Spread the love

Nou! Casti Gaming Razer Kraken Stormtrooper, Microfon, Jack 3.5mm (Alb/Negru)

FUNCTIONAL. DE INCREDERE. IMPERIAL Ridicarea legii si a ordinii in universul Star Wars nu este o sarcina usoara. Imperiul galactic isi pastreaza puterea prin intermediul stormtrooper-ului de incredere.In aceeasi ordine de idei, vine o linie de periferice exclusiviste pentru jocurile Star Wars, inspirate de acesti viteji stalwarts – care poarta aceleasi repere ale fiabilitatii si functionalitatii pe care galaxia a ajuns sa le respecte si sa le admire. 

GATA PENTRU ORICE AMENINTARE  Echipat cu un software de sunet surround 7.1, astfel incat sa puteti experimenta un sunet de pozitie precis atunci cand jucati – veti putea sa alegeti directia de unde vine actiunea, astfel incat sa fiti gata sa va bateti intr-o lupta de arme. Dispunand de drivere reglate la comanda de 50 mm, Razer Kraken X produce un sunet clar si echilibrat, de la explozii furtunoase din razboaie pana la pasi subtili in operatiuni ascunse. * Disponibil doar pe Windows 10 pe 64 de biti. 

CONFORTABILE IN BATALIE Stormtroopers nu sunt straini de lupta si se simt ca acasa chiar si in razboaiele lungi. Realizati-va cel mai bine si stati confortabil ore intregi cu o captuseala mai groasa si perne de urechi infuzate cu gel, concepute pentru maratoane de joc. 

TE AUD CLAR SI RASPICAT Cu putere in numar, stormtooperii se bazeaza pe o comunicare cristalina pentru a ataca atacuri mari si coordonate impotriva inamicilor. Cu microfonul cardioid imbunatatit al castii, acesta are un model de ridicare care suprima eficient zgomotul de fundal, astfel incat sa va puteti bucura de acelasi nivel de claritate atunci cand emiteti comenzi. 

Nou! Casti Gaming Razer Kraken Stormtrooper, Microfon, Jack 3.5mm (Alb/Negru)

Lasă un răspuns