Spread the love

Aragaz Electric ELECTROLUXLKR664100X, SteamBake, Autocuratare Catalitica, A, Inox Antiamprenta, 60 Cm – Pret 3.221.65 Lei

Descriere

Cu SteamBake ai rezultate ca la brutărie, printr-o simplă apăsare a unui buton. Umiditatea permite aluatului să crească complet, creând un interior moale și crustă crocantă, bine rumenită. Încearcă să gătești pui sau pește cu funcţia SteamBake, pentru preparate suculente la interior și crocante la exterior.

Plita radiantă este rapidă, ușor de curăţat și o alternativă la îndemână la gătirea pe gaz. Zonele de gătit ceramice se încălzesc rapid și precis, pentru ca tu să te apuci imediat de gătit.

Cu SteamBake ai rezultate ca la brutărie, printr-o simplă apăsare a unui buton. Umiditatea permite aluatului să crească complet, creând un interior moale și crustă crocantă, bine rumenită. Încearcă să gătești pui sau pește cu funcţia SteamBake, pentru preparate suculente la interior și crocante la exterior.

Funcţia de curăţare catalitică a acestui cuptor împiedică formarea depunerilor de grăsime și murdărie. Tehnologia inovatoare este activată atunci când cuptorul atinge temperatura de 250°C, pentru o întreţinere mai facilă.

Acest cuptor este prevăzut cu timer electronic, care întrerupe procesul de gătire atunci când durata de gătire a expirat, pentru preparate gătite precis.

Simplifică gătitul cu ajutorul ghidajelor telescopice: culisează tava spre tine, apoi ridic-o pentru acces rapid la preparate. De asemenea, le poţi monta pe orice nivel dorești, pentru mai mult confort în timpul gătirii.

Capac plită:
Zonă gătit faţă stânga: Inel radiant, 1700W/180mm
Zonă gătit spate stânga: Inel radiant, 1200W/140mm
Zonă gătit faţă dreapta: Inel radiant, 1200W/140mm
Zonă gătit spate dreapta: Inel radiant, 1700W/180mm
Funcţii cuptor: Incalzire in partea inferioara, Ventilator, Ventilator + Incalzire in partea superioara, Fan + top + bottom (100°C), Grill +Incalzire in partea superioara, Grill +Incalzire in partea superioara +Ventilator, Lumina, Inel + Evaporator + Ventilator, Inel + Ventilator, Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara, Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara + Ventilator
Curăţare cuptor: Autocurăţare catalitică
Ușă cuptor ușor de curăţat
Orificiu evacuare vapori din cuptor, în spate
Inox antiamprentă
Sertar pentru depozitarea ustensilelor de bucătărie
Tip plita: Vitroceramica
Capacitatea neta (l): 58
Variatie temperatura: 50°C – 250°C
Dreapta fata – putere/diametru: 1200W/140mm
Dreapta spate – putere/diametru: 1700W/180mm
Stanga fata – putere/diametru: 1700W/180mm
Stanga spate – putere/diametru: 1200W/140mm
Siguranta necesara (A): 3×16
Culoare: inox antiamprentă
Clasa de eficienta energetica: A
Consum de energie modul conventional (kWh/ciclu): 0.84
Consum de energie modul ventilatie(kWh/ciclu): 0.75
Putere maxima – electric (W): 8305.5
Tip cuptor: Electric
Gaz: Fara
Senzor gatire: Fara
Rotisor: Nu
Ventilator de racire: Nu
Siguranta usa: Nu
Tavi: 1 tava prajituri email negru
Gratar: 1 raft gratar cromat
Ghidaje: Da
Dimensiuni IxLxA (mm): 858x600x600
Tensiune (V): 230
Culoare afisaj ceas: Galben

By Akan