Spread the love

Nou! Laptop 2in1 Lenovo ThinkPad L13 Yoga (Procesor Intel® Core™ i5-10210U (6M Cache, up to 4.20 GHz), Comet Lake, 13.3″ FHD, Touch, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, FPR, Win10 Pro, Negru)

Laptop 2 in 1 care se potriveste afacerii taleCu procesoare Intel® Core ™ 10th Gen, spatiu suficient de stocare disponibil si WiFi 5, ThinkPad L13 Yoga ofera performante rapide si puternice intr-un laptop 2-in-1 de 13,3 „. Flexibilitatea sa se adapteaza stilului dvs. de lucru, indiferent daca lucrati la un proiect sau schitati un nou design.  

Actualizat pentru stilThinkPad L13 Yoga dispune de un sasiu reproiectat, cu margini mult mai subtiri decat predecesorii sai – oferind un ecran mai curat si mai inteligent. Fa-o in felul tauFolositi Yoga L13 ca pe o tableta. Sau convertiti-l pentru a viziona un videoclip sau pentru a partaja ecranul. Utilizati tastatura ca suport pentru a va concentra pe ecran sau folositi-l ca laptop atunci cand trebuie sa tastati. In plus, cu stiloul inclus reincarcabil, puteti schita sau lua notite fara sa va preocupati ca ramaneti fara cerneala.  

SecuritatePastrati-va datele in siguranta pe ThinkPad L13 Yoga 2-in-1 cu suita completa de caracteristici de securitate ThinkShield. Trusted Platform Module (dTPM) cripteaza datele si functioneaza impreuna cu securitatea Windows 10. ThinkShutter blocheaza obiectivul atat pe camerele IR cat si pe cele HD. Iar cititorul de amprente foloseste biometria pentru a va autentifica cu o simpla atingere.  

Construit pentru extremitatea vietiiLaptopul ThinkPad L13 Yoga 2 in 1 este testat in conformitate cu 12 cerinte de grad militar si peste 200 de verificari de calitate pentru a va asigura ca functioneaza in conditii extreme. De la salbaticia arctica pana la furtunile de praf din desert, de la gravitatie zero pana la scurgeri si picaturi, puteti avea incredere in acest laptop pentru a face fata oricarei situatii.  Crystal clearLaptopul ThinkPad L13 este dotat cu Dolby Audio Premium®, care ofera un sunet clar atunci cand vizionati videoclipuri sau in timpul apelurilor. Si microfoanele duale anuleaza zgomotul si se asigura ca veti fi auzit clar in fiecare apel. 

*Specificatiile pot varia de la un model la altul in functie de configuratie

Nou! Laptop 2in1 Lenovo ThinkPad L13 Yoga (Procesor Intel® Core™ i5-10210U (6M Cache, up to 4.20 GHz), Comet Lake, 13.3″ FHD, Touch, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, FPR, Win10 Pro, Negru)

Lasă un răspuns