Spread the love

Inel logodnă aur 14 kt I 548S, galben/alb

Un inel de logodnă din aur de 14 kt extrem de delicat, elegant și cuceritor în simplitatea sa!

Pentru el, inelul de logodnă este bijuteria promisiunii sau a exprimării dorinței de a se uni cu ea, jumătatea lui. Pentru ea, inelul de logodnă reprezintă un vis devenit realitate.

Modelul clasic al acestui inel de logodnă încântă și delectează, atribute ce fac din acesta inelul perfect pentru a pecetlui cu emoție promisiunea de iubire!

Prin colecția de inele din aur de 14 kt, ce reunește inele din aur galben, inele din aur alb, precum și inele din aur rose, de logodnă și nu numai, Sabion prezintă bijuterii de poveste, pregătite pentru a întregi și simboliza cele mai frumoase momente din viață!

Descriere

Această bijuterie aparține colecției de inele de logodnă Sabion.

Inelul de logodnă din aur 14 kt I 548S este realizat manual, de către bijutieri români, în Atelierele Sabion din Târgu Mureș.

Este lucrat din aur galben de 14 karate și are montată o piatră zirconia albă (incoloră).

Inelul este disponibil și în varianta din aur alb.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 14 karate (585) înseamnă că 14 din 24 de părţi sunt aur, restul de 10  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns