Spread the love

Frigider cu 1 usa BOSCH KSV36BI3P, 346 l, 186 cm, A++ (Inox)

Frigider cu eficienta energetica A++ pentru un consum redus de energie si sertar VitaFresh plus pentru a pastra fructele si legumele proaspete pe o perioada mai lunga de pana la 2 ori.

  • Sertar VitaFresh plus cu control de umiditate – fructele si legumele se pastreaza proaspete o perioada mai lunga.
  • Iluminare LED: : iluminare perfecta, pentru intreaga durata de viata a aparatului.
  • Raft EasyLift – raft cu ajustare usoara pe inaltime, pentru flexibilitate sporita in depozitarea alimentelor.
  • Rafturi EasyAccess: rafturi din sticla retractabile pentru utilizare comoda si vizualizare perfecta.
  • Adaptare perfecta: aparatul poate fi pozitionat chiar langa peretii si piesele de mobilier adiacente – flexibilitate in designul bucatariei

Manevrare usoara, complet la vedere Sertarele pe suporturi telescopice sau complet telescopice gliseaza usor si sigur afara din aparat. Sunt usor de manuit, iar alimentele depozitate se vad clar.  

Rafturi din sticla EasyLift si suporturi usa. Intotdeauna la inaltimea potrivita Rafturile din sticla EasyLift pot fi ajustate pe inaltime pana la 6 cm. Articolele nu trebuie scoase. si daca ai nevoie de mai mult spatiu in sus, pe usa, inaltimea suportului EasyLift este variabila cu pana la 40 cm, chiar si atunci cand este complet incarcat. 

Iluminare LED: mentine continutul frigiderului tau in lumina potrivita Iluminarea cu LED aduc un concept de iluminat complet nou frigiderului tau, garantand o lumina uniforma dar nu orbitoare, a interiorului. Iluminarea LED utilizeaza mai putina electricitate decat sursele conventionale de iluminare si dureaza toata durata de functionare a aparatului. Frigiderul care stie cum sa se mentina rece Activand functia de racire rapida „SuperCooling” inainte de a merge la cumparaturi va determina scaderea temperaturii pentru o scurta perioada de timp pentru a mentine alimentele proaspat cumparate la temperatura adecvata. FreshSense: climatul de depozitare perfectDatorita conditiilor optime de depozitare, alimentele tale isi pastreaza consistenta ideala, inghetata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatura constanta in interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multa prospetime si savoare. Senzorii FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. 

Frigider cu 1 usa BOSCH KSV36BI3P, 346 l, 186 cm, A++ (Inox)

Lasă un răspuns