Spread the love

Nou! Laptop 2in1 Dell Latitude 5310 (Procesor Intel® Core™ i7-10610U (8M Cache, up to 4.90 GHz), Comet Lake, 13.3″ FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Pro, Gri)

PC-ul dvs. vă cunoaste?Dell Optimizer este o platformă IA de tip unic, care învată cum lucrati si se adaptează continuu stilului dvs., pentru a crea o experientă mai inteligentă, mai personalizată si mai productivă. 

ExpressResponse: lansati mai rapid aplicatiile utilizate cel mai frecvent. Utilizăm functia încorporată IA si tehnologia Intel® Adaptix™ pentru a regla nivelul de performantă atunci când aveti mai mare nevoie de aceasta. ExpressCharge: functia IA îmbunătăteste performanta bateriei prin adaptarea la consumul tipic de energie si la modelele de încărcare. Sunteti mereu pe drum? Beneficiati de ExpressCharge Boost pentru a obtine o încărcare la un nivel de 35 % în aproximativ 20 de minute. Aveti mai mult timp? ExpressCharge încarcă automat bateria până la un nivel de 80 % într-o oră. Iar dacă nu vă puteti încărca sistemul imediat, acesta reglează subtil setările pentru a conserva resursele, cum ar fi reducerea iluminării ecranului sau dezactivarea functiei Bluetooth atunci când nu o utilizati. Intelligent Audio: functia Intelligent Audio de la Dell Optimizer vă va regla automat sistemul prin ajustarea zgomotului de fundal, gestionarea volumului de vorbire si rafinarea experientei generale de sunet, astfel încât să puteti auzi si să fiti auzit mai bine, indiferent unde lucrati. Productivitate si flexibilitate

Puteti demara activitatea aproape instantaneu: începeti ziua de lucru mai rapid conectându-vă cu un cititor de amprente optional, integrat în butonul de alimentare sau cu camera IR optională + Windows Hello pentru autentificare fără probleme. Putere ridicată: procesoarele Intel® Core™ i7 vPro® de până la cele mai recente modele din a zecea generatie oferă întreprinderilor performantele, flexibilitatea, caracteristicile de securitate integrate si stabilitatea platformei Intel® vPro®, asigurând alinierea la o foaie de parcurs de viitor. Performanţe audio la un nou nivel: noii senzori pentru accelerometru se adaptează în functie de modul în care se află în modul tabletă sau în modul laptop, permitând o experientă audio adaptivă bogată. Scalati în functie de necesităti: acest sistem 2 în 1 profesional mainstream scalabil oferă diverse optiuni pentru baterie, memorie RAM, stocare, procesor si bandă largă mobilă. Conceput cu gândul la dvs.

Lucrati asa cum doriti: utilizati sistemul ca pe o tabletă cu creionul activ optional sau ca pe un laptop cu tastatura compatibilă cu standardul ISO. Cu un port Thunderbolt™ 3 optional, pentru o versatilitate si mai mare. Design de nivel superior: cu o greutate minimă de 1,35 kg, acest sistem 2 în 1 usor si cu dimensiuni reduse are cele mai înguste cadre din clasa sa, cu un strat de acoperire Gorilla® Glass de la o margine la alta si cu o culoare nouă, mai deschisă. Angajamentul nostru pentru dezvoltarea durabilă: utilizăm vopsea pe bază de apă, cu continut redus de COV, ceea ce are menirea de a crea un mediu de lucru mai sănătos. Laptopurile Latitude din seria 5000 au fost primele care au utilizat fibră de carbon din surse post-industriale în design si includ materiale reciclate recuperate după consum, ceea ce împiedică fibra de carbon să ajungă la gropile de gunoi. Lucrati rapid, mentinând sistemul la o temperatură redusă: sistemul termic poate fi administrat acum din BIOS, ceea ce reduce dimensiunea de stocare si permite sistemului IT să se concentreze asupra altor aplicatii software esentiale. Sunt utilizate ventilatoare cu pale de carbon pentru o răcire mai silentioasă, astfel încât să vă puteti concentra asupra activitătii. În plus, cele două tevi elimină căldura mai bine decât o singură teavă, iar cu un răspuns adaptiv al sistemului termic, dispozitivele îsi mentin o temperatură mai scăzută atunci când le tineti în poală decât atunci când lucrati pe birou. Modernizati-vă infrastructura IT cu Dell Technologies Unified WorkspaceDell Technologies Unified Workspace modernizează în mod inteligent experientele utilizatorilor finali pentru productivitate uniformă si solutii proactive, predictive si automatizate pentru implementare, securitate, gestionare si asistentă. 

