Spread the love

Acordeon Digital Roland FR-8x BK – Pret 26.371.00 Lei

Roland FR-8x: Fuziunea tehnologiei si a traditiei la ultimul nivel!

Cu noul acordeon digital FR-8x de tip pian, Roland a perfectionat sinergia intre capacitatea de cantare pe acordeon traditioal si puterea digitala moderna. Cel mai nou model de top V-Accordion este conceput cu caracteristici si imbunatatiri dezvoltate la maxim, ajutorul acordeonistilor de top din lume, aducand un nou nivel, anterior nerealizat de exprimare si versatilitate pentru fiecare acordeonist. Tehnologia inovativa Dynamic Bellows Behavior ofera raspunsul adevarat al burdufului unui acordeon acustic, in timp ce setul extins de sunete, cele 4 multiefecte puternice, looperul si multe altele ofera o comoara de instrumente de explorare muzicala dinamica.

Emblematicul V-Accordion, extins cu multe imbunatatiri solicitate de acordeonisti profesionali
Tehnologia recent dezvoltata Dynamic Bellows Behavior emuleaza adevaratul raspuns a burdufului unei acordeon acustic in fiecare registru
Simplu si convenabil, incarcarea acumulatorului incorporat cu un adaptor AC
O larga selectie de sunete de acordeoane din intreaga lume, plus 180 de sunete orchestra si percutie si sunete de orgi de clasa mondiala Virtual Tone Wheel
Patru motoare de multiefecte puternice (MFX), cu MFX dedicat pentru Acordeon, Orchestra 1, Orchestra 2 si sectiunea Orhestra Chord
Interfata noua de utilizator, ecran color mare si usor de citit, interfata intuitiva, trei switch-uri de barbie programabile pentru a controla o varietate mare de functii
Cele 1400 memorii de utilizator pe 14 banci permit salvarea setarilor personalizate pentru orice situatie
Looper incorporat pentru a creea un acompaniament instant
Inregistrare si redare fisier audio direct de pe USB; Port USB pentru conexiune la un calculator
41 taste tip pian pentru mana dreapta
120 butoane dinamice de basi: Standard, Free Bass mode, Orch. Bass, Orch. Chord, Orch. Free Bass
rezistenta ajustabila a burdufului: On, Off, -63 la 0 la +64
setari de curbe burduf: Fixed Low, Fixed Med, Fixed High, X-Light, Light, Standard, Heavy, X-Heavy
polifonie maxima: 128 note
100 sunete de acordeon, fiecare cu 14 registri pe inalte, 7 registrii pe bass/chord, 7 registrii free bass, 7 registrii Orchestra Free Bass, 7 Orcehstra Bass, 7 Orchestra Chord
180 sunete de orchestra, 28 selectabile in timp real
18 seturi de tobe
Finisaj negru
Raspuns adevarat acustic cu tehnologia Dynamic Bellows Behavior
Tehnologia Dynamics Bellows Bevarior recent dezvoltat pentru FR-8x reprezinta un progres real pentru acordeonistii digitali. Intr-un acordeon acustic, sunetele sunt produse de stuf, care vibreaza cu fluxul de aer generat de miscarea de burduf; rezistenta de burduf variaza constant in functie de cat de mult stuf este selectat si cate note sunt redate. In FR-8x, tehnologia Dynamic Bellows Behavior ajusteaza in mod automat transferul de aer in burduf in timp real pe baza registrului selectat si numarul notelor cantate, aceasta este exact replicarea a burdufului familiar si confortabil cu simt de acordeon acustic. Tehnologia Dynamic Bellows Behavior este usor de dezactivat pentru acordeonisti care prefera simtului V-Accordionului precedent.

Interfata reproiectata cu ecran color si panou intuitiv
FR-8x vine cu o interfata de utilizator complet reproiectata, care este mult mai puternica si mai usoara de utilizat decat oricand inainte. Un ecran mare color faciliteaza afisajul si editarea parametrilo diferiti, in timp ce aspectul de panou restructurat asigura functionarea rapida intuitiva prin butoanele si potentiometrele dedicate. Trei noi switch-uri de barbie, programabile, va permit un control cu o varietate de functii, cum ar fi schimbarea registrelor, selectia programelor de utilizator, si mai mult: toate fara a ridica mainile de pe clape. In plus, cele 1400 de memorii de utilizator permit stocare setarilor personalizate.

Operare All-in-One si incarcare baterie incorporata
FR-8x este un instrument complet de sine statator, cu baterie reincarcabila cu sistem de amplificare stereo incorporat. Incarcarea bateriei este realizata pur si simplu prin conectarea adaptorului AC la FR-8x, astfel puteti canta fara intrerupere in timpul procesului de incarcare. In plus, toate conexiunile dispozitivelor acum sunt situate chiar pe instrument, inclusiv MIDI,USB, precum si iesirile audio pentru conectare la o amplificare externa sau un sistem de inregistrare.

Colectie de sunete extinsa Word-Class
Aditional selectiei complete de sunete de acordeoane autentice din intreaga lume, FR-8x este echipat cu peste 180 de sunete de orchestra si percutie, oferind puterea de a extinde muzica in teritoriu neexplorat. Sunt incluse instrumentele traditionale ca si instrumente cu arcus si de alama, plus chitare electrice si acustice, cor, orgi de biserica, harpa, sunete etno, sintetizatoare si o gama larga de chituri de tobe. Cu motorul de sunet Virtual Tone Wheel puteti accesa sunete uimitoare de orgi utilizand sectiunile Treble (upper), Chord (lower), Bass (pedala) si puteti personaliza prin potentiometrele de control pentru orice stil de muzica. Patru zone de memorie interna (fiecare 8 MB) permit incarcarea sunetelor noi din biblioteca de sunet Roland.

Zone, Layere si Tobe
Cu FR-8x stratificarea si optiunile de configurare din zone sunt posibile in modurile de mana dreapta. Modurile intregi, zone, low si high, ofera posibilitatea de a canta cu patru tonuri diferite deodata. Modul de mana stanga acum include si posiblitatea de layering. Functia programabila de tobe ofera performante intr-o noua dimensiune, astfel permitand redarea sunetelor de percutie manual cu butoanele Bass si Chord.

Multiefecte si looper incorporat
Explorati cele mai noi dimensiuni cu cele patru motoare de multiefecte (MFX) independente cu FR-8x, ce ofera o prelucrare pentru sectiunile de Acordeon, Orchestra 1, Orchestra 2 si Orchestra Chord. Fiecare motor ofera 84 de efecte diferite, astfel oferind o gama larga de accesorii de la subtil la dramatic. Cu looperul incorporat, puteti instantaneu inregistra si reda performantele voastre utilizand o selectie de sunete din FR-8x si astfel aveti posibiltatea de a obtine un acompaniament pentru improvizatie.

Redare fisier audio prin USB, inregistrare si altele
Portul USB permite redarea de fisiere audio MP3/WAW. Doar conectati stick-ul USB in panoul frontal, apoi selectati melodia dorita cu un control foarte simplu. Cu o simpla apasare de buton performantele voastre pot fi inregisrate direct pe memoria USB, astfel este perfect pentru arhivare, evaluare sau pentru educatie. Prin portul USB de pe panoul lateral puteti conecta acordeonul FR-8x la un computer, pentru stocare de date, personalizarea seturilor de sunet sau pentru actualizarea de software.

Cod articol: 074081R

Unitatea de vanzare: bucata

By Akan