2în1 – Friteuză cu aer cald Air Fryer & Multicooker Delimano

Spread the love

2în1 – Friteuză cu aer cald Air Fryer & Multicooker Delimano

Gătește mâncăruri mai sănătoase și mai delicioase pentru familia ta, cu acest aparat 2în1 remarcabil – friteuză cu aer și multicooker sub presiune. Utilizează-l ca oală sub presiune pentru rezultate mai rapide și mai sănătoase, gătire lentă pentru a elibera aroma sau experimentează gătitul în vid. Design-ul avansat, capacitatea de 6 litri și controalele simple îți stau la dispoziție în bucătărie.

Multicooker – uimitor de versatil

Nu este nevoie de un cuptor separat, o friteuză, oală sun presiune, slow cooker sau un aparat cu gătire în vid. Economisești spațiu în bucătărie și realizezi o gamă întreagă de preparate, savuroase și dulci, cu mai puțin timp, mai puține grăsimi și mai multă aromă.

Cu o capacitate de 6 litri și putere de 1500W, Multiicooker-ul poate realiza mese ăentru întreaga familie doar prin apăsarea unui buton.

Delimano Air Fryer & Pressure Multicooker

Un singur aparat pentru toate

Compact și stilat, multicooker-ul ocupă puțin spațiu în bucătărie, oferind în același timp o gamă completă de tehnici de gătit pentru utilizare zilnică. Nu este nevoie să cumperi aparate separate, atunci când poți utiliza multicooker pentru a prepara terci pentru micul dejun, legume și orez la abur pentru prânz, cartofi prăjiți pentru o gustare, tocănițe gătite lent pentru cină și fructe în vid pentru desert. Poate fi folosit chiar ca aparat de iaurt!

 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerCarne gătită lent pentru cei mai buni burgeri
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerSupe cremă de legume
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerPui prăjit crocant sau pește
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerLegume, pește sau pui gătite la abur
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerRisotto perfect cu fructe de mare, ciuperci și legume
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerCartofi prăjiți și inele de ceapă fără ulei
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerGoulash – tocăniță de carne și legume
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerUn bol de terci pentru micul dejun

Până la 70% mai puțină grăsime

Fie că este vorba de cartofi prăjiți crocanti, de pui suculent sau de gogoși, acum poți obține același gust și textură excelentă a prăjirii adânci fără a folosi ulei. Prăjirea cu aer este o modalitate rapidă, sigură și curată de a-ți pregăti mâncarea preferată, cu toată aroma și cu mai puține calorii.

Delimano Air Fryer & Pressure Multicooker

Gătitul la presiune pentru rezultate mai rapide și mai sănătoase

Folosește puterea gătitului la presiune înaltă pentru a găti mâncarea mai repede și pentru a păstra toate aromele delicioase. Redu timpul de gătit pentru gulaș, tocănițe, supe și sosuri, obținând același gust și frăgezime deosebită în mai puțin de jumătate din timp.

Delimano Air Fryer & Pressure Multicooker

Ușor de folosit

Deși foarte puternic, Friteuza cu aer cald și Multicooker-ul sub presiune este foarte ușor de utilizat. Butoane clare, un meniu simplu și un ecran LCD mare asigură controlul în siguranță la fiecare pas, asigurând perfecțiunea în gătit de fiecare dată. O încuietoare de siguranță te asigură că nu poți fi ars de aburi sau apă caldă, iar vasele interioare sunt antiaderente și pot fi curățate îîn condiții de siguranță la mașina de spălat vase.

Pur și simplu introduci ingredientele, setezi programul și îți poți continua ziua. O masă fierbinte va fi gata și așteaptă pentru atunci când este nevoie, iar multicooker-ul o poate menține caldă până la 12 ore.

Delimano Air Fryer & Pressure Multicooker

Gătitul nu a fost niciodată mai ușor

Acum poți pregăti ușor mesele preferate, fără stres și fără murdărie în bucătărie. Coșul și capacul interior au acoperire antiaderentă care este foarte ușor de curățat după aceea. Toate părțile interioare se ppot curăța, de asemenea, la mașina de spălat vase, iar colectarea condensului va păstra aragazul tău curat.

 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerAnti-aderente, ușor de curățat
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerSe pot curăța la mașina de spălat vase
 • Delimano Air Fryer & Pressure MulticookerFără murdărie datorită colectorului de condensare

Setul include:

 1. Unitatea principală
 2. Coșul interior
 3. Capacul Friteuzei cu aer cald Air Fryer
 4. Capacul Multicooker-ului
 5. Coș Friteuză cu aer cald Air Fryer
 6. Ustensilă de ridicareLifting fork
 7. Cană de măsurare
 8. Colector de condensare

2în1 – Friteuză cu aer cald Air Fryer & Multicooker Delimano