Spread the love

Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv RF 24-105mm F4 L IS USM – Canon EOS R6 Mark II – Pret 20.499.00 Lei

Descriere
Canon EOS R6 Mark II Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv RF 24-105mm F4 L IS USM

Surprindeti momente perfecte in timp

Surprindeti momente trecatoare la viteze de pana la 40 cps cu o calitate senzationala a imaginii, chiar si in intuneric aproape deplin. Focalizarea automata bazata pe tehnologie AI cu deep learning se fixeaza pe subiectii in miscare rapida oriunde se afla in cadru.

Canon EOS R6 Mark II.2

Filmare fara compromisuri

Inregistrarile video 4K 60p supraesantionate pe intreaga latime a senzorului arata pur si simplu superb. Caracteristicile intuitive – cum ar fi focalizarea automata inteligenta si stabilizatorul puternic de imagine – faciliteaza obtinerea unor rezultate profesionale.

Canon EOS R6 Mark II.3

AF care va anticipeaza urmatoarea miscare

Noua generatie de focalizare automata bazata pe AI cu deep learning ofera o performanta si mai puternica. EOS R6 Mark II recunoaste si urmareste mai multi subiecti cu viteza, fiabilitate si precizie mai mari ca oricand. Se adapteaza pe masura ce subiectul se misca, raspunzand la schimbarile de viteza, directie si pozitie.

Canon EOS R6 Mark II.4

Transformati noaptea in zi

Chiar si cand vedeti cu dificultate, EOS R6 Mark II focalizeaza rapid si precis. Aparatul focalizeaza cu incredere chiar si la niveluri de lumina reduse, de numai -6,5 EV1 – mai putin decat lumina oferita de o semiluna.

VITEZA EXPLOZIVA MEREU DISPONIBILA
Surprinderea momentului decisiv nu a fost niciodata mai usoara. EOS R6 Mark II inregistreaza la viteze de pana la 40 cps cu obturatorul sau electronic si 12 cps cu cel mecanic. In modul de fotografiere RAW in rafala la 30 cps, functia de inregistrare inainte de apasarea butonului declansatorului va permite sa surprindeti actiunea cu 0,5 secunde inainte de apasarea butonului.

Canon EOS R6 Mark II.5

Stabilizare imagine

Stabilizatorul de imagine integrat in EOS R6 Mark II functioneaza perfect cu sistemul IS optic din multe obiective Canon. Rezultatul este pana la 8 stopuri de protectie impotriva miscarii aparatului foto in timpul inregistrarii cu aparatul in mana.

Canon EOS R6 Mark II.6

Surprindeti frumusetea miscarii

Realizati fotografii cu expunere prelungita tinand aparatul foto in mana, estompand intentionat subiectii in miscare in timp ce pastrati tot restul deosebit de clar – totul fara a avea nevoie de un trepied.

Canon EOS R6 Mark II.7

Filme chiar mai stabile

Stabilizatorul de imagine de pe EOS R6 Mark II recunoaste mai multe tipuri de miscare a aparatului foto decat alte aparate. Cand filmati, sistemele IBIS si IS optic sunt completate de sistemul digital de stabilizare a imaginii pentru filme, permitandu-va sa obtineti inregistrari care par filmate profesional cu un gimbal.

INSTRUMENTE PROFESIONALE, FILMARI PROFESIONALE
Transformati modul in care abordati filmarea, cu functii inovatoare care va pun la dispozitie efecte de Hollywood si calitate cinematografica.

Canon EOS R6 Mark II.8

Pastrati focalizarea

Cu optiunea AF numai cu detectare activata, EOS R6 Mark II nu va schimba focalizarea pe fundal daca subiectul iese din cadru. Este o functie inspirata de camera noastra Cinema EOS C70, imitand munca unui profesionist in adaptarea distantei focale pentru a obtine rezultate cinematografice.

Canon EOS R6 Mark II.9

Avertismente pentru culori false

Alta tehnologie folosita si pe gama Canon Cinema EOS, avertismentele pentru culori false de pe EOS R6 Mark II ofera o indicatie usor de vazut a nivelurilor actuale de expunere. Sase culori, fiecare reprezentand un nivel de luminanta diferit, sunt suprapuse pe imaginile din vizor si de pe ecranul de vizualizare.

