Spread the love

Inel aur galben cu diamante și peridot GL.1387, colecția Gianni Lazzaro

Un inel de aur galben cu diamante și peridot menit să cucerească toate privirile!

Despre peridot se cunoaște faptul că are capacitatea de a ține departe energiile negative. Atrage prosperitatea și bogăția. La nivel fizic are proprietăți revitalizante și de detoxifiere, acțiunile sale fiind benefice ficatului, fierii și pancreasului.

Diamantul înseamnă strălucire și splendoare, însă pe lângă atributele estetice, această piatră este un simbol al fidelității, al iubirii și al compasiunii, precum și al abundenței și al intuiției.

Inelul din aur galben cu diamante și peridot va dărui atributele minunate ale pietrelor prețioase celei ce-l va purta!

Epoca de aur a Hollywood-ului reflectată în creații statement, impunătoare, ce variază în nuanțe de metal prețios și abundă în pietre colorate. Bijuterii care surprind tumultul anilor `30-`40 prin forme futuriste, dramatice – sunt bijuterii intense, în stil Retro!

Această bijuterie aparține colecției de bijuterii de lux Gianni Lazzaro.

Inelul din aur galben cu diamante și peridot GL.1387 este realizat manual de către cel mai cunoscut bijutier român. Este lucrat din aur de 18 karate, și are montat ca piatră centrala un peridot natural de 17,92 ct şi 56 diamante în greutate de 0,55 ct, culoare-claritate GVS.

Puritatea aurului este exprimată în karate (KT sau K). Aurul, în starea sa pură, are 24 de karate (999,9) iar 18 karate (750) înseamnă că 18 din 24 de părţi sunt aur, restul de 6  fiind elementele de aliere.

Aurul utilizat pentru confecţionarea bijuteriilor este aliat cu alte metale (cupru, argint, paladiu, zinc etc.) în diferite proporții, în vederea creşterii rezistenţei metalului, schimbării culorii în scop decorativ si a micșorării prețului acestuia.

Diamantele montate în bijuteriile Sabion provin din surse legale, neimplicate în finanțarea conflictelor și sunt în armonie cu rezoluțiile Națiunilor Unite în acest domeniu. Sabion confirmă faptul că diamantele montate în bijuteriile sale sunt în totalitate naturale și netratate în vederea îmbunătățirii calității acestora.

Bijuteriile Sabion se livrează împreună cu certificate de garanție, ambalate în cutii si plăsuțe de cadou cu panglica din mătase. Acestea beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns