Aparat Foto D-SLR Canon EOS 6D Mark II, 26.2 MP + obiectiv EF 24-105mm 3.5-5.6 IS STM,Filme Full HD cinematice (Negru)

Spread the love

Aparat Foto D-SLR Canon EOS 6D Mark II, 26.2 MP + obiectiv EF 24-105mm 3.5-5.6 IS STM,Filme Full HD cinematice (Negru)

Canon EOS 6D Mark II Indiferent daca doriti sa fotografiati proiecte mai ambitioase sau sa deveniti fotograf profesionist, EOS 6D Mark II va ofera ceea ce aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivele. 

Bun venit la EOS 6D Mark II Descoperiti caracteristicile si functiile care va vor oferi un avantaj creativ. 

Urmatorii pasi creativi in fotografie Fotografii de portrete vor adora adancimea redusa a campului pe care senzorul full-frame al aparatului foto EOS 6D Mark II o asigura si abilitatea acestuia de a surprinde expresii fugitive la 6,5 cadre pe secunda. Atunci cand fotografiati peisaje, senzorul de 26,2 megapixeli al aparatului foto surprinde imagini bogate in detalii si interval dinamic, pentru imagini de o profunzime si claritate nemaipomenite. Focalizare de precizie pentru claritate esentiala Focalizarea automata avansata foloseste 45 de puncte de tip incrucisat pentru a focaliza cu o precizie extraordinara, chiar si in conditii intunecate, precum lumina lunii. Fotografiati cu incredere atunci cand lucrati cu o adancime redusa a campului si urmariti subiecti dinamici pe masura ce se misca in cadru. 

Fereastra dvs. asupra lumii Vizorul cu pentaprisma mare al aparatului foto EOS 6D Mark II prezinta o vedere remarcabil de clara asupra lumii, permitandu-va sa formati relatii naturale cu subiectii si sa fotografiati mai instinctiv. 

Compuneti din orice unghi Este usor sa fotografiati din unghiuri joase sau deasupra capetelor in multimi, multumita ecranului cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, care se deschide si se roteste in ambele directii. Incercati sa il folositi la nivelul taliei pentru portrete mai naturale. 

Sistemul GPS integrat va urmareste fiecare miscare Etichetati fiecare imagine surprinsa cu locatia actuala, indiferent unde va aflati in lume. Este grozav pentru reconstituirea pasilor atunci cand cautati locatii sau pentru scrierea unor legende precise la imagini, care va descriu aventurile. Conceputa sa functioneze fara probleme cu dispozitivele dvs. inteligente EOS 6D Mark II foloseste Bluetooth® pentru a va ajuta sa configurati usor o conexiune Wi-Fi cu dispozitivul dvs. inteligent**. Rasfoiti si selectati imagini de pe ecranul dispozitivului, iar apoi distribuiti-le prietenilor. Dispozitivul dvs. poate fi folosit si ca o telecomanda, inclusiv vizualizarea in timp real.  

Filme Full HD cinematice Surprindeti filmari Full HD de o calitate superba, cu adancime redusa a campului, un aspect specific filmarilor profesionale. Dual Pixel CMOS AF ajusteaza lin pentru a mentine clare obiectele in miscare fara schimbari abrupte si deranjante ale focalizarii, iar un stabilizator digital integrat pe 5 axe elimina tremurul nedorit al camerei. Filmele 4K cu redare accelerata pot fi create pe camera, surprinzand miscarile unor scene care se schimba lent pana la cel mai mic detaliu.