Spread the love

Inel logodnă din aur 14 kt I 655S, galben/alb

Un inel de logodnă din aur galben extrem de delicat, elegant și cuceritor în simplitatea sa. Modelul floral al acestui inel de logodnă încântă și delectează, atribute ce fac din acesta inelul perfect pentru a pecetlui promisiunea de iubire.

Floarea, pe lângă frumusețe, în simbolistică reprezintă sufletul. Pentru un suflet nobil și frumos precum o floare a fost creat acest inel de logodnă din aur galben cu zirconia.

Orice femeie iubește florile, oferă-i cu încredere acest inel de logodnă reprezentând o floare. Cu siguranță o vei surprinde!

Prin colecția de inele din aur de 14 kt, ce reunește inele din aur galben, inele din aur alb, precum și inele din aur rose, de logodnă și nu numai, Sabion prezintă bijuterii de poveste, pregătite pentru a întregi și simboliza cele mai frumoase momente din viață!

Descriere

Această bijuterie aparține colecției de inele de logodnă Sabion.

Inelul de logodnă I 655S este realizat din aur galben de 14 karate și are montate pietre zirconia albe (incolore).

Are aplicat un strat de rodiu alb cu rol protector.

Inelul este disponibil și în varianta din aur alb.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 14 karate (585) înseamnă că 14 din 24 de părţi sunt aur, restul de 10  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.