Spread the love

Inel cu diamante și ametist GL.789, colecția Gianni Lazzaro

Un inel de aur alb cu diamante și ametist menit să cucerească toate privirile!

Ametistul are proprietăți energetice de purificare a sângelui, de vindecare a infecțiilor oculare, acționează asupra echilibrării emisferei drepte a creierului și a glandei pineale. Ajută la concentrare și relaxarea minții, fiind un aliat extraordinar în momente de stres sau tristețe. Ajută la un somn liniștit precum și la introspecție și înțelegerea profundă a misterelor trăirii.

Diamantul înseamnă strălucire și splendoare, însă pe lângă atributele estetice, această piatră este un simbol al fidelității, al iubirii și al compasiunii, precum și al abundenței și al intuiției.

Inelul din aur alb cu diamante și ametist va dărui atributele minunate ale pietrelor prețioase celei ce-l va purta!

Perioada glamour a Marii Britanii din zorii secolului XX desăvârșită în bijuterii sofitsticate ce abundă în diamante și pietre rare. Creativitatea, feminitatea, fluiditatea momentului – toate redate în forme decorative fascinante, specifice stilului Edwardian.

Această bijuterie aparține colecției de bijuterii de lux Gianni Lazzaro.

Inelul cu diamante și ametist GL.789 este realizat manual de către cel mai cunoscut bijutier român. Este lucrat din aur alb de 18 karate, și are montate 38 de diamante in greutate de 0,73 ct, culoare-claritate GVS și un ametist natural în greutate de 9,63 ct.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 18 karate (750) înseamnă că 18 din 24 de părţi sunt aur, restul de 6  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Diamantele montate în bijuteriile Sabion provin din surse legale, neimplicate în finanțarea conflictelor și sunt în armonie cu rezoluțiile Națiunilor Unite în acest domeniu. Sabion confirmă faptul că diamantele montate în bijuteriile sale sunt în totalitate naturale și netratate în vederea îmbunătățirii calității acestora.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns