Spread the love

Frigider incorporabil Liebherr UIKo 1550, 124 l, Clasa A++ (Alb)

SuperCool Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore – ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate. 

 Sertare transparente Ofera spatiu suficient pentru depozitarea organizata a fructelor si legumelor. In plus, acestea sunt foarte usor de curatat. 

 Soclu variabil Soclul variabil de la modelele incorporabile poate fi adaptata pe inaltime si adancime in functie de mobilierul de bucatarie. Toate cele patru picioruse de pozitionare pot fi ajustate pana la 50 mm in fata. Grila de ventilare poate si ea sa fie ajustata pana la 55 mm, pentru o aliniere perfecta cu mobilierul. 

 Alarma usa Pentru a proteja produsele alimentare in conditii de siguranta, alarma sonora a usii alerteaza utilizatorul daca usa a ramas deschisa pentru mai mult de 60 de secunde. 

 Unitate retractabila Rafturile practice retractabile si compartimentul cu extensie completa permit depozitarea produselor in siguranta si cu acces optim. Echipat cu SoftTelescopic, compartimentul retractabil are un sistem convenabil si sigur de auto-retractare si un mecanism de inchidere SoftSystem. 

Frigider incorporabil Liebherr UIKo 1550, 124 l, Clasa A++ (Alb)

Lasă un răspuns