Spread the love

Inel logodnă din aur 14 kt I543S, galben/alb/rose

Pentru el, inelul de logodnă dăruit este inelul promisiunii sau al exprimării dorinței de a se uni cu ea, jumătatea lui. Pentru ea, inelul de logodnă reprezintă un vis devenit realitate.

Acest inel de logodnă din aur de 14 kt este întruchiparea visului de iubire în realitate – reflectă dragostea în toată strălucirea sa!

Prin colecția de inele din aur de 14 kt, ce reunește inele din aur galben, inele din aur alb, precum și inele din aur rose, de logodnă și nu numai, Sabion prezintă bijuterii de poveste, pregătite pentru a întregi și simboliza cele mai frumoase momente din viață!

Descriere — Această bijuterie aparține colecției de inele de logodnă Sabion. Inelul de logodnă I 543S este realizat din aur galben de 14 karate și are montată o pietra zirconia albă (incoloră).La comandă, inelul este disponibil și în variantele din aur alb sau aur rose.Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 14 karate (585) înseamnă că 14 din 24 de părţi sunt aur, restul de 10  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc, etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.