Spread the love

Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K120p Body Sony Alpha 7S III – Kit Videografie Eveniment Sony A7S mk III + Accesorii – Pret 32.299.99 Lei

Descriere
Kit Videografie Eveniment Sony A7S mk III + Accesorii

Pixelii mari asigura sensibilitate ridicata si zgomot redus

Noul senzor de imagine CMOS Exmor RTM de 12,1 megapixeli, tip full frame si cu retroiluminare ofera inovari in captarea luminii, cablare si optimizarea iesirii. Acestea asigura viteze de citire duble, o calitate ridicata a imaginii, interval dinamic extins cu 15 trepte si rulare redusa a obturatorului, precum si FA cu detectarea fazei in plan focal.

Procesor de imagini BIONZ XRTM de pana la 8 ori mai puternic

Alaturi de noul senzor cu viteza fara precedent, procesorul de imagini BIONZ XR are un design nou si o putere de pana la 8 ori mai mare. Cu o arhitectura de viitor, asigura imagini de inalta calitate pentru expresie foto si video la superlativ, precum si un timp de raspuns mult imbunatatit al interfetei.

splash

Performanta FA uimitoare chiar si la 4K 120p
Noul senzor de imagine Exmor R tip full frame si procesorul BIONZ XR revolutionar ofera FA cu fixare intotdeauna activa pentru detalii uimitoare si filme 4K chiar si la 120 de cadre pe secunda sau la ralanti. Cu rezolutia si profunzimea campului vizual oferite de senzorul tip cadru intreg, rezultatele sunt spectaculoase.

Inregistrare in format 4:2:2 pe 10 biti

Inregistrati direct pe aparatul foto cu profunzime pe 10 biti si esantionare a culorilor 4:2:2, pentru flexibilitate mult mai mare in gradarea, postprocesarea si compozitia imaginilor.

Codificare All-Intra disponibila

Pe langa Long GOP, se ofera codificare All-Intra. Aceasta codifica independent fiecare cadru la rate de biti de pana la 600 Mb/s, pentru a surprinde exact miscari complexe pentru inregistrare pe suport intern sau extern si a permite fluxuri de editare eficiente.

Calitate superioara si fisiere mai mici cu XAVC HS

Noul format XAVC HS utilizeaza codificare HEVC/H.265 pentru a atinge o eficienta de comprimare dubla fata de AVC/H.264, pentru imagini de calitate superioara si dimensiuni mai mici ale fisierelor.

Nivelul de sensibilitate asigura ISO extins la 409600
Nivelul renumit de sensibilitate a seriei atinge noi culmi, cu interval ISO extins de la 80 pana la 409600 (interval standard 80 – 102400). Cu captare avansata a luminii si optimizare a iesirii, senzorul tip cadru intreg de 12,1 megapixeli are zgomot redus in intervalul de sensibilitate si poate surprinde imagini viabile in intuneric aproape total.

Gama S-Log3, S-Gamut3.Cine

Curba gama S-Log3 si gama de culori S-Gamut3.Cine, precum pe camerele video de nivel profesionist, ofera un interval dinamic mai larg si o potrivire mai facila a culorilor, pentru fluxuri de lucru mai cursive in postproductie.

HLG (Hybrid Log-Gamma)

HLG (Hybrid Log Gamma) simplifica productia HDR, realizand filmari pentru televizoare BRAVIA compatibile HLG si gradari cursive cu profunzime a culorilor pe 10 biti. [1] Flexibilitate ridicata pentru a regla fin imaginile (necesita gradarea culorilor); [2] Imagine de inalta calitate instantanee (nu necesita gradarea culorilor)

Imbunatatiri ale calitatii imaginii

Noul procesor de imagini BIONZ XR ofera imbunatatiri ale reproducerii culorilor, stabilitate la diverse surse de lumina, atenuare si gradare naturale ale nuantelor si rulare redusa a obturatorului.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Iesire HDMI RAW pe 16 biti

Pentru fluxuri de lucru solicitante in postproductie, este disponibila iesire RAW pe 16 biti prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fisierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K si proxy sunt capturate simultan in aparatul foto.

Editare eficienta prin inregistrare proxy

La inregistrarea filmelor 4K cu rata de biti ridicata, se pot genera proxy-uri HD (pe 8 sau 10 biti) in aparatul foto. Editarea fisierelor proxy mai mici reduce sarcina si accelereaza fluxul de lucru inaintea livrarii 4K finale.

splash

COMPLETAT DESCRIERE AICI

FA hibrida rapida pentru precizie si focalizare constanta

FA extinsa foloseste urmarire inteligenta si detectarea fazei pe senzor pentru aproape tot cadrul. Astfel se asigura o performanta FA extrem de exacta si constanta cu obiective cu montura E de inalta calitate, chiar daca inregistrati subiecti in miscare la 4K si 120p.

Control puternic al focalizarii

Cu Viteza tranzitie FA pe 7 niveluri si Sensibilitate schimbare subiect cu FA pe 5 niveluri, va puteti transpune intentiile creative cand schimbati subiectii sau focalizarea in timpul inregistrarii. O atingere poate activa temporar FA chiar in timpul focalizarii manuale.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

FA pe ochi in timp real pentru filme

FA pe ochi in timp real utilizeaza AI pentru a asigura precizie de focalizare pentru ochi, cu performanta imbunatatita cu 30% din profil sau pe fete partial acoperite. Urmarirea constanta a ochilor va permite sa va concentrati pe compozitie.

Urmarire in timp real cu operare tactila intuitiva

Urmarire in timp real analizeaza culoarea, modelul, profunzimea si informatiile fetei pentru a urmari subiectul. Urmarire tactila urmareste intuitiv si automat subiectul atins pe ecranul LCD.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Stabilizare a imaginii pe 5 axe in corpul aparatului

Sunt incluse un senzor giroscopic si o unitate de stabilizare a imaginii, oferind stabilizare optica pe 5 axe. [1] Giratie [2] Rotire [3] Oscilatie

Mod Activ pentru filmare cu aparatul in mana

Noul mod Activ ofera stabilizare crescuta pentru inregistrare video. Pentru a pastra calitatea imaginii, procesorul BIONZ XR masoara exact tremurul aparatului si compenseaza optic. Aceasta face posibila inregistrarea video stabila cu aparatul tinut in mana, in timp ce mergeti pe jos, precum si la rezolutie 4K.

Interfata audio digitala pentru sunet clar

O interfata audio digitala permite intrarea directa pe 24 de biti. Setari disponibile: 48 kHz/16 biti pe 2 canale, iar cu kitul de adaptor XLR-K3M optional, 48 kHz/24 de biti pe 2 canale si 48 kHz/24 de biti pe 4 canale.

Disiparea caldurii, inregistrare fiabila

Un radiator de grafit Sony de forma unica Σ (sigma) este incorporat in unitatea de stabilizare a imaginii. Acesta disipeaza caldura de 5 ori mai eficient pentru o durata de inregistrare extinsa, fara a perturba stabilizarea imaginii.

Inregistrare comoda a filmelor

In urma feedbackului utilizatorilor profesionisti, butonul MOVIE (Film) a fost mutat pe partea de sus pentru operare imbunatatita in orice pozitie de filmare. S-au imbunatatit si ordinea pe cadranul cu moduri si viteza de comutare.

splash

Sensibilitate ISO ridicata

Cu un interval ISO uimitor de 80-102400 (extensibil la 40-409600 pentru imagini), α7S III ofera oportunitati creative incredibile. Senzorul de imagine si algoritmii de procesare, recent dezvoltati, realizeaza imagini mai exacte, cu texturi mai naturale decat modelul α7S II anterior, chiar si la inregistrarea in intuneric aproape total.

FA hibrida rapida pentru imagini

Sistemul FA hibrida rapida combina viteza si precizia. Cu 759 de senzori de detectare a fazei in plan focal si 425 de puncte de detectare a contrastului distribuiti pe suprafata imaginii, α7S III gaseste rapid si urmareste subiectul in cadru.

Performanta extraordinara de fotografiere

Utilizati obturatorul mecanic sau electronic pentru fotografiere in rafala continua, cu urmarire AF/AE la maximum 10 cps. Surprindeti momente decisive cu posibilitatea realizarii a peste 1.000 de cadre continue in format RAW necomprimat.