Canon EOS R6 Mark II.10

6K ProRes Raw

Pentru cea mai mare flexibilitate si calitate a imaginii, inregistrati videoclipuri 6K ProRes RAW folosind un dispozitiv de inregistrare extern ATOMOS V+. Culorile materialului filmat sunt mai usor de gradat, iar intervalul dinamic este mai mare. Rezolutia mai mare va permite sa decupati pastrand calitatea 4K.

Canon EOS R6 Mark II.11

Optiuni audio profesionale

Conectati microfoane digitale de inalta calitate si adaptoare XLR la patina multifunctionala a aparatului EOS R6 Mark II pentru coloana sonora pe care filmele dumneavoastra o merita.

Canon EOS R6 Mark II.12

Profitati de intuneric
Senzorul de 24,2 megapixeli de pe EOS R6 Mark II ofera un echilibru ideal intre viteza, calitatea imaginii si performanta la lumina scazuta. Capacitatea de a focaliza in conditii de intuneric, chiar si la un nivel de -6,5 EV1 (mai putin decat lumina oferita de o semiluna) este completata de o sensibilitate ISO maxima 102.400 si un stabilizator de imagine care este eficient pana la 8 stopuri.

TEHNOLOGII CARE INSPIRA SI CONECTEAZA
Nu va intrerupeti un moment procesul creativ cu EOS R6 Mark II. Comenzile sale rapide si usor de gasit va permit sa reactionati imediat la situatii care se schimba rapid. Este si un aparat foto cu multe posibilitati de conectare, astfel incat puteti impartasi momente care inspira direct de la locatie.

Canon EOS R6 Mark II.13

Interval mai mare de timpi de expunere

Fotografiati electronic cu timpi de expunere de la 1/16.000 s la 30 s

Canon EOS R6 Mark II.14

Obturator mecanic la 12 cps

Fotografiere mecanica continua pana la 12 cps, ideala pentru fotografia cu blit de mare viteza

Canon EOS R6 Mark II.15

Obturator electronic la 40 cps

Surprindeti momente trecatoare la 5, 20 sau 40 cps cu expunere automata si focalizare automata cu urmarire simultana

Canon EOS R6 Mark II.16

Comutator foto/video

Ideal pentru creatorii hibrizi care comuta rapid intre imaginile statice si cele in miscare

Canon EOS R6 Mark II.17

Selector de mod

Toate modurile de expunere sunt disponibile atat pentru filme, cat si pentru fotografii, inclusiv trei moduri de fotografiere personalizate

Canon EOS R6 Mark II.18

Buton de pornire ergonomic nou

Porniti si opriti aparatul foto cu un singur deget

Canon EOS R6 Mark II.19

Bluetooth® v5.0

Comunicare mai rapida cu dispozitivele inteligente

Canon EOS R6 Mark II.20

Wi-Fi de 5 GHz

Accepta acum 802.11ac pentru o acoperire si o fiabilitate mai mari

Canon EOS R6 Mark II.21

Made for iPhone

Certificat MFI. Conectati-va la un Apple iPhone prin USB pentru un transfer de date mai rapid si mai stabil

Canon EOS R6 Mark II.22

Compatibilitate cu UVC

Folositi aparatul foto pe post de camera web Full HD 30p fara a avea nevoie de software suplimentar. Conectati prin plug and play pentru a folosi Zoom, Teams si multele altele.

Canon EOS R6 Mark II.23

Doua sloturi pentru carduri SD UHS-II

Realizati copii de rezerva ale imaginilor in timp ce fotografiati sau inregistrati continut media diferit pe carduri diferite

Canon EOS R6 Mark II.24

Rezistent la apa si la praf

Continuati sa fotografiati cu incredere atunci cand conditiile se inrautatesc, datorita etansarilor care protejeaza impotriva prafului si a umezelii

Canon EOS R6 Mark II.25

Vizor electronic cu 3,69 milioane de puncte

Vedeti o imagine de o claritate exceptionala a lumii atunci cand fotografiati cu un vizor electronic de inalta rezolutie cu 120 cps, care ofera simularea unui vizor optic pentru vizualizare extinsa confortabila.

Canon EOS R6 Mark II.26

Compunerea profunzimii

Capturati automat o secventa de imagini la diferite pozitii de focalizare, cadrele fiind apoi imbinate in aparatul foto pentru a crea o imagine cu o profunzime a campului semnificativ crescuta.

