Spread the love

Adidasi Unisex – O Gama Larga de Pantofi Sport – Comanda Acum – Cel mai Bun Raport Calitate Pret! – Cel Mai Bun Pret

Adidasi Unisex – O Gama Larga de Pantofi Sport – Comanda Acuma – Cel mai Bun Raport Calitate Pret! – Cel Mai Bun Pret – Pantofi unisex – gamă largă de mărimi
O pereche de pantofi unisex reprezintă un stil de încălțăminte ce poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați. Pantofii unisex urmează cu precădere un stil bărbătesc, disponibil și în mărimi mai mici, pentru a putea fi purtați inclusiv de femei. Încălțămintea unisex are un succes mare, datorită numeroaselor caracteristici pe care le oferă, în special femeilor. Pantofii sunt confortabili, se integrează cu ușurință în orice ținute, iar datorită stilului universal și modern, sunt interschimbabili. Moda fără gen reprezintă un concept din ce în ce mai larg întâlnit chiar și pe marile podiumuri de modă. Tocmai din acest motiv, din ce în ce mai mulți designeri se adaptează și creează o gamă largă de mărimi, pentru a le oferi cumpărătorilor posibilitatea alegerii pantofilor preferați. Pantofii unisex se caracterizează prin simplitate și neutralitate, două aspecte ce stau la baza alegerii lor de către foarte multe femei. Moda fără gen nu este doar un moft, este o necesitate, privind la nevoile societății moderne de azi, pentru care confortul primează. Alege pantofii preferați, caută-ți mărimea potrivită și bucură-te de un design fluid, confortabil și versatil.

Pantofi pentru cupluri – încalță aceiași pantofi ca și celălalt!
Pantofii pentru cupluri capătă tot mai multă amploare, în special printre cuplurile tinere din ultimii ani. Alege pentru tine și perechea ta pantofi pentru cupluri, identici și potriviți-vă ținutele atunci când ieșiți în oraș. Modele clasice, atemporale, de adidași, sunt printre preferatele cuplurilor de pretutindeni, fiind chiar purtate și de vedetele cunoscute și partenerii lor. O pereche de pantofi pentru cupluri Nike este perfectă pentru cuplurile mai controversate, în timp ce pantofii Puma sunt perfecți pentru cei mai îndrăzneți. Modelul suprem îl reprezintă însă pantofii Air Jordan, care combină perfect culorile, obținând un adidas ideal. Pantofii unisex dispun de culori și modele inedite, ce fac ca o ținută să iasă în evidență. Fie că alegeți să urmați un stil sportiv, unul casual sau un stil smart-casual, puteți domina ținutele și cercul de prieteni cu ajutorul unor pantofi unisex colorați.

Pantofi Reebok, Puma, Vans, Adidas, Nike unisex – pantofi de marcă pentru cupluri pe epantofi.ro
Pantofii unisex reprezintă o investiție durabilă, de viitor. Îmbunătățește-ți stilul și garderoba cu ajutorul unei perechi de pantofi unisex. În magazinul online epantofi.ro, ți-am pregătit o vastă colecție de modele, astfel încât să puteți alege articolele preferate. De la șlapi, flip flop, teniși, sneakerși, adidași, la papuci de casă sau cizme și trappers, vă oferim modele versatile, perfecte pentru cupluri. Puteți alege din colecție largă de pantofi Nike unisex, pantofi Adidas unisex, Reebok, Puma, Vans, CMP, Crocs, precum și mulți alții, astfel încât să vă bucurați de articole de înaltă calitate, în fiecare zi. Gama cromatică largă a pantofilor regăsiți pe epantofi.ro, vă oferă posibilitatea să alegeți modele pline de culoare, vesele, perfecte pentru ținutele de vară, sau modele în culori neutre, ușor de integrat în ținutele minimaliste.

Unisex – Întrebări frecvente
Unisex – ce înseamnă?
O pereche de pantofi unisex reprezintă un articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte, creat special pentru a fi purtat atât de femei, cât și de bărbați. Un produs unisex este unul universal, ce poate fi ales de orice persoană. Termenul de unisex a apărut la mijlocul secolului trecut, odată cu dezvoltarea de subculturi și mișcări, precum hippies, punkeri și feminism.

Pantofi unisex – care este tabelul de mărimi?
În funcție de model, fiecare pantof unisex beneficiază de o serie de mărimi. Acestea pot varia de la mărimea 36 până la 48, uneori chiar mai mare, pentru încălțămintea de adulți. Pentru copii, mărimile pantofilor unisex variază și ele, începând de la mărimea 28 până la mărimea 35. Fiecare articol de încălțăminte are un anumit standard, tocmai de aceea este necesar să verificați cu atenție tabelul de mărimi, pentru a vă asigura că alegeți mărimea potrivită.

By Akan