Spread the love

Televizor QLED Samsung 165 cm (65″) QE65Q7FN, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Imagine completă, încadrare perfectăPentru UE

Q ColourPentru UE Peste un miliard de nuanţe de culoare. Vizionează emisiunile și filmele tale preferate cu cele mai reale, exacte și vibrante culori de până acum. Vezi cele mai complexe detalii ale culorilor din fiecare scenă, exact ca și cum ai lua parte la acțiune. 

 * Televizoarele QLED au primit aprobarea de la asociația de testare și certificare la nivel mondial Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) pentru capacitatea lor de a produce un volum de culoare de 100%. Volum de culoare Q7F îți oferă un volum de culoare de 100%, ceea ce înseamnă că maximizează gama de culori exacte, bogate și detaliate pe care le vezi pe televizor.

Q Contrast Bucură-te de divertisment fără întreruperi. Găsește toate detaliile complexe ascunse în cele mai întunecate scene. Q Contrast îţi dezvăluie cele mai mici aspecte ale fiecărei scene, chiar și într-o cameră luminoasă. 

Q HDR 1500 (HDR 10+)Pentru UE Spectrul extins de luminozitate și contrast a Q HDR 1500 powered by HDR10+ îți permite să vezi acţiunea prin ochii regizorului. Vezi detaliile pe care nu le puteai vedea înainte în cele mai strălucitoare și întunecate scene. 

* Certificarea poate varia în funcție de model. ** Luminozitatea maximă poate varia în funcție de modelul și de dimensiunea televizorului. Ce este HDR 10+  O tehnologie avansată HDR, tehnologia HDR 10+ asigură optimizarea a contrastului, culorii și detaliilor din fiecare scene.

UHD Alliance  Televizoarele QLED sunt certificate UHD Premium de către UHD Alliance, şi afişează conținutul UHD în adevărata sa formă.

4K Ultra HD  Q7F îndeplinește standardele premium 4K Ultra High-Definition așa cum sunt definite de către Consumer Electronics Association (CEA).

Ultra HD  Certificat cu logo-ul ULTRA HD, imaginile lui Q7F și ecranul Ultra High Definition îndeplinesc cerințele tehnice definite de DIGITALEUROPE.

Durată lungă de viață Create pentru a rezista, Quantum dots ale televizoarelor QLED sunt anorganice. Aceasta înseamnă că ecranul nu se arde în timp, iar culorile și detaliile uimitoare pe care le vezi azi vor rămâne aceleași de fiecare dată.

* Ce este Arderea Ecranului? Arderea ecranului este un defect permanent în zone ale afișajului TV care poate fi cauzat de efectele cumulative ale afișării aceleiași imagini sau scene pe perioade lungi de timp.** Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ.Q Engine Calitatea spectaculoasă a imaginii televizoarelor QLED este susținută de incomparabilul nostru Q Engine. Analizează instant fiecare scenă pe care o vezi pentru a-ți aduce culori, contrast și detalii excelente. 

* Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ. Privește imaginea, nu televizorul Vezi cum Q7F îți poate completa experiența de vizualizare cu eleganța și stilul său rafinat.

One Invisible Connection În sfârșit! Acum totul, inclusiv cablul de alimentare, poate fi administrat de un singur cablu aproape invizibil. Noul One Invisible Connection îți permite să îți păstrezi dispozitivele ascunse prin conectarea lor la One Connect Box. Este momentul să îți decorezi spațiul tău cu televizorul Q7F 2018. 

One Connect Acum dispozitivele tale pot fi conectate într-un singur loc. Adună și conectează-ți dispozitivele în One Connect Box pentru a le ascunde. Este momentul să îți decorezi spațiul tău așa cum îți place. 

 * Dispozitivele trebuie conectate la One Connect. Scapă de ecranul negru Scapă de standardul ecranelor negre. Accentuează interiorul casei cu noul Ambient mode.

Modul Ambient

DecorOferă camerei tale o pată de culoare. Aplică un fundal interactiv în armonie perfectă cu spaţiul tău cu Modul Ambient. 

Informații Primește informații zilnice despre vreme, temperatura de afară și știri importante pe un fundal interactiv ce oferă QLED un efect translucid. 

Galerie foto Retrăiește-ți toate amintirile. Transformă-ți sufrageria într-o galerie personală şi afişează fotografiile de pe telefonul tău mobil. 

Muzică Savurează muzica de fundal în fiecare zi. Redă cu uşurinţă muzică prin comandă vocală sau de pe smartphone-ul tău conectat prin Bluetooth.

* Specificațiile serviciului variază în funcție de regiune. ** Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ. Aspectul și specificațiile de design care nu afectează performanța produsului pot fi modificate fără notificare. *** Toate dispozitivele trebuie să fie în aceeași rețea și este necesară conexiunea la Internet. **** Acordul cu privire la Termenii și condițiile Serviciilor TV și Politica de confidențialitate este necesar la prima utilizare.No Gap Wall-mount Televizorul tău QLED ca o operă de artă. Suportul No Gap prinde foarte aproape televizorul tău de perete, integrându-l perfect în decorul tău interior. Design 360 fără margini Maximizează experienţa de vizualizare cu designul 360° fără margini. Elegant și minimalist din față până în spate, ecranul cu 4 margini fără rame al televizorului QLED livrează o experiență de cinema uimitoare. 

One Mount Solution Decide decorul în funcţie de ce-ți dorești tu, nu în funcție de televizorul tău. Soluția de montare unică a televizorului QLED îți permite să pui televizorul unde dorești, oricum dorești. Încearcă mai multe stiluri, fie că îl montezi pe perete sau pe o varietate de suporturi care sunt ușor de schimbat. 

 * Suporturile Studio și Tower se vând separat. ** Suporturile Studio și Tower sunt compatibile cu televizoarele QLED de 55″/65″. *** Produsul real poate să difere de imaginea prezentată. Suportul Tower   Suportul Tower este conceput să arate extraordinar oriunde îl așezi. Construcția integrală din metal se îmbină perfect cu decorul, conferind un șarm excepțional spațiului tău.

Suportul Studio   Suportul Studio oferă camerei tale un aspect și un sentiment elegant și unic. Este uimitor din toate unghiurile și se potrivește perfect în spațiul tău. 

O modalitate inteligentă de a te bucura de televizorul tău smart Obţine divertismentul dorit mai repede, mai ușor și într-un mod inteligent. Un asistent personal la dispoziția ta, o telecomandă pentru a controla totul și un hub simplificat pentru a controla toate dispozitivele. Caută mai puțin, vizualizează mai mult. Niciodată nu a fost atât de ușor să savurezi experienţa de vizionare.

* Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ. Aspectul și specificațiile de design care nu afectează performanța produsului pot fi modificate fără notificare* Smart service și GUI (Interfața grafică pentru utilizator) poate varia în funcție de model și regiune.* Toate dispozitivele trebuie să fie în aceeași rețea și este necesară conexiunea la Internet. * Este necesar un abonament Netflix.One Remote Control Controlează ușor dispozitivele conectate și conținutul cu o singură telecomandă. Funcție de autodetecţie conectează automat și etichetează dispozitivele conectate. Ușor de găsit, ușor de folosit. Cu o singură telecomandă. 

* Produsul real și telecomanda pot diferi de imaginea prezentată. SmartThings SmartThings îți transformă televizorul într-un hub pentru dispozitivele tale smart de acasă, de la frigider până la telefonul mobil. Îți facilitează interacțiunea și îți permite să controlezi și să monitorizezi casa ta inteligentă într-un mod inteligent. 

 * Dispozitivele compatibile cu SmartThings pot varia în funcție de regiune. ** Această funcție poate diferi în funcție de telefonul mobil și sistemul de operare. *** Trebuie să descarci și să instalezi aplicația SmartThings. Aplicația SmartThings. O singură aplicație pentru toate Aplicația SmartThings poate funcţiona ca telecomandă şi poate controla Modul Ambient.

Configurarea cu telefonul mobilPasul 1 Telefonul tău mobil se va conecta automat şi vei trece la următorul pas de configurare.

Pasul 2 Dacă telefonul tău mobil este conectat la Wi-Fi, informațiile de rețea vor fi transferate pe televizorul tău.

Pasul 3 Dacă telefonul tău mobil este conectat la contul Samsung, informațiile din cont vor fi distribuite automat pe televizorul tău.

Pasul 4 Selectează aplicațiile dorite și adaugă-le la Smart Hub. Gata! Acum, relaxează-te și utilizează avantajele televizorul tău Smart!

* Procesul de instalare necesită un cont Samsung. Televizorul trebuie să aibă o conexiune la Internet pentru configurarea prin telefonul mobil. ** Procesul de instalare poate fi realizat și cu telecomanda. *** Recunoașterea automată între telefonul mobil și televizor poate varia în funcție de dispozitivul mobil. Pentru dispozitivele mobile care nu suportă această funcţie, deschide aplicația SmartThings pe telefonul tău mobil pentru a începe procesul de configurare. Asistent vocal pe televizor Controlează-ți televizorul într-un mod mai inteligent prin comandă vocală. Este foarte ușor. Spune-i să schimbe canalul, să caute conținut și să îți deschidă aplicațiile.

Sync & Share Profită la maxim de Samsung Cloud. Conectează facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poți distribui fotografiile uşor și le poţi vizualiza pe televizor sau pe ecranul frigiderului. 

 * Doar pentru dispozitive compatibile. Notificări Află situaţia curentă din faţa televizorului. Primește mesaje pop-up pe televizor cu actualizări de status al dispozitivelor IoT de acasă, memo-uri și notificări în timp ce urmăreşti emisiunile preferate. Poți primi şi notificări pe telefonul tău mobil.

* Doar pentru dispozitive compatibile.Mai mult conținut Nu se oprește aici. Te așteaptă conținut nelimitat. Steam Link Joacă-te pe ecran mare cu uşurinţă şi grafică foarte bună. Aplicația Steam Link îți permite să difuzezi jocurile tale Steam fără nevoia de a utiliza separat o unitate Steam Link. 

* Serviciul Steamlink și interfaţa pentru utilizatori (GUI) pot varia în funcție de regiune. ** Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ. Aspectul și specificațiile de design care nu afectează performanța produsului pot fi modificate fără notificare 

 * Produsul real poate diferi de imaginea prezentată. Vezi galeria noastră de produse. ** Imaginile sunt simulate și au scop demonstrativ.

Televizor QLED Samsung 165 cm (65″) QE65Q7FN, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Lasă un răspuns