Spread the love

Inel de logodnă din aur galben cu diamante GL.7011, colecția Gianni Lazzaro

Un inel de logodnă din aur galben cu diamante, de o frumusețe epică.

Pentru el, inelul de logodnă este inelul promisiunii sau al exprimării dorinței de a se uni cu ea, jumătatea lui. Pentru ea, inelul de logodnă reprezintă un vis devenit realitate.

Diamantul înseamnă strălucire și spendoare, însă pe lângă atributele estetice, această piatră este un simbol al fidelității, al iubirii și al compasiunii, precum și al abundenței și al intuiției. Diamantele acestui inel de logodnă din aur galben cu diamante, creație Gianni Lazzaro, vor dărui minunatele beneficii celei care îl poartă!

Stilul artistic ce a cucerit anii `20 -`30 ai secolului trecut – Art Déco. Reflectă pe deplin luxul caracteristic epocii de glorie a bijuteriei: cu forme geometrice, arhitecturale, extrem de stilizate pe alocuri, și aranjamente simetrice.

Această bijuterie aparține colecției de inele de logodnă cu diamante Gianni Lazzaro.

Inelul de logodnă din aur galben cu diamante GL.7011 este realizat manual de către cel mai cunoscut bijutier român. Este lucrat din aur alb de 18 karate și are montate 21 diamante în greutate totală de 0,29 ct  culoare-claritate GSI.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 18 karate (750) înseamnă că 18 din 24 de părţi sunt aur, restul de 6  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Diamantele montate în bijuteriile Sabion provin din surse legale, neimplicate în finanțarea conflictelor și sunt în armonie cu rezoluțiile Națiunilor Unite în acest domeniu. Sabion confirmă faptul că diamantele montate în bijuteriile sale sunt în totalitate naturale și netratate în vederea îmbunătățirii calității acestora.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns