numai bune de luat la pescuit.

Pentru ca atunci cand pleci la peste sunt necesare atat de multe articole de pescuit si accesorii, incat cu siguranta, nu beneficiezi de foarte mult spatiu pe care sa il aloci scaunului sau patului.

Iata cateva criterii de care sa tii cont atunci cand alegi un pat pentru pescuit:

  • Rezistenta – sa tii cont neaparat de inaltimea si greutatea pe care o ai. Structura patului de pescuit este extrem de importanta, aceasta poate fi din materiale dure cu profil gros sau subtire. Daca greutatea ta corporala depaseste capacitatea de rezistenta a patului atunci acesta va ceda cu siguranta.
  • Stabilitatea – atunci cand vorbim de stabilitate, poti alege in general un pat cu 6 picioare, sau un pat cu 8 picioare. Prezenta talpicilor anti-noroi influenteaza si ele stabilitatea, permitand patului sa fie stabil chiar si pe terenuri accidentate.
  • Confortul pe care il ofera un pat de pescuit este direct influentat de straturile de material, intaritura in zona lombara, perna care acomodeaza capul, textura materialului, ajustarea prin gradul de inclinare etc
  • Fiabilitatea – alege un pat de pescuit pliant care sa nu iti ocupe mult loc, sa aiba greutate relativ redusa dar sa fie si rezistent in acelasi timp (noile tehnologii si materiale, permit acest lucru).

Cum ar fi sa pleci la o partida de pescuit, fara un scaun de pescuit pe care sa stai? Nu ar fi tocmai confortabil. In functie de necesitati poti alege un scaun simplu, scaun modular sau scaun feeder, cu brat (cotiere), echipat cu talpici anti-noroi, cu spatar reglabil sau fix etc

By Akan