FA sensibila, focalizare in lumina difuza

Algoritmii FA avansati permit modelului α7S III sa obtina focalizare automata chiar si in lumina EV-6, in care subiectii abia pot fi vazuti cu ochiul liber.

Senzor si procesor noi

Senzorul de imagine si procesorul de imagini, recent dezvoltate, ofera imbunatatiri in reproducerea culorilor, in special a nuantelor pielii, si reprezentarea texturii in fotografii.

Format HEIF si moduri de capturare HLG

Este acceptat formatul de fisier HEIF, care ofera calitate mai buna si eficienta de comprimare mai mare decat JPEG, plus culori pe 10 biti. Imaginile High Dynamic Range pot fi surprinse in mod HLG pentru vizualizare pe televizoare compatibile.

splash

Doua sloturi – CFexpress de tip A

Ambele fante de card accepta carduri CFexpress tip A ultrarapide, permitand inregistrare la frecventa de biti ridicata si golire rapida a memoriei tampon, precum si carduri SDXC UHS-II. Sunt disponibile si inregistrari in paralel si cu retransmitere.

Afisaj LCD rabatabil pentru filmare comoda

Ecranul tactil rabatabil tip 3,0 cu 1,44 milioane de puncte are un design cu deschidere in lateral, pentru pozitionare flexibila si vizibilitate imbunatatita la montarea pe suporturi cardanice sau macarale.

Vizor electronic HD

Noul EVF ofera rezolutie, contrast si culori de neegalat in clasa sa. Ofera si un factor de marire de 0,9x, un camp vizual pe diagonala de 41° si un punct de referinta de 25 mm.

Operabilitate avansata

Structura meniului a fost reproiectata pentru a reflecta feedbackul din partea fotografilor si videografilor profesionisti. Setarile sunt mai intuitive si aparatul foto raspunde mai bine la modificarea setarilor.

Structura noua de meniu

In urma solicitarilor utilizatorilor profesionisti, s-au adus imbunatatiri majore structurii meniului, pentru lizibilitate rapida imbunatatita si navigare optimizata in meniu

Utilizare tactila intuitiva

Ecranul meniului poate fi operat tactil, iar ecranul de redare, prin tragere cu degetul si zoom prin apropierea degetelor. S-a imbunatatit si operarea functiilor tactile la fotografiere.

Compatibilitate Wi-Fi la 5 GHz

Pe langa 2,4 GHz, se ofera si conectivitate Wi-Fi® la 5 GHz pentru operare la distanta, examinare wireless si transfer de date mai rapid si mai stabil pentru foto si video.

Conectivitate LAN prin cablu

Pentru medii complexe, supuse interferentelor sau cerinte de banda larga mai ridicata, este disponibila conectivitate LAN prin cablu 1000BASE-T, prin conectarea unui cablu adaptor USB-Ethernet compatibil la portul USB Type C® al aparatului foto.

Inregistrare si examinare la distanta

Pentru fluxuri de lucru mai eficiente si fotografiere in medii dificile, puteti apela la fotografierea de la distanta, cu fir sau wireless, de pe un computer sau de pe un dispozitiv mobil cu aplicatia Imaging Edge MobileTM instalata.

Sony 16-35mm F4 PZ G Obiectiv Mirrorless Full Frame Montura Sony E

poza

Curs online gratuit obiective Sony
Tot ce trebuie să știi despre obiectivele SONY! Află despre importanța și caracteristicile de bază ale obiectivelor, marcajele Sony, gamele de obiective, tipuri de obiective, luminozitatea lor, stabilizarea, filtrele șamd

Vezi detalii

Introducing FE PZ 16-35mm F4 G | Sony | Lens

Sample Video | FE PZ 16-35mm F4 G | Sony | Lens

Obiectivul Full Frame SELP1635G FE PZ 16-35mm F4 G: un nou tip de zoom motorizat intr-un obiectiv G Lens superangular cu zoom si diafragma constanta F4, care ofera o calitate a imaginii evoluata si o operabilitate ideala.
Cu acest obiectiv superangular va veti putea bucura de o rezolutie remarcabila, de un fundal defocusat (bokeh) superb, de o focalizare mai rapida si mai precisa si, pentru prima data, de un zoom mai rapid si mai silentios decat la obiectivele conventionale.
Un incredibil obiectiv pentru filmari, obiectivul G Lens SELP1635G de la Sony ofera o performanta de focalizare automata lina, rapida si continua, minimizand efectele de focus breathing, deplasare axiala sau a punctului de focalizare cand folositi zoomul.

