Anvelope universale,sezon mixt autoturisme, 4x4s / SUV-uri, camionete, remorci,rulote,camioane și anvelope pentru utilaje agricole și industriale.

Spread the love

Anvelope universale,sezon mixt autoturisme, 4x4s / SUV-uri, camionete, remorci,rulote,camioane și anvelope pentru utilaje agricole și industriale.

Anvelope Iarna 185/60 R15 ECO Reconstruite model WINTER RADIAL W770 – sunt un produs 100% românesc. Împreună susținem economia țării și protejăm mediul!

Anvelopele mixte sau all season sunt făcute dintr-un cauciuc rezistent la diferite tipuri de vreme și performant atât pe teren uscat cât și pe teren umed. Acest tip de anvelope pot fi folosite pe tot parcursul anului, principalele avantaje fiind practicabilitatea și performanța acestora.

➡ Clasa de viteză pentru Anvelope Iarna 185/60 R15 WINTER RADIAL W770 este T. Acesta vă informează că anvelopa este destinată autoturismelor cu o viteză maximă de max. max. 190 km/h.

➡ Indicele de sarcină pentru este de 84. Acesta reprezintă greutatea maximă de 500kg/anvelopa pe care anvelopele o pot transporta în siguranță.

Pentru siguranța dvs. vă recomandăm să respectați indicii de viteză și sarcină marcați pe anvelopă.

Cine suntem ?

➡ Suntem cel mai mare producător de anvelope reconstruite din Europa de Est, cu peste 500.000 de anvelope vândute pe an. În cei peste 25 de ani de experiență, fabrica noastră din Suceava a ajuns să producă până la 1500 anvelope reconstruite pe zi, care sunt distribuite în Europa, America și Africa.

➡ Gama noastră de produse include anvelope reconstruite, reșapate, noi și second hand pentru autoturisme, 4x4s / SUV-uri, camionete, remorci / rulote, camioane și anvelope pentru utilaje agricole și industriale.

De ce sa ne alegi pe noi ?

  • Avem o gamă variată de anvelope cu peste 1000 de dimensiuni în stoc. La noi găsești anvelope pentru orice autovehicul și orice buget!
  • Oferim consultanță specializată clienților, orice întrebare sau problema se soluționează rapid și ușor pe Whatsapp sau pe Chat.
  • Garanție de 3 ani la produsele reconstruite. 
  • Livrare gratuită la orice comandă.
  • Plata online în 6 rate fără dobânda. 

Procesul de producție al anvelopelor reconstruite.

Procesul de reconstruire este similar cu cel de producție al unei anvelope noi. Se rașcheteză partea de rulaj și partea exterioară a anvelopei uzate. Pe carcasa rămasă este turnat un strat de cauciuc de calitate superioară. Aceasta este așezată într-o presă cu matriță pentru o anumită perioadă de timp, la o temperatură și presiune standard. Reconstruirea unei anvelope se poate realiza doar o singură dată.

Radburg Remoulding plant/ Recycling Company /Used tyre Collector/ Dealer New tyre Dealer

Radburg Remoulding plant/ Recycling Company /Used tyre Collector/ Dealer New tyre Dealer