Spread the love

Audio-Technica ATH-M50X – Casti profesionale pentru monitorizare in studio

Urmasul modelului ATH-M50, Audio-Technica ATH-M50X ofera aceeasi performanta dar cu un design adaptat la noile cerinte. Drivere de 45mm, cupe pivotante, putere max de 1600mW, impedanta 38 Ohmi, cabluri interschimbabile.• design circumaural, cu izolare performanta• materiale profesionale pe cupe si banda pentru durabilitate si confort sporit• drivere de 45mm din magneti de pamant rar• bobina din CCAW• cablu detasabil.

Studio Headphone Review: Audio-Technica ATH-M50x

Descriere Audio-Technica ATH-M50X – Casti profesionale pentru monitorizare in studio

ATH-M50x – Urmasul unui clasicDupa ce originalele ATH-M50 au fost laudate de liderii ingineriei audio si jurnalistii de specialitate din intreaga lume, iar acum ATH-M50X ofera aceeasi performanta sonora ca si originalul, cu numeroase imbunatatiri atat la nivel de design cat si la nivel calitativ. Cu driverele mari, earcup-uri pentru izolare fonica si constructie robusta, M50X ofera o experienta inegalabila pentru foarte mullte aplicatii audio, inclusiv inregistrare, difuzare, DJ, sunet live, etc. Cu raspunsul in frecventa extins si frecventele joase bine definite, ATH-M50X mentine calitatea sunetului apreciata si laudata de inginerii audio de top si comentatorii pro audio.
Cupe pivotante si design pliabilModelul M50X are cupe pivotante la 90 de grade pentru monitorizare usoara cu o singura ureche, design compact pliabil pentru portabilitate mai usoara. Cupele sunt circumauriculare si ofera o izolare excelenta a sunetului in medii zgomotoase si totodata, design-ul pivotant la 90º permite monitorizarea usoara cu o singura ureche. Pernitele si banda de sustinere sunt din material de inalta calitate pentru durabilitate si confort sporite. Inginerii Audio-Technica au imbunatatit materialul bandei de sustinere si a earcup-lui, fara a fi compromisa calitatea sunetului atat de apreciat al modelului M50.
Specificatii tehniceDriver: 45mmMagnet: NeodimRaspuns in frecventa: 15 – 28000 HzPutere max. de intrare: 1600mW la -1kHzSensibilitate: 99dBImpedanta: 38 OhmiGreutate: 284gCablu: cablu spiralat de1.2m – 3m; cablu drept de 3m; cablu drept de 1.2mConector: jack-mic stereo de 1/8″ (3.5 mm) placat cu aur si adaptor profesional insurubabil 1/4″ (6.3 mm)

Specificatii Audio-Technica ATH-M50X – Casti profesionale pentru monitorizare in studio

Caracteristici generale

Tip dispozitivCasti
ActiveN/A
Tip cascaOver ear

Conectivitate

Tip conectorTRS

Lasă un răspuns