Spread the love

Televizor LED LG 219 cm (86″) 86UN85003LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Televizorul cu 4K real pentru tot ce ai nevoie pentru divertisment Televizorul UHD LG a fost creat pentru divertisment, aducand tot ce vrei sa urmaresti la un alt nivel. Fie ca este vorba de filme, sport sau jocuri, confera imagini 4K real, cu culori vii si detalii fine. Bucura-te de imagini mai pline de realism cu o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD. 

Procesor Quad Core 4KOptimizeaza tot ceea ce vizionezi Procesorul elimina zgomotul continutului video si creeaza culori si un contrast mai vibrant. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse aproape la calitate 4K. 

ThinQ AIPunctul central pentru caracteristicile practice ThinQ AI inteligent de la LG iti face viata mult mai usoara din toate punctele de vedere. *Recunoasterea vocala naturala iti permite sa comanzi si sa iti controlezi ecosistemul Home IoT 

Experienta cinematografica realaAdu scena acasa

FILMMAKER MODE™Urmareste continutul exact asa cum si-a dorit autorul Procesorul opreste automat fluidizarea miscarii pentru efectul imagine animata completa. 

Dolby Vision IQUrmareste filmele asa cum trebuie vizualizate Dolby Vision IQ regleaza in mod inteligent luminozitatea, culorile si contrastul. 

HDR 10 Pro si HLG ProBucura-te de continut intr-o definitie inalta Calitate optima a imaginii HDR, cu standardele HDR, inclusiv HDR 10 Pro si HLG Pro. 

Ultra SurroundPatrunde in arta sunetului Mai multe canale audio virtuale creeaza o experienta sonora mai captivanta. 

Divertisment nelimitatContinut infinit. Distractie infinita. Acceseaza Netflix si canalele LG. Alege din cele mai recente filme, spectacole TV. 

Experienta de joc realista Castiga jocul cu televizorul HUHD de la LG 

HDMI 2.1O experienta de joc mai realista O frecventa de cadre mai mare, VRR, ALLM si asistenta eARC. 

Modul HGiGDevino parte din joc HGIG recunoaste performanta televizorului si calitatea imaginii si apoi regleaza placa grafica HDR. 

Low Input LagPreia complet controlul, fara intarziere Televizoarele UHD LG permit utilizatorilor sa preia imediat controlul complet asupra jocurilor. 

Experienta palpitanta a sportuluiSimte atmosfera de pe stadion

Unghi larg de vizualizareCuloare naturala din orice unghi Urmareste echipele preferate pe un afisaj cu culori spectaculos de naturale, indiferent de unghi. 

Bluetooth Surround ReadySunet puternic pentru un joc puternic Creeaza un efect de sunet surround conectand un sistem audio Bluetooth la televizorul tau UHD LG. 

Alerta pentru sporturiNu rata niciodata un sut Alerta pentru sporturi te informeaza inainte, in timpul si dupa finalul meciurilor. 

Traieste mai inteligent cu noul webOS Bucura-te de mai mult continut prin serviciile de redare in flux, inclusiv Netflix, YouTube si altele. Iar functia comanda vocala recent adaugata iti permite sa controlezi electrocasnicele cu ajutorul vocii. 

Conceput pentru spatiul tau si divertisment Cadrele subtiri si liniile moderne discrete ale televizoarelor UHD de la LG adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare. 

Televizor LED LG 219 cm (86″) 86UN85003LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Lasă un răspuns