Spread the love

Alegeti Bicicleta Magica Pentru Copilul Dumneavoastra – Descoperă Colecția de Biciclete Pentru Fetite și Băieței -Prima Bicicleta nu se uita niciodata – Pret 549.00 Lei – Pret 3.250.00 Lei

BICICLETE PENTRU COPII DE TOATE VÂRSTELE!

Ciclismul este un sport pentru întreaga familie. Descoperă gama variată de biciclete pentru copii de la Decathlon și încurajează-l pe cel mic să se alăture excursiilor cu bicicleta în familie. De la biciclete cu roți ajutătoare pentru cei mai mici sportivi, până la biciclete mountain bike pentru adolescenți, alegi modelul potrivit pentru copilul tău și aventura în familie poate începe!Bicicletele pentru fete și băieți cu vârste între 2 și 5 ani sunt echipate cu roți ajutătoare, special pentru a-i învăța pe cei mici cum să își mențină echilibrul pe bicicletă pentru a pedala eficient. Disponibile în culori pastelate, inspirate din cele mai îndrăgite animații, bicicletele pentru copii sunt ideale pentru siguranța și stabilitatea celor mai mici sportivi. Dacă vrei să te bucuri de excursii alături de toată familia, începe cu alegerea unei biciclete pentru copii de la Decathlon!Bicicletele pentru copii cu vârsta între 6 și 9 ani sunt adaptate nevoilor copilului tău și fac trecerea de la bicicleta cu roți ajutătoare la bicicleta de oraș. Caracterizate printr-un cadru mai rezistent și fiabil, bicicletele pot fi utilizate atât pentru plimbările relaxante din parc, cât și pentru deplasările zilnice la școală. Dacă a sosit momentul să schimbi bicicleta copilului tău, descoperă varietatea de modele disponibile la Decathlon!

Bicicletele pentru copii cu vârsta între 9 și 12 ani sunt partenerul ideal de drum pentru zona urbană și pentru trasee montane. Special adaptate să ofere cel mai bun confort, bicicletele pentru adolescenți pot fi utilizate cu încredere atât în timpul excursiilor off-road, cât și pentru deplasări scurte în oraș. Cu un design ce pune accent pe eficiență și siguranță, bicicletele pentru fete și băieți se adaptează ușor stilului adolescenților. Indiferent de vârsta copilului tău și nivelul de performanță, oferă-i șansa să descopere beneficiile pedalatului în deplină siguranță! Alege dintr-o gamă variată de biciclete pentru copii disponibile pe site și în magazinele Decathlon. Acum e mai ușor să adaptezi bicicleta la nevoile copilului tău pentru un stil de viață activ și o dezvoltare armonioasă.

ALEGE UN ECHIPAMENT COMPLET DE CICLISM PENTRU COPILUL TĂU!

Vrei să îi oferi cea mai bună protecție copilului tău chiar și atunci când merge cu bicicleta? Ți-am ascultat dorința și îți aducem o colecție variată de accesorii și îmbrăcăminte de ciclism dedicată copiilor. De la căști de protecție pentru bicicletă, până la îmbrăcăminte tehnică pentru ciclism, tot ce ai nevoie pentru un echipament complet găsești la Decathlon! Dacă ai ales bicicleta de copii, este momentul să treci la pasul următor. Casca de protecție pentru ciclism este recomandată la orice vârstă, indiferent de nivelul de performanță. Astfel, de la cele mai fragede vârste, copilul tău are nevoie de siguranță la fiecare deplasare cu bicicleta. Fie că pedalează în drum spre școală, fie că te însoțește în excursiile montane, casca de ciclism pentru copii este primul pas pentru drumeții sigure și relaxante.

Hainele de ciclism pentru copii sunt adaptate la intensitatea efortului depus. Astfel, printre cele mai importante caracteristici se numără respirabilitatea pielii, croiala mulată, libertatea de mișcare și vizibilitatea pe drum. Indiferent de zona în care se deplasează copilul tău, în oraș sau în zone mai puțin circulate, asigură-te că poartă îmbrăcăminte pentru ciclism, adaptată nevoilor corpului în timpul sportului. La Decathlon te așteaptă o colecție diversificată de accesorii pentru ciclism, în culori și modele variate, pe placul celor mici. Alege casca de protecție pentru copii, adaugă vesta reflectorizantă pentru ciclism și completează echipamentul cu îmbrăcăminte tehnică pentru confort optim în timpul sportului. Pentru un echipament sigur și eficient, consultă colecția Decathlon și oferă copilului tău cea mai bună experiență pe bicicletă!

By Akan