Spread the love

Inel logodnă aur 14 kt I 559S, galben/alb/rose, model frunze dafin

Un inel de logodnă din aur de 14 kt cu un design special și bogat în însemnătate datorită frunzulițelor de dafin sculptate. Acestea reprezintă triumful, victoria și nemurirea. Totodată, frunza de dafin este aducătoare de prosperitate și abundență.

Un inel de logodnă care, pe lângă atributele sale estetice, oferă și binecuvântările dăruite de simbolismul frunzei de dafin!

Prin colecția de inele din aur de 14 kt, ce reunește inele din aur galben, inele din aur alb, precum și inele din aur rose, de logodnă și nu numai, Sabion prezintă bijuterii de poveste, pregătite pentru a întregi și simboliza cele mai frumoase momente din viață!

Descriere

Această bijuterie aparține colecției de inele de logodnă Sabion.

Inelul de logodnă din aur 14 kt I 559S este lucrat manual din aur galben de 14 karate și are montată o piatră zirconia albă (incoloră).

Inelul este disponibil și în variantele din aur alb sau din aur rose.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 14 karate (585) înseamnă că 14 din 24 de părţi sunt aur, restul de 10  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns