Spread the love

Aparat Foto Canon EOS 5D Mark IV, DSLR 30.4MP CMOS Kit cu Obiectiv 24-105mm F4 IS L II – Pret 19.799.90 Lei

Descriere
Canon EOS 5D Mark IV Aparat Foto DSLR 30.4MP CMOS Kit cu Obiectiv 24-105mm F4 IS L II

Diferenta este creata de detalii

Din momentul in care lumina trece prin obiectiv, EOS 5D Mark IV surprinde fiecare nuanta, fiecare culoare, fiecare detaliu. Inca o data, Canon aduce in prim-plan detalii fine datorita unui nou senzor capabil de o claritate extraordinara. Vedeti lumea altfel decat ati vazut-o pana acum.

Surprindeti detaliile

Un senzor CMOS de 30,4 megapixeli ofera imagini pline de detalii si cu zgomot redus, chiar si in zone cu lumina stralucitoare si umbre intunecate. O rezolutie mai fina inseamna ca nimic nu este pierdut, oferindu-va libertatea de a decupa pentru a obtine imaginea perfecta si de a retine calitatea.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Claritate, contrast si culoare

Este inclusa o selectie de setari de nivel automat de alb (AWB) care abordeaza lumina artificiala in mod diferit. „Prioritatea de ambianta” mentine o parte dintre tonurile cromatice calde create de sursele de lumina artificiala , in timp ce prioritatea de alb elimina cea mai mare parte a caldurii create de iluminarea cu tungsten.

Fiecare detaliu capturat cu atentie

Stilul de imagine „detalii fine” a fost inclus in modelul 5D Mark IV pentru a spori la maximum nivelul de detalii inregistrat de senzorul de 30,4 megapixeli al aparatului foto. Aceasta setare acorda prioritate gradatiei tonurilor si accentueaza detaliile fine.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Cat ai clipi

Ramaneti concentrat pe actiune, pe modelul EOS 5D Mark IV, cele 61 de puncte de focalizare automata au fost amplasate pe o suprafata mai mare, extensie verticala cu 8 procente mai mare in zona centrala si cu 24 de procente mai mare in zona periferica, ceea ce sporeste libertatea fotografului in ceea ce priveste amplasarea subiectilor in timpul realizarii compozitiei.

Focalizare rapida

Cu un senzor AF cu sensibilitate ridicata, performanta de focalizare a EOS 5D Mark IV este asigurata, chiar si in cazul unor niveluri de luminozitate scazute de pana la EV-32. Performanta este imbunatatita la niveluri EV-43 cand se fotografiaza in modul Vizualizare in timp real cu Dual Pixel CMOS AF.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Senzor de masurare de 150.000 de pixeli

EOS 5D Mark IV foloseste un senzor de masurare RGB+IR de 150.000 pixeli pentru a efectua o masurare extrem de precisa a expunerii. Acest senzor functioneaza si impreuna cu sistemul de focalizare automata al aparatului pentru a ajuta la detectarea si urmarirea obiectelor de culoare si pentru functia de recunoastere a fetei.

Focalizarea automata AI servo

Dispune de un algoritm de focalizare automata care imbunatateste sensibilitatea urmaririi in scene in care subiectii se pot misca brusc.Sase categorii de setari ale focalizarii automate personalizabile va permit sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru subiectul dvs., precum sensibilitatea de urmarire, urmarirea accelerarii/decelerarii si comutarea automata a punctelor de focalizare automata.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Performanta mai rapida

In centrul aparatului foto EOS 5D Mark IV se afla un procesor DIGIC 6+ fantastic ce controleaza fiecare aspect al comportamentului aparatului, inclusiv transformarea datelor brute ale senzorului in fisiere de imagine de inalta calitate, cu multe detalii si cu zgomot redus, culori si tonuri ale pielii fidele.

Capturati fiecare moment

Conceput de la zero pentru performanta, EOS 5D Mark IV poate fotografia continuu la 7 cps cu focalizare automata completa si expunere automata, inregistrand pana la 21 de imagini RAW sau imagini JPEG nelimitate la o singura rafala. In modul Vizualizare in timp real este posibila fotografierea continua la 4,3 cps cu urmarirea focalizarii automate.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Ecran tactil LCD clar si precis

Un ecran LCD de 3,2 inch de inalta rezolutie ce dispune de comenzi tactile intuitive, transforma fotografierea cu EOS 5D Mark IV intr-o placere. Atingeti pentru a alege comenzile meniului si glisati inainte si inapoi cand revizuiti imaginile.

Fotografiati in liniste

Ramaneti discret, selectati modul de fotografiere silentioasa pe EOS 5D Mark IV pentru a mentine zgomotul obturatorului la minimum. Amortizarea speciala permite aparatului foto sa functioneze silentios chiar si in cele mai linistite medii.

Avansati catre imagini cinematografice 4K

Inregistrati filme folosind puterea senzorului incredibil al camerei EOS 5D Mark IV pentru a adauga detalii si rafinament suplimentar fiecarei scene. Cu optiuni de inregistrare la inalta rezolutie 4K1, precum si cu Full HD pentru viteze ale cadrelor care includ redarea incetinita la 60p, universul filmarilor DSLR a devenit mai performant.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Surprindeti fotografia perfecta din orice cadru

O functie preluata de la EOS-1D X Mark II: utilizatorii de EOS 5D Mark IV pot inregistra filme 4K si pot salva orice cadru ca pe o fotografie detaliata de 8,8 megapixeli direct pe un card de memorie ca fisier JPEG.

Focalizati ca un profesionist

Dual Pixel CMOS AF, una dintre cele mai importante actualizari fata de modelul EOS 5D Mark III. Tranzitii de focalizare line si precise la orice rezolutie de la 4K la Full HD, doar atingeti ecranul LCD in punctele in care doriti sa mutati focalizarea si de la care doriti sa mutati focalizarea si lasati camera sa se ocupe de restul.

Integrare eficienta

Folositi functiile Wi-Fi si NFC incorporate ale aparatului foto EOS 5D Mark IV pentru a va conecta la smartphone, la tableta sau la laptop sau direct la anumite servicii de publicare a fotografiilor. Ideale pentru trimiterea imaginilor catre clienti si pentru publicarea lor pe platformele de socializare. Compatibilitatea FTP/FTPS este utila pentru cei care filmeaza in locuri cu Wi-Fi, cand este necesara o securitate suplimentara.

Conectati-va si capturati de la distanta

EOS 5D Mark IV poate fi controlata wireless de pe un dispozitiv inteligent pe care ruleaza aplicatia Canon Camera Connect (iOS sau Android). Gasiti o perspectiva noua din puncte de observatie greu accesibile si controlati de la distanta functii ca Touch Focus – ideala pentru reglarea focalizarii cand lucrati la un film.

Decupati si redimensionati

O functie de decupare si de redimensionare in modul de redare din EOS 5D Mark IV le permite utilizatorilor sa prelucreze compozitia dupa inregistrare, redimensionand usor imaginile pentru publicare imediata prin functia Wi-Fi incorporata. La fel ca la EOS-1D X Mark II, fotografii pot decupa imaginile asa cum isi doresc ca acestea sa fie publicate si le pot trimite rapid editorilor si birourilor de presa.

By Akan