Spread the love

Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 18-135mm 24.2 MP 4K Negru,Sony Alpha A6600 – Pret 8.699.00 Lei

Descriere
Sony Alpha A6600 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 18-135mm 24.2 MP 4K Negru
poza

Sony anunta o noua solutie pentru apeluri video si transmisiuni live rapide si de inalta calitate, compatibila cu 35 de modele de camere foto Sony
Sony a anuntat lansarea noii aplicatii Desktop, „Imaging Edge™ Webcam”, ce le permite utilizatorilor sa-si transforme gratuit camera digitala Sony intr-o camera web de inalta calitate, doar prin conectarea la un PC prin USB.

Citeste articol blog

Produsul viitorului Sony Alpha A6600

Sony | α | α6600 l 4K HDR (HLG)

Acoperire AF

Punctele focalizate distribuite dens acopera aproximativ 84% din suprafata imaginii, iar sistemul AF Hybrid Fast combina cel mai bun AF de detectie de faza si AF de detectare a contrastului pentru a obtine un nivel de 0,02 sec. viteza dobandita. Cand subiectii sunt in miscare, punctele AF pozitionate dens in jurul subiectului sunt activate pentru o urmarire precisa.

Fotografiere continua rapida cu AF / AE

Filmati pana la 11fps cu un interval de afisare minim, si 8fps cu vedere in direct, in explozii de pana la 116 fotografii in JPEG (Standard) simultan. Cu setarile dvs. previzualizate clar in vizorul electronic si cu afisajul practic in timp real, va va ridica actiunea de fotografiere la un nivel cu totul nou.

Fotografierea continua silentioasa

Cand situatia necesita o liniste absoluta, fotografierea silentioasa fara zgomot de obturator este posibila pana la 8fps, chiar si in modul AF-C. Folosit cu Real-time Eye AF sau cu Real-time Tracking, va extinde dramatic gama de optiuni de fotografiere.

4D Focus

Autofocusul conventional (AF) se ocupa doar de spatiu. 4D FOCUS face un pas mai in fata cu un senzor de imagine inovator, care ridica atat spatiu, cat si timp pentru a surprinde subiecti in miscare cu o claritate noua, permitandu-va sa faceti fotografii mai clare.

WIDE – Area (2D)

Capturati subiectul dvs. oriunde in cadru. 4D FOCUS activeaza punctele AF pe o arie larga, astfel incat aparatul foto poate detecta subiecti pe intregul cadru, nu doar in centru.

FAST – Depth (3D)

4D FOCUS detecteaza instantaneu distanta fata de subiectul dvs. si se concentreaza rapid si precis cu algoritmul AF avansat, astfel incat sa nu pierdeti niciodata momentele importante.

STEADFAST – Time (4D)

A patra dimensiune a 4D FOCUS este timpul, prezicand cu exactitate si urmarind stabil urmatoarea miscare a subiectului fara a fi distras de obstacole din cadru.

splash

Tracking On

Initiati urmarirea in timp real prin apasarea pe jumatate a declansatorului sau pur si simplu selectati subiectul prin atingere, pentru a incepe urmarirea. De asemenea, puteti atribui „Tracking On” unei taste personalizate si apasati-o pentru a incepe urmarirea.

Urmarirea subiectelor bazate pe AI

Sistemele de urmarire ale camerei se bazeaza pe algoritmi unici de recunoastere a subiectelor bazate pe AI. Acestea proceseaza informatii constand din date de culoare, model (luminozitate) si distanta (adancime), precum si urmarirea ochilor si fetei subiectului, toate in timp real la viteze mari.

(1) Fata AI Ochi AI Culoare (4) Model (5) Distanta (6) Algoritm de recunoastere a subiectului (AI)

Sony Alpha A6600 Real-time Tracking

Sony A6600 Autofocus

Selectarea AF a ochiului prin atingere

Nu numai ca puteti sa acordati prioritate ochiului stang sau drept al subiectului in setari, puteti face chiar si o simpla atingere a ecranului monitorului camerei.

Tranzitie automata de focalizare

In functie de starea subiectului pe care il urmariti, zona de focalizare se va schimba automat si perfect intre fata si ochii subiectului.

Real-time Tracking cu Touch Tracking

Cu functia de urmarire tactila, puteti atinge pur si simplu ecranul pentru a initia urmarirea in timp real pentru fotografii sau filme.

Stabilizarea optica a imaginii

Mecanismul de stabilizare a imaginii optice pe 5 axe, a fost adaptat ca unitate de stabilizare pentru senzorul APS-C de pe A6600. Bazandu-se pe un senzor giroscopic foarte precis, detecteaza si compenseaza miscarea camerei de-a lungul cinci axe diferite, inclusiv unghiular (pitch and yaw), orizontale, verticale si de rotatie, pentru stabilizarea echivalenta cu 5 trepte setare mai mare a obturatorului.

Senzorul Exmor CMOS si BIONZ X

Senzorul de imagine de 24,2 megapixeli APS-C este optimizat pentru colectarea de lumina extrem de eficienta, o gama larga de sensibilitate si performante cu zgomot redus chiar si la setari ISO ridicate. Impreuna cu motorul de procesare a imaginilor BIONZ X de ultima generatie, ofera o claritate superioara a imaginii si o reproducere textuala exceptionala.

Suport de fotografiere S-Log

Curbele S-Log3 si S-Log2 Gamma dispun de o gama dinamica larga (pana la 1300% din Rec.709) pentru a minimiza aparitia si oprirea si a permite un spatiu mai larg pentru clasificarea culorilor in post-productie.

Inregistrare lenta si rapida

Puteti inregistra filme in miscare lenta (pana la 5x) si in miscare rapida (pana la 60x) direct in aparatul foto sau puteti utiliza video Full HD de 120 fps pentru a crea imagini de inalta calitate in miscare lenta in post-productie.

Functiile ecranului tactil

Operatiunile tactile, Touch Focus si Touch Tracking sunt disponibile direct de pe ecranul aparatului A6600, pot fi accesate chiar si atunci cand exista monitoare externe conectate la camera.

By Akan