Spread the love

Aparat Foto Nikon D6, DSLR 20.8MP FX Body – Pret 32.999.00 Lei

Descriere
Nikon D6 Aparat Foto DSLR 20.8MP FX Body

SURPRINDETI CEL MAI BUN CADRU

Procesorul AF al lui Nikon D6 este mai rapid ca niciodata. Sistemul cu 105 puncte selectabile de tip cruce (cross-type) are o densitate de 1.6x mai mare decat la D5. Mai mult, D6 dispune de un sistem imbunatatit de recunoastere a scenelor va permite sa evitati obstacolele fixe din campul vizual (cum ar fi plasele de tenis) si sa va concentrati pe actiunea principala.

FOCALIZATI PE OCHII SUBIECTULUI

Nikon D6 este primul DSLR care va permite sa acordati prioritate focalizarii pe ochii subiectului dumneavoastra (atunci cand este utilizata functia Zona AF automata sau urmarirea 3D). In combinatie cu distributia numarului mare de puncte de focalizare, puteti surprinde cadrul perfect.

ANTICIPATI ACTIUNEA

Cu Nikon D6 puteti defini punctul de pornire al focalizarii automate. Astfel, sistemul utilizeaza intreaga plaja de 105 puncte pentru a obtine informatii si a urmari cu acuratete miscarea subiectului dumneavoastra. In tot acest timp, va puteti concentra pe incadrarea perfecta a cadrului si puteti lasa focalizarea precisa in grija aparatului.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

EXCELATI INDIFERENT DE CONDITIILE DE ILUMINARE

Cu Nikon D6, urmariea subiectelor alese este incredibil de precisa, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare. Sensibilitatea AF de pana la -4.5EV (in punctul central – si de -4EV in toate celelalte puncte) va permite sa realizati cadre incredbile chiar si pe timpul noptii.

PRECIS. SILENTIOS. RAPID.

Atunci cand aveti o singura ocazie pentru a surprinde cadrul perfect, Nikon D6 va permite sa fotografiati in rafala cu o viteza de pana la 14fps, cu acces nelimitat la functiile AF si AE. Mecanismul oglinzii a fost reproiectat, reducandu-se astfel semnificativ reflexiile nedorite si ajutandu-va sa obtineti o imagine mai clara si mai stabila in vizorul aparatului.

VIZUALIZARE IN TIMP REAL

Urmariti actiunea in timp real, chiar si atunci cand fotografiati in rafala. Vizorul optic de 0.72x cu elemente OLED va permite sa ajustati in timp real, fara intarziere, focusul pe subiectul ales, chiar si in timp ce acesta se afla in miscare. Indicatoarele de inclinare stanga-dreapta si fata-spate sunt afisate pe vizor.

SETARI DE RELUARE

Atunci cand va puteti adapta rapid si fara probleme la orice situatie, imprevizibilul nu mai reprezinta o piedica. Puteti programa setari de reluare pentru functii precum balans de alb si blocarea AF.

SUPORT DE MEMORIE VERSATIL

Cu Nikon D6 puteti inregistra simultan imagini JPEG+ si JPEG, multumita suportului de memorie dublu, care accepta atat carduri CFexpress, cat si XQD. Puteti scrie fisierele JPEG de dimensiuni mici sau medii pe suportul secundar, acesta fiind pregatit pentru transferuri mai rapide si facile ale imaginilor.

By Akan