Implementare: solutia ProDeploy in the Unified Workspace vă permite să faceti tranzitia de la implementarea manuală traditională, cu un nivel ridicat de interactiune din partea utilizatorului si să livrati dispozitivele preconfigurate cu aplicatiile si setările companiei din fabrica Dell direct către utilizatorii finali, ceea ce le permite acestora să înceapă să lucreze din prima zi. Securizare: dispozitivele de încredere Dell oferă o bază unui mediu modern al fortei de muncă, cu protectie invizibilă si fără întreruperi, pentru a asigura experiente de utilizare mai inteligente si mai rapide. Utilizatorii finali îsi mentin productivitatea, iar mediul IT îsi păstrează nivelul de sigurantă cu solutiile de securitate moderne pentru dispozitivul de încredere Dell. Gestionare: Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE oferă capacităti integrate, care oferă clientilor o experientă de gestionare unificată a terminalelor, astfel încât să poată gestiona firmware-ul, sistemul de operare si aplicatiile de pe o singură consolă. Asistentă: ProSupport rezolvă problemele legate de hardware de până la 11 ori mai rapid decât concurenta. ProSupport pentru PC-uri oferă acces 24×7 la inginerii ProSupport din regiune, care vă contactează atunci când apar probleme esentiale, astfel încât să vă puteti concentra asupra a ceea ce urmează, nu asupra celor întâmplate. ProSupport Plus vă ajută să fiti cu un pas înainte si să eliminati practic perioadele de inactivitate neplanificate din cauza problemelor legate de hardware. Beneficiati de toate capacitătile serviciului ProSupport, precum si de alerte declansate de AI pentru a preveni defectiunile si reparatiile pentru accidente. Dell SupportAssist OS Recovery asigură un mediu de recuperare cu instrumente pentru diagnosticarea si depanarea problemelor care pot apărea înainte ca PC-ul să încarce sistemul de operare.

*Specificatiile pot varia de la un model la altul in functie de configuratie

Detalii tehnice
DenumireModelLatitude 5310
ProcesorFamilie procesorIntel® Core™ i7
Model procesori7-10610U
Viteza procesor(MHz)1800
Max Turbo Frequency (MHz)4900
Numar nuclee4
Cache procesor(Kb)8192
Tehnologie fabricatie14 nm
Procesor graficIntel® UHD Graphics
Memorie RAMCapacitate memorie16384 MB
Tip memorieDDR4
Frecventa memorie2667MHz
Capacitate maxima memorie32768 MB
Sloturi memorie1
Capacitate stocareCapacitate SSD512GB
Interfata HDD / SSDM.2 PCIe
Unitate opticaNu are
Display si videoDiagonala13.3″
Rezolutie maxima1920 x 1080
Tip displayAnti-Glare
Placa video integrataIntel® UHD Graphics
Camera WebDa, HD
Sunet si comunicatiiAudioIntegrata High Definition Audio
DifuzoareDifuzoare Stereo incorporate
MicrofonDa
Retea Wireless802.11 ax
BluetoothDa
ConectivitateTotal porturi USB2 x USB 3.0
1 x USB 3.1 Type-C
Retea (RJ-45)1 x Mufa RJ-45 (LAN Ethernet)
Iesire Audio1 x Combo audio (casti + microfon)
HDMI1 x High-Definition Multimedia Interface
BaterieTehnologieLithium-Ion
Numar celuleBaterie 3 cell
OS si caracterisiticiSistem operareMicrosoft Windows 10 Professional
Biti64
Dimensiuni(mm)305.7 x 207.5 x 19.71
Greutate(Kg)1.24
CuloareGri
Tastatura numericaNu

Nou! Laptop 2in1 Dell Latitude 5310 (Procesor Intel® Core™ i7-10610U (8M Cache, up to 4.90 GHz), Comet Lake, 13.3″ FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Pro, Gri)

Lasă un răspuns