Spread the love

Apple iPhone 12 Pro Telefon Mobil 6GB RAM 512GB Argintiu – Pret 7.099.00 Lei

Descriere

Apple iPhone 12 Pro Telefon Mobil 6GB RAM 512GB Argintiu

Prezentare Apple iPhone 12 Pro

Shot on iPhone 12 Pro by Emmanuel Lubezki

splash

Design si ecran. Familiar, dar infinit mai surprinzator. Ecran de 6.1” Super Retina XDR display2, din sticla super rezistenta, imbracata intr-un scut de ceramica. Marginile, asa cum iti aduci aminte, doar ca dintr-un otel inoxidabil surprinzator de bine finisat. Si rezistenta la apa IP68 pana la o adancime de 1,5 m, pentru pana la 30 de minute.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Viteza 5G

5G transforma iPhone-ul cu viteze wireless accelerate si performante mai bune pe retelele aglomerate. Acum puteti descarca fisiere uriase din mers sau puteti reda filme HDR de inalta calitate.

Cel mai rapid chip dintr-un smartphone – A14 Bionic

A14 Bionic este primul cip de 5 nanometri din industrie, cu componente avansate. Cu 40% mai multe tranzistoare cresc viteza, crescand in acelasi timp eficienta pentru o durata mare de viata a bateriei. Si un nou ISP alimenteaza inregistrarea Dolby Vision – ceva ce nu poate face camera de filmare profesionala, cu atat mai putin orice alt telefon.

splash

Scannerul LiDAR. Noul iPhone 12 Pro vine cu LiDAR, un scanner ce poate transforma orice suprafata, orice obiect, sau chiar o camera intreaga, in realitate augmentata. In cateva nanosecunde, LiDAR transforma totul in locul de joaca al creativitatii tale.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Modul de noapte

Modul de noapte vine atat pentru camerele Wide, cat si pentru cele Ultra Wide si mai surprinde fotografii incredibile cu lumina scazuta. LiDAR face posibile portrete in modul Noapte. Iar camera Wide permite cu 27% mai multa lumina, pentru detalii si focalizare mai clara ziua sau noaptea.

Detalii evidentiate

Chiar si cu o singura sursa mica de lumina, LiDAR si A14 Bionic pot reda fiecare model si textura din prim plan impreuna cu o culoare realista in intreaga camera.

Modul portret

iPhone 12 Pro scoate si mai mult subiectul in evidenta prin estomparea artistica a fundalului. Iar comenzile creative va permit sa reglati neclaritatea fundalului si lumina fetelor.

Recunoaste scenele

Dincolo de fete, Smart HDR 3 foloseste invatarea automata pentru a recunoaste scenele, apoi regleaza claritatea, culoarea si balansul de alb acolo unde este necesar.

Lumina puternica

Chiar si in conditii de lumina puternica, Smart HDR 3 este uimitor prin surprinderea texturii, a tonului pielii, a saturatiei culorilor si a detaliilor individuale care fac ca fotografiile sa fie clare.

splash

Video. Inregistrare cu Dolby Vision. De la inregistrarea 8bit la 10bit HDR, cu pana la 700 de milioane de culori capturate in cadre perfecte. Mai vii, mai aproape de realitate, mai aproape de amintirile care te-au inspirat. Iar Dolby este oricand gata sa-ti imprumute viziunea lui. Pentru clipuri la o calitate de studio.

splash

Senzorul mai mare al camerei Wide aduce mult mai multe detalii din umbra. Si pentru prima data, puteti realiza videoclipuri Time-lapse in modul Noapte cu un trepied pentru a surprinde scene cu miscare dramatica. Acum, chiar si filmele tale pot capta totul.

iPhone 12

iPhone 12 Pro functioneaza cu adaptoare de alimentare existente, EarPod-uri si cabluri USB-A la Lightning. De multe ori, acestea raman nefolosite. Asadar, le scoatem din cutie. Acest lucru reduce pana la 2 milioane de tone metrice de emisii de carbon anual. Pentru a incarca noul dvs. iPhone, puteti continua sa utilizati cablul USB-A la Lightning. Sau puteti profita de incarcarea rapida cu cablul USB-C la Lightning inclus acum in cutie, care functioneaza cu adaptoarele de alimentare USB-C existente si cu porturile computerului.

By Akan