Spread the love

Nou! Monitor VA LED Philips 64.5″ 65BDL3052T/00, UHD (3840 x 2160), Touchscreen, VGA, HDMI, DisplayPort (Negru)

Operaţi, monitorizaţi şi întreţineţi cu CMND & Control Utilizează reţeaua de afişaje printr-o conexiune (LAN) locală. CMND & Control îţi permite să utilizezi funcţii vitale precum controlarea intrărilor sau monitorizarea stării afişajelor. Indiferent dacă te ocupi de un ecran sau de 100. 

CMND & Create. Dezvoltă şi lansează propriul conţinut Preia controlul conţinutului cu CMND & Create. O interfaţă drag-and-drop facilitează publicarea conţinutului, indiferent dacă este vorba despre un panou cu specialităţile zilei sau informaţii despre companii cu siglă. Şabloanele pre-încărcate şi widgeturile integrate garantează că imaginile, textul şi clipurile video sunt online în cel mai scurt timp. 

Slotul OPS permite încorporarea unui PC fără cablare Încorporează un PC cu putere maximă sau un modul CRD50 cu Android direct în afişajul profesional Philips. Slotul OPS conţine toate conexiunile de care ai nevoie pentru a executa soluţia, inclusiv o sursă de alimentare electrică. 

Procesor Android SoC. Aplicaţii native şi web Controlează-ţi afişajul prin conexiunea la internet. Afişajele profesionale cu Android de la Philips sunt optimizate pentru aplicaţii Android native şi, de asemenea, poţi instala aplicaţii web direct pe afişaj. Noul sistem de operare Android menţine software-ul în siguranţă şi conform celor mai recente specificaţii mai mult timp. CMND & Deploy. Instalează şi lansează aplicaţii de la distanţă Instalează şi lansează rapid orice aplicaţie, chiar şi când nu eşti la sediu şi lucrezi de la distanţă. CMND & Deploy îţi permite să adaugi şi să actualizezi propriile aplicaţii, precum şi aplicaţiile din Magazinul de aplicaţii pentru afişajul profesional Philips. Pur şi simplu scanează codul QR, conectează-te la magazin şi fă clic pe aplicaţia pe care doreşti să o instalezi. Aplicaţia este descărcată şi lansată automat. Memorie internă. Încarcă conţinut pentru redare instantanee Salvează şi rulează conţinut fără necesitatea unui player extern permanent. Afişajul profesional Philips are o memorie internă care îţi permite să încarci suporturi de stocare în afişaj pentru redare instantanee. Memoria internă funcţionează şi ca memorie cache pentru streaming online.

Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruBusiness
Tip PanelVA
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)64.5″
TouchscreenDa
Ecran CurbatNu
FormatUltra HD
Rezolutie3840 x 2160
Timp raspuns (ms)8
Contrast tipic4000:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)350
Difuzor integratDa
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Refresh Rate (Hz)60
Dimensiune punct(mm)0.372
Reproducere culori (milioane)1.07
ConectivitateHDMI4 x HDMI
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x Display Port
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 400 X 400
CuloareNegru
Putere consumata(W)165
Greutate(Kg)40.58