Spread the love

Inel din aur alb cu diamante și tanzanit GL.6150, colecția Gianni Lazzaro

Un inel de aur alb cu diamante si tanzanit spectaculos datorită design-ului special care pune în valoare stilul modern, nonconformist al purtătoarei.

Diamantul înseamnă strălucire și splendoare, însă pe lângă atributele estetice, această piatră este un simbol al fidelității, al iubirii și al compasiunii, precum și al abundenței și al intuiției.

Tanzanitul este o piatră semiprețioasă rară care se bucură de o proprietate unică: își modifică culoarea în trei nuanțe diferite, în funcție de orientarea cristalului. Se spune că tanzanitul facilitează conștientizarea și înțelegerea situațiilor, transformă negativitatea în pozitivitate și întărește sistemul nervos.

Inelul din aur alb cu diamante și tanzanit va dărui atributele minunate ale pietrelor celei ce-l va purta!

Prin colecția de inele din aur de 18 kt, ce reunește inele din aur galben, inele din aur alb, precum și inele din aur rose, de logodnă și nu numai, Sabion prezintă bijuterii de poveste, pregătite pentru a întregi și simboliza cele mai frumoase momente din viață!

Această bijuterie aparține colecției de inele  cu diamante Sabion.

Inelul de aur alb cu diamante si tanzanit GL.6150 este realizat din aur  alb de 18 karate și are montat tanzanit de 1,90 ct. și 82 de diamante de 0,39 ct. GSI.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 18 karate (750) înseamnă că 18 din 24 de părţi sunt aur, restul de 6 fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc, etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Diamantele montate în bijuteriile Sabion provin din surse legale, neimplicate în finanțarea conflictelor și sunt în armonie cu rezoluțiile Națiunilor Unite în acest domeniu. Sabion confirmă faptul că diamantele montate în bijuteriile sale sunt în totalitate naturale și netratate în vederea îmbunătățirii calității acestora.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns