Spread the love

Frigider cu 2 usi SAMSUNG RT43K6330EF, No Frost, 440 l, 178.5 cm, A+ (Bej)

Prospețime în tot frigiderul Numai sistemul Twin Cooling Plus™ creează un mediu favorabil pentru păstrarea alimentelor proaspete în frigider la o umiditate de 70%, față de valoarea de 30% (într-un frigider convențional). Astfel, acesta păstrează ingredientele în stare proaspătă un timp mai îndelungat, fără a le usca. 

Alimente delicioase, congelate fără miros Sistemul Twin Cooling Plus™ răcește compartimentele separat pentru a opri mirosurile neașteptate să se răspândească în congelator. Astfel, alimentele congelate păstrează mai mult din savoarea lor naturală. 

5 moduri de conversie la cerere Oferă cel mai nou spațiu de depozitare flexibil. Convertește-ți simplu congelatorul într-un frigider pentru a păstra toate alimentele proaspete pe care dorești să le depozitezi pentru diferite anotimpuri sau ocazii speciale. Poți utiliza modul de oprire* pentru a economisi energie, în funcție de specificații. 

Generează gheață și răcește băuturile Furnizează rapid aer rece intens pentru a congela sau a răci imediat. La o atingere de buton, Power Cool răcește rapid alimentele și băuturile, în timp ce Power Freeze este extraordinar pentru congelarea sau întărirea alimentelor înghețate și crearea gheții. 

Ușor de găsit și de accesat alimentele din spatele frigiderului Accesul într-un frigider de multe ori înseamnă o cursă cu obstacole alimentare. Raftul Easy Slide îți permite să depozitezi, să organizezi și să accesezi eficient alimentele – este ușor să ajungi la alimentele din spate și din colțuri. 

Funcționează în liniște pentru o perioadă mai lungă de timp și folosește mai puțină energie Tehnologia Digital Inverter reglează automat viteza compresorului, ca răspuns la cererea de răcire de la cele 7 niveluri. Consumă mai puțină energie, scade zgomotul și reduce uzura pentru o performanță îndelungată. 

Păstrează aerul curat și proaspăt Un protector anti-bacterian păstrează frigiderul curat și igienic. Aerul este trecut printr-un filtru de carbon activ, astfel încât este sterilizat și dezodorizat constant, eliminând totodată bacteriile. 

Vezi totul mai clar înăuntru Iluminarea de înaltă eficiență cu LED este mai delicată și cu eficiență mai mare a puterii decât iluminarea convențională. Situată în partea de sus și pe margini, luminează frumos și strălucitor fiecare colț, asigurând o vizibilitate mai bună. 

Frigider cu 2 usi SAMSUNG RT43K6330EF, No Frost, 440 l, 178.5 cm, A+ (Bej)

Lasă un răspuns