INCREDIBIL DE CLAR
Un element ED (Extra Low Dispersion – Dispersie extrem de scazuta), un element Super ED si un element asferic ED recent dezvoltat asigura o rezolutie remarcabila in cazul acestui obiectiv superangular cu zoom motorizat si diafragma constanta F4, oferind o rezolutie ridicata pe toata suprafata si un bokeh frumos. Un obiectiv Full Frame excelent pentru creare de continut, vlogging, videografie si fotografii.

FUNDALURI FINE SUPERBE
Diafragma circulara cu 7 lamele a acestui obiectiv Sony 16-35 mm produce efecte bokeh superbe, circulare, de fundal defocusat, cu o diafragma constanta F4.

AUTOFOCUS RAPID SI PRECIS
Motorul liniar XD (Extreme Dynamic – Dinamica extrema) cu constructie complexa ofera o focalizare mai rapida si mai precisa. Nu veti rata nicio fotografie cu acest obiectiv superangular cu zoom motorizat.

CLARITATE UIMITOARE
O diafragma maxima constanta F4 pe tot intervalul de zoom mentine luminozitatea cand distanta focala se modifica in timpul filmarilor. Elementul frontal al acestui obiectiv G Lens de la Sony este prevazut cu un strat de fluor care respinge apa, uleiul si alti contaminanti, facilitand in acelasi timp curatarea.

ERGONOMIE PROFESIONALA
Designul rezistent la praf si umezeala impreuna cu comenzile flexibile ale acestui obiectiv cu zoom superangular de la Sony il fac ideal pentru a utilizare in cele mai dificile situatii, atat in interior, cat si in exterior.

PERSPECTIVE DINAMICE
Fiind un incredibil obiectiv Sony cu montura E pentru filmari, SELP1635G ofera o performanta de focalizare automata lina, rapida si continua pentru filmari, minimizand efectele nedorite de Focus Breathing, de deplasare a focalizarii la zoom si de deplasare a axei la zoom, pentru imagini rafinate.

Rode Videomic Pro+ – Microfon de camera directional

Rode VideoMic Pro Plus este un microfon shotgun cu condensator supercardioid, cu acumulator integrat Rycote Lyre, un raspuns imbunatatit fata de predecesorul sau (20 Hz pana la 20 kHz) si imbunatatirea imunitatii RF. Microfonul poate fi utilizat pentru a capta audio pentru camere video, DSLR si recordere portabile ca sursa audio primara.

• Nivel iesire: -10dB, 0dB, +20d
• Frecvente: 20 – (aprx)20000 Hz
• Nivel maxim iesire: +6.9dBu

• Impedanta: 200O
• Sensibilitate: -33.6 dB re 1 V/Pa
• Gama dinamica: 118.8 dB

• SNR: 79.8 dB
• Max Input: 134dB
• EIN: 14dBA

• Alimentare: acumulator reincarcabil; 2 x baterie AA
• Dimensiuni: 170.0 x 111.0 x 66.0 mm
• Greutate: 85 g
Sony Acumulator original NP-FZ100 pentru A9/A7RIII/A7 IV ILCE9/ILCE7RIII

Acumulatorul litiu-ion reincarcabil de 7.2 VDC, 2280mAh de la Sony este o sursa de alimentare de inalta capacitate din seria Z pentru camere digitale selectate. Aceasta baterie are suport Info LITHIUM pentru afisarea incarcarii ramase a bateriei pe ecranul LCD al camerei.

Sony NP-FZ100 pentru A9/A7III/A7RIII/A7 IV( ILCE9, ILCE7RIII)
Dimensiune (W × H × D): Approx. 38.7 x 22.7 x 51.7 mm
Greutate: 85 g
Capacitate: 7.2V / 16.4Wh (2280mAh)
Tensiunea de iesire: 7,2 VDC
Compatibilitate: Alfa a9 , Alfa a7R III , Alfa a7 III, A7 IV

By Akan