DOTAT CU NUMEROASE TEHNOLOGII
Inregistrare video de inalta calitate cu corectia variatiei distantei focale
Preinregistrare video de cinci secunde, astfel incat veti fi intotdeauna pregatit
Inregistrarea unui marcaj de cadru pentru evidentiere, la diferite formate, inclusiv 2,35:1
Filmati cu incetinitorul pana la 180 cps
Dual Pixel RAW, pentru flexibilitate in postproductie dupa surprinderea clipei
Microfonul intern cu anularea zgomotului reduce zgomotul nedorit in timpul filmarii
Actualizari de firmware prin aplicatia Canon Camera Connect
HDR pentru subiecti in miscare, datorita fotografierii de mare viteza

Specificatii
Canon EOS R6 Mark II Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv RF 24-105mm F4 L IS USM
CARACTERISTICI CAMERA
Model Camera
EOS R6 II
Tip Camera
Kit cu obiectiv
GPS
Nu
Montura obiectiv
Canon EOS R
SENZOR
Format Senzor
Full Frame
Tip obturator
Mecanic/Electronic
Viteze obturator
Mecanic: 30-1/8000 s (trepte de 1/2 sau 1/3 stopuri), Bulb Electronic: 30-1/16000 (trepte de 1/2 sau 1/3 stopuri pana la 1/8000, apoi 1 stop pana la 1/16000) (Interval total al timpului de expunere. Intervalul disponibil variaza in functie de modul de captura)
FOCUS
Mod focalizare
Tip: Dual Pixel CMOS AF II

Sistem/Puncte de focalizare automata
100 % pe orizontala si 100 % pe verticala in modurile Fata + Urmarire si Selectare automata 100 % pe orizontala si 90 % pe verticala in modul de selectare manuala si cel pentru zona mare

Moduri de focalizare automata
AF pentru un singur cadru, Servo AF, AI Focus AF

Selectie punct de focalizare automata
Selectare automata: 1053 de zone de focalizare automata disponibile la selectarea automata
Selectare manuala: focalizare automata intr-un punct (dimensiunea cadrului AF poate fi modificata), 4897 pozitii AF disponibile pentru fotografii (4067 pentru filme)
Selectare manuala: extindere punct de focalizare automata la 4 puncte (sus, jos, stanga, dreapta)
Selectare manuala: extindere in jurul punctului de focalizare automata
Selectare manuala: focalizare automata pe zona flexibila 1-3 (toate punctele de focalizare automata sunt impartite in minimum 9 pana la maximum 999 de zone de focalizare)

Focalizare automata cu urmarire
Oameni, animale (caini, pisici, pasari si cai) sau vehicule (masini de curse sau motociclete, avioane si trenuri)

Blocare focalizare automata
Blocare la apasarea butonului declansatorului pana la jumatatea cursei sau la apasarea butonului AF ON in modul AF pentru un singur cadru. Utilizare set de butoane personalizate pentru oprire AF in modul AI Servo
Plaja focalizare
EV -6,5 – 21 (la 23 °C si ISO 100)
Focalizare
Auto si Manuala
OPTICA
Obiectiv
Canon RF 24-105mm F4 L IS USM
Format Obiectiv Full Frame
Constructie 18 elemente in 14 grupuri
Distanta focala 24-105mm
Distanta minima de focus 45 cm
Filet filtru 77mm
Montura Obiectiv Canon EOS R
Nr. lamele diafragma 9
Plaja diafragme f/4- f/22
Stabilizare de imagine Da
Tip Obiectiv All Around
Tip Focalizare Autofocus
Unghi de cuprindere 84° – 23° 20`
Diafragma Maxima f/4.0
Greutate 700g
Lungime 107.3mm
Cod producator 2963C005AA
SPECIFICATII FOTO
Capacitate rafala
Max. aprox. 12 cps. cu obturator mecanic, viteza mentinuta pentru peste 1000 de imagini JPEG sau 110 RAW, 1000 de imagini CRAW. Max. aprox. 40 cps. cu obturator electronic7,8, viteza mentinuta pentru peste 190 de imagini JPG sau 75 de imagini RAW, 140 de imagini CRAW
RAW in rafala la 30 cps cu timp de preinregistrare de 0,3 sau 0,5 secunde pentru max. aprox. 191 de cadre
Control blit extern
Moduri: Blit automat E-TTL II, masurare manuala
Sincronizare X: obturator mecanic 1/200s / 1/250 prima perdea electronica
Compensarea expunerii cu blit: +/- 3EV in trepte de 1/3 sau 1/2 cu bliturile Speedlite seria EX
Bracketing la expunerea cu blit: Da, cu blit extern compatibil
Blocare expunere cu blit: Da
Sincronizare cu a doua perdea: Da, prin Speedlite
Format fisiere
JPEG: 2 optiuni de compresie
RAW: RAW, C-RAW 14 biti (14 biti cu obturator mecanic si prima perdea electronica, conversie A/D pe 12 biti cu obturator electronic, RAW Canon original, editia a 3-a)
HEIF: HEIF pe 10 biti este disponibil la inregistrarea HDR cu [HDR PQ] setat la [Activat]
Conform cu Exif 2.31 si reglementarile de configurare a sistemului de fisiere al camerei 2.0
Compatibil cu Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.2
Masurarea expunerii
EV -3 – 20 (la 23 °C, ISO100, cu masurare evaluativa)
Moduri balans de alb
Tip
Nivel de alb automat cu senzorul de imagine
Setari
AWB (prioritate de ambianta/prioritate de alb), Zi, Umbra, Innorat, Lumina tungsten, Lumina alba fluorescenta, Blit, Personalizat, Setarea temperaturii de culoare
Compensarea nivelului de alb:

 1. Albastru/galben+/-10
 2. Magenta/verde +/-11
  Nivel de alb personalizat
  Da, se poate inregistra 1 setare – din imagine sau vizualizarea live
  Bracketing nivel de alb
  +/-3 niveluri in trepte de un singur nivel 3, 2, 5 sau 7 imagini bracketate per declansare
  Polarizare selectabila albastru/galben sau magenta/verde
  Moduri expunere
  Moduri de masurare
  Masurare in timp real cu senzor de imagine pentru 384 de zone.
  (1) Masurare evaluativa (conectata la toate punctele de focalizare automata)
  (2) Masurare partiala (aprox. 5,9% din vizor in centru)
  (3) Masurare punctuala: masurare in punct central (aprox. 3 % din vizor la centru), masurarea punctuala in functie de punctul de focalizare automata nu este prevazuta
  (4) Masurare medie central ponderata a expunerii

Masurare interval de luminozitate
EV -3 – 20 (la 23 °C, ISO100, cu masurare evaluativa)

Blocare expunere automata
Automata: blocarea expunerii automate este aplicata atunci cand se obtine focalizarea
Manuala: cu butonul de blocare a expunerii automate in modurile P, Av, Fv, Tv si M

Compensarea expunerii
+/-3 EV in trepte de 1/3 sau 1/2 (se poate combina cu AEB)

AEB
+/-3 EV in trepte de cate 1/3 sau 1/2
Moduri presetate (Scene)
Moduri
Fotografii: scena inteligenta automata, expunere automata cu prioritate flexibila, programare expunere automata, expunere automata cu prioritate de timp de expunere, expunere automata cu prioritate de diafragma, manual, Bulb si personalizat (x3)
Film: Expunere automata, TV, AV manual si Personalizat (x3)

Stiluri de imagine
Automat, Standard, Portret, Peisaj, Detalii fine, Neutru, Fidel, Monocrom, Definit de utilizator (x3)
Patina blit extern
Intelligent Hot Shoe
Profil culoare
sRGB / AdobeRGB
Profunzime culoare
14-Bit
Rezolutie Foto
24 Mpx
Sensibilitate ISO
Auto: 100-6400, H: 204800
Manual: 100-25600, H: 204801
Rezolutii inregistrate
Raport 3:2 (L, RAW, C-RAW) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976x 11984, (S2) 2400 x 1600
1,6x (decupare) (L) 3744 x 2496, (S2) 2400 x 1600
Raport 4:3 (L) 5328 x 4000, (M) 3552 x2664 (S1) 2656 x 1992 (S2) 2112 x 1600
Raport 16:9 (L) 6000 x 3368, (M) 3984 x 2240, (S1) 2976 x 1680, (S2) 2400 x 1344
Raport 1:1 (L) 4000 x 400, (M) 2656x 2656, (S1) 1984 x 1984, (S2) 1600 x 1600
SPECIFICATII VIDEO
Inregistrare video
Tip film: Film MP4: 4K UHD, Full HD (16:9)9 Audio: PCM liniar/AAC

Format film
4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) / (IPB Light)10
Redare accelerata 4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I)
Full HD (16:9) 1920 x 1080 (179,82, 150, 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) / (IPB Light)11
Redare accelerata Full HD (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I), Full HD HDR (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I)12

Filmare la rata mare de cadre
Full HD la 180 cps, 150 cps, 100 cps sau 119,9 cps14
Inregistrat cu incetinitorul la 1/6 din viteza
Inregistrare maxima a unei singure scene pana la aprox. 1 ora 180/150 cps 1 ora 30 min. 120/100 cps

Rata de biti/Mbps
MP4 H.264 Canon Log oprit
4K (59,94p/50,00p): IPB aprox. 230 Mbps
4K (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 120 Mbps
4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 120 Mbps
4K (29.97p/25,00p/23,98p): IPB (Light ) aprox. 60 Mbps
Redare accelerata 4K (29,97, 25 cps) All-I aprox. 470 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB aprox. 180 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB (Light) aprox. 105 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB aprox. 120 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB (Light) aprox. 70 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 60 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 35 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p/23,93p): IPB aprox. 30 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p): IPB (Light) aprox. 12 Mbps
Redare accelerata Full HD (29,97, 25 cps) All-I aprox. 90 Mbps
Filme full HDR (29,97, 25 cps) IPB aprox. 30 Mbps
MP4 H.265 Canon Log / HDR PQ: Activat
4K (59,94p/50,00p): IPB aprox. 340 Mbps
4K (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 170 Mbps
4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 170 Mbps
4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB (Light) aprox. 85 Mbps
Redare accelerata 4K (29,97, 25 cps) All-I aprox. 470 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB aprox. 270 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB (Light) aprox. 150 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB aprox. 180 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB (Light) aprox. 100 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 90 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 50 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p/23,93p): IPB aprox. 45 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p): IPB (Light) aprox. 28 Mbps
Redare accelerata Full HD (29,97, 25 cps) All-I aprox. 135 Mbps
Inregistrare audio
Microfon stereo incorporat (48 kHz, 16 biti x 2 canale), microfon extern sau patina multifunctionala, inclusiv XLR prin Tascam CAXLR2dC
Rezolutie Video
4K
INFORMATII PRODUCATOR
Pagina producator
Canon EOS R6 Mark II
ECRAN / VIEWFINDER
Display LCD
Ecran LCD Clear View II de 7,5cm (3,0″), cu aprox. 1,62 milioane de puncte
Optiuni vizualizare
Acoperire: Aprox. 100 %
Unghi de vizualizare (orizontal/vertical): Aprox. 170° vertical si orizontal
Tratament: Anti-pete.
Ajustarea luminozitatii: Manual: reglabila la unul din cele sapte niveluri Reglare tonuri de culoare: 4 setari
Operatii de pe ecranul tactil
Metoda capacitiva cu functii de meniu, setari de control rapid, operatii de redare si afisaj marit. Selectarea punctelor de focalizare automata pentru fotografii si filme, declansatorul tactil se poate utiliza si la fotografiere.
Optiuni de afisare
(1) Setarile de baza ale aparatului foto
(2) Setari avansate ale aparatului foto
(3) Setarile aparatului foto plus histograma si afisaj pe doua niveluri
(4) Nu exista informatii
(5) Ecran de control rapid
Vizor optic
Vizor electronic OLED color de 0,5 inchi
Numar de puncte: 3,69 de milioane de puncte
Acoperire (verticala/orizontala): Aprox. 100 %
Marire: Aprox. 0,76×5
Distanta oculara: Aprox. 23 mm (de la centrul lentilei ocularului)
Corectie dioptrica: -4 pana la +2 m-1 (dioptru)
STOCARE
Tip Card Memorie
Dual Slot SD
CONECTIVITATE & PORTURI
Bluetooth
Da
WiFi
Da
Iesire video
1 x Micro-HDMI
Audio I/O
3.5 mm TRS Stereo Microphone Output, 3.5 mm TRS Stereo Headphone Input
Altele
Power 1 x USB-C Input
1 x USB-C (USB 3.2 / 3.1 Gen 2) Data/Tether Input/Output (Shared with Power Input)
ALTE CARACTERISTICI
Model acumulator compatibil
LP-E6N
DIMENSIUNE / GREUTATE
Dimensiuni
138.4 x 98.4 x 88.4 mm
Greutate
Body- 588 g (670 g cu card si baterie)

By Akan