Spread the love

Inel aur rose cu diamante cognac GL.1197, colecția Gianni Lazzaro

Un inel din aur rose cu diamante cognac și cuarț fumuriu menit să cucerească toate privirile!

Diamantul înseamnă strălucire și splendoare, însă pe lângă atributele estetice, această piatră este un simbol al fidelității, al iubirii și al compasiunii, precum și al abundenței și al intuiției.

Inelul din aur alb cu diamante cognac va dărui atributele minunate ale pietrelor prețioase celei ce-l va purta!

Această bijuterie aparține colecției de bijuterii de lux Gianni Lazzaro.

Inelul din aur rose cu diamante cognac GL.1197 este realizat manual de către cel mai cunoscut bijutier român. Este lucrat din aur de 18 karate, și are montate 59 diamante cognac în greutate de 1,70 ct.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 18 karate (750) înseamnă că 18 din 24 de părţi sunt aur, restul de 6  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Diamantele montate în bijuteriile Sabion provin din surse legale, neimplicate în finanțarea conflictelor și sunt în armonie cu rezoluțiile Națiunilor Unite în acest domeniu. Sabion confirmă faptul că diamantele montate în bijuteriile sale sunt în totalitate naturale și netratate în vederea îmbunătățirii calității acestora.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns