Spread the love

Verighete reglabile cu diamante aur galben și alb L 013


Verighetele reglabile cu diamante L 013 au fost create din dorința de a oferi cuplurilor bijuteriile speciale care vor simboliza legământul sacru al uniunii în fața divinului.

Sunt verighete de lux care, dincolo de proprietățile materiale, înglobează o încărcătură simbolică inestimabilă. Ele pornesc dinspre noi către voi cu iubire și credințăechilibru și paceînțelegere și speranță.

Sunt menite să vă dăruiască fericirea autentică pe care familia însăși se clădește.

Decorate cu diamant, aceste verighete de nuntă se bucură de atributele oferite de această minunată piatră prețioasă: strălucireforțăîncrederepasiuneprosperitate.

Vă invităm să vă regăsiți povestea de iubire în  perechea de verighete reglabile cu diamante Sabion!

Verighetele reglabile cu diamante de aur galben și alb L 013 sunt realizate de către bijutieri români, în Atelierele Sabion din Târgu Mureș.

Sunt lucrate din aur de 18 kt, fiind disponibile și în combinații de aur galben, alb și rose.

Verigheta pentru ea are montat 1 diamant în greutate de 0,04 ct. culoare-claritate GSI.

Lățimea verighetelor este reglabilă – crește din zona interioara a palmei, unde are 4 mm, până la 6 mm in zona superioara.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 18 karate (750) înseamnă că 18 din 24 de părţi sunt aur, restul de 6 fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Diamantele montate în bijuteriile Sabion provin din surse legale, neimplicate în finanțarea conflictelor și sunt în armonie cu rezoluțiile Națiunilor Unite în acest domeniu. Sabion confirmă faptul că diamantele montate în bijuteriile sale sunt în totalitate naturale și netratate în vederea îmbunătățirii calității acestora.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

*Aceste verighete beneficiază de gravură gratuită.

**Pentru a alege cu precizie mărimea potrivită în cazul verighetelor, vă recomandăm să studiați Ghidul de mărimi pentru verighete și inele pe care îl punem la dispoziție mai sus.

***Prețul afișat este valabil pentru o pereche de verighete cu măsuri standard. 

Lasă un